29 / 03 / 2024

Ayla Şişman

Ayla Şişman

BBM İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayla Şişman tarafından 400 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Temmuz 2013 tarihinde Kağıthane, Seyrantepe Mahallesi'nde kuruldu

Mutfak tüpüne zam mı geldi? 12 kg mutfak tüpü, şişman tüp kaç TL? Aygaz, İpragaz, Mogaz 16 Ağustos 2022 fiyat listesi

Mutfak tüpü fiyatları rekoru zorluyor. Mutfak tüpüne yeni bir zam daha mı geldi? Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz'da mutfak tüpü fiyatları ne kadar? 12 kg mutfak tüpü kaç TL 2022? Şişman tüp ne kadar 2022? 16 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Troıka Marble İnşaat Dekorasyon Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Troıka Marble İnşaat Dekorasyon Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Süleyman Şişman tarafından kuruldu.

Nef Arsa Balıkesir metrekare fiyatı 2 bin 200 TL!

Doğayla iç içe bir yaşam fırsatı sunan Nef Arsa Balıkesir projesi, metrekare başına minimum 2 bin 200 TL maksimum 48 bin TL fiyat aralıklarıyla alıcısını bekliyor. İşte projeye dair tüm ayrıntılar...

Zeray Perla 1. Etap'ta teslimler başladı!

Zeray Perla doğayla iç içe bir hayat isteyen vatandaşlar için bahçe dubleksleriyle özel bahçe ayrıcalığı sağlıyor. Peki Zeray Perla projesi nere yükselecek?

Ondörtüç Pendik projesi merkezi lokasyonuyla dikkat çekiyor!

Aydos Ormanı’na komşu, izole bir hayat sunan sektörün yenilikçi markası İnsay Yapı’nın, Pendik’te hayata geçirdiği projesi Ondörtüç Pendik projesi doğayla iç içe güvenli bir hayat isteyenler tarafından tercih ediliyor.

Doğayla iç içe küçük evlere talep arttı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla doğayla iç içe küçük evlere talep arttı...

Küçük ev akımı turizm sektörünü de etkiledi!

Koronavirüs salgını ile başlayan küçük ev akımı turizm sektörünü de canlandırdı. Doğayla iç içe yaşamak isteyenlerin tercih ettiği bu akım yaşam standartlarını şekillendiriyor. 

Koronavirüs salgını doğa ile iç içe olan konutlara talebi yüzde 235 artırdı!

Denge Değerleme Genel Müdür Yardımcısı Latif Aksoy yaptığı açıklamada, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının, doğayla iç içe yapılara olan talebi yüzde 235 oranında artırdığını söyledi.

Pandemiden kaçan ünlüler doğaya akın etti!

Magazin dünyasının ünlü isimleri koronavirüs pandemisinde kalabalık şehirlerden kaçarak doğayla iç içe yaşamı tercih etti. Birçok ünlü isim sakin kasabalardan arsa veya ev satın aldı.

Pandemide modüler ev satışları ikiye katlandı!

Koronavirüs salgını döneminde doğayla iç içe yaşamak isteyen vatandaşlar modüler evlere yöneldi. Fiyatların da uygun olması bu evlerde satışları ikiye katlandı

Arsa yatırımı yapacaklar dikkat! Fiyatlar ikiye katlandı!

Koronavirüs salgınında doğayla iç içe yaşamak isteyen vatandaşlar arsa yatırımlarına yöneldi. Bu durum arsa fiyatlarının ikiye katlanmasına neden oldu. Peki arsa yatırımı yaparken nelere dikkat edilmeli? İşte detaylar...

Pandemi karavan sektörünü canlandırdı!

Pandemi sonrası şehirden kaçış hızlanırken, doğayla iç içe yaşam sürdürmek isteyen vatandaşlar farklı alternatifler arıyor. Vatandaşlar karavan hayatına yöneliyor. Fiyatlar ise karavanın boyutu ve iç dizaynına göre 70 bin TL'den başlayıp milyonlarca TL'lere kadar çıkıyor.

Aen Proje Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aen Proje Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Barışkan ve Ömer Faruk Şişman ortaklığında kuruldu.

Ayla Şişman Haberi

Ayla Şişman

BBM İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayla Şişman tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 29 Temmuz'da kuruldu. BBM İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü etüt plan proje mimarlık mühendislik ve müşavirlik yapıları yerleşim alanları ve maden sahalarında jeolojik jeoteknik jeofizik etütler ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


BBM İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kağıthane, Seyrantepe Mahallesi, Altınay Caddesi, Gökdeniz Sokak, No:18...