29 / 03 / 2024

aydoğan grup projeleri

aydoğan grup projeleri

Bağdat Caddesi'nde projeleri bulunduğu na dikkat çeken İrfan Aydoğan, Kadıköy bölgesinde yeni projeler için yer baktıklarını aktardı. Şirket Tuzla bölgesinde de farklı gayrimenkul yatırımlan için arazi arayışını sürdürüyor.

Üçkar Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçkar Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile İlyas Yerlikaya, Mesut Aytekin ve Samet Aydoğan ortaklığında kuruldu.

Mükerrem Aydoğdu Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mükerrem Aydoğdu Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mükerrem Aydoğdu tarafından kuruldu.

Doğan Grup yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım, hayata geçireceklerini yeni projeler hakkında önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Doğan Castle geliyor! Yeni proje!

Doğan Grup Ankara'da Doğan Castle adında yeni bir projeye imza atıyor. Doğan Grup CEO'su Erdoğan Yıldırım projeyi "Kapıları doğa ve orman manzarasına açılan bir proje" diye ifade ediyor.

Doğan Grup Ankara'da inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Doğan Grup, başarılı projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Doğan Grup CEOS'u Erdoğan Yıldırım, kent genelinde yapılan yatırımları anlattı. 

Doğan Tower satışta! Yeni proje!

Doğan Grup imzasıyla hayata geçirilen Doğan Tower projesinde 4+1 daireler bulunuyor. Projede yer alan konutların fiyatları 2 milyon 150 bin TL'den başlıyor...

Maydoğan İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maydoğan İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Mutlu Aydoğan tarafından kuruldu.

Furkan Enes Aydoğan Mimarlık Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Enes Aydoğan Mimarlık Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Enes Aydoğan tarafından kuruldu.

Mimar Metin Aydoğan vefat etti! 

Mimar ve Yazar Metin Aydoğan, geçirdiği ani bir kalp krizi sonucu hayatını kaybetti...

Aydoğan Duvar Kağıdı Ve Yapı Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydoğan Duvar Kağıdı Ve Yapı Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Aydoğan tarafından kuruldu. 

Keçiören Aydoğan Aydın Eğitim Kampüsü'nün temeli atıldı!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Keçiören'e inşa edilecek olan Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Eğitim Kampüsünün temeli atıldı.

Viona Doğan Grup İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Viona Doğan Grup İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Azın Kazemghamsarı ve Reza Shademanı ortaklığından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yılmaz Aydoğan: İstikrarın devamı ekonomiye yansıyacak!

Satya Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Aydoğan, siyasi iktidarın istikrarının ekonomiye can vereceğini ifade etti. Aydoğan Tuzla ve Pendik'te yer alan 2 konut projesinin de devam ettiğini söyledi.

aydoğan grup projeleri Haberi

aydoğan grup projeleri


Aydoğan Grup Katar'da şirket kurarak bölgeye ilk etapta 100 milyon dolarlık yatırım yapacak. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aydoğan, "Şirket kuruluşu için bu hafta sonu Katar'a gidiyoruz. Oranın güçlü şirketi Lotus ile yüzde 51'e yüzde 49 oranında ortak olacağımız bir yapılanmaya gideceğiz. Ortaklığın ilk projesi iş merkezi olacak" dedi. 

Tuzla'da butik site Şirket Tuzla İstasyon Caddesi'nde 19 bin 810 metrekare arsa içinde 6 blok ve 118 daireden oluşan butik bir projenin satışına başladı. 18 ay içinde tamamlanıp teslim edilecek proje Aydoğanpark Tuzla ismiyle yükselecek. 2+1'den 4+2'ye farklı büyüklükte daire seçeneklerinin yer aldığı projede fiyatlar 180 bin lira ile 650 bin arasında...