16 / 04 / 2024

Aydınoğulları Metal İnşaat iletişim

Aydınoğulları Metal İnşaat iletişim

Aydınoğulları Metal İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Osman Kaplaner tarafından kuruldu.

Güvenoğulları Pazarlama Metal İnşaat Tekstil Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvenoğulları Pazarlama Metal İnşaat Tekstil Reklam Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emirkan Karabaş tarafından kuruldu.

Gönüller Pazarlama Metal İnşaat Promosyon Makina Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönüller Pazarlama Metal İnşaat Promosyon Makina Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Emirkan Karabaş tarafından kuruldu.

Kayaoğulları Hurda Metal İnşaat Hafriyat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kayaoğulları Hurda Metal İnşaat Hafriyat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kayaoğulları Hurda Metal İnşaat Hafriyat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Ncm Geri Dönüşüm Metal İnşaat İnşaat Malzemesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ncm Geri Dönüşüm Metal İnşaat İnşaat Malzemesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mustafa Han tarafından kuruldu.

Aydınoğulları Metal İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınoğulları Metal İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Osman Kaplaner tarafından kuruldu.

Timuroğulları Metal İnşaat Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Timuroğulları Metal İnşaat Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Niğdelioğlu tarafından kuruldu.

Toker Geri Dönüşüm Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toker Geri Dönüşüm Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Çelik tarafından kuruldu.

Metropol Metal İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metropol Metal İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Köksal Akıncı tarafından kuruldu.

Barışcan Geri Dönüşüm Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barışcan Geri Dönüşüm Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Akdemir tarafından kuruldu.

Rise Metal İnşaat Otomotiv Kafe Ve Spor İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Rise Metal İnşaat Otomotiv Kafe Ve Spor İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Fırat tarafından kuruldu.

Mln Metal İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mln Metal İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 4 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Behnan Or tarafından kuruldu.

Seyton Çelik Metal İnşaat ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seyton Çelik Metal İnşaat ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abubekir Bayrak ve Tolga Osman Bektaş tarafından kuruldu.

Toprak Plastik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toprak Plastik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Toprak tarafından kuruldu. 

Aydınoğulları Metal İnşaat iletişim Haberi

Aydınoğulları Metal İnşaat iletişim

Aydınoğulları Metal İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Osman Kaplaner tarafından kuruldu.

Aydınoğulları Metal İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
GERİDÖNÜŞÜM SİSTEMLERİ a- Şirketin sanayi, kentsel ve evsel atıklarının geri dönüşümüne ilişkin olarak; her türlü sanayi, kentsel ve evsel atıkların birer değerli hammadde olarak ait oldukları sanayilere geri dönüşümlerini sağlamak amacıyla şehir çöplerinin içinde bulunan hurda, hurda kağıt, karton, alüminyum içecek kutuları, pet şişeler, plastik kutu ve kaplar, tekstiller vs toplanarak alınıp satılması yada modern teknolojilerle organik atıklardan ayrıldıktan sonra granül hale getirilmesi, bunların granül halde veya ham olarak ilgili sanayilere alım, satımı, ithali , ihracı, b- Evsel ve kentsel atık ayrıştırma ve geri dönüşüm işlerini yapmak, ve bunları yan mamul veya yan sanayi ürünü haline...