20 / 04 / 2024

Ayşe Yıldız

Ayşe Yıldız

Lavor Turizm İşletmeleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ayşe Yıldız, Nurhan Köksal tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Kasım 2013 tarihinde kuruldu

Topkapı, Dolmabahçe, Yıldız ve Beylerbeyi Sarayı restore edilecek!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Topkapı, Dolmabahçe, Yıldız ve Beylerbeyi Saraylarının restore edileceğini açıkladı. 

Nun Yıldız İnşaat Mimarlık Eğitim Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nun Yıldız İnşaat Mimarlık Eğitim Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Boztemur tarafından kuruldu.

Topkapı, Yıldız ve Dolmabahçe sarayları restore edilecek!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 2021 Yılı Bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda; Topkapı, Yıldız ve Dolmabahçe Sarayları başta olmak üzere bazı tarihi yapılarda restorasyon çalışmalarının yapılacağını açıkladı. 

Sivas'ta, ay yıldız mimarili cami ibadete açıldı!

Sivas'ta, ay ve yıldız mimarisiyle Türkiye'de ilk olma özelliğine sahip olan ve yapımı tamamlanan Yukarı Tekke Ay Yıldız Camisi, düzenlenen törenle ibadete açıldı.

Sivas Yukarı Tekke Ay Yıldız Camisi hizmete açıldı!

Sivas'ta ay ve yıldız mimarisine sahip Türkiye'de ilk olacak ve yapımı tamamlanan Yukarı Tekke Ay Yıldız Camisi, gerçekleşen törenle hizmete ibadete açıldı.

Sivas Yukarı Tekke Ay Yıldız Camisi yarın açılacak!

Sivas'ta yapımına 2017'de başlanan ve Türkiye'nin ilk ay yıldız şeklindeki camisi olan Yukarı Tekke Ay Yıldız Camisi yarın gerçekleşecek törenin ardından ibadete açılacak.

Beşiktaş’ın eski yıldızı Dusco Tosic eşine 19 milyon liralık ev aldı!

Beşiktaş’ın eski yıldız ismi Dusco Tosic eşi Jelena Karleusa ile arasındaki buzları eritmek için kesenin ağzını açtı. Sırp futbolcu, eşine barışma hediyesi olarak Sırbistan’da 2 buçuk milyon euro’luk bir villa satın aldı.

E Yıldız Yapı Proje Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

E Yıldız Yapı Proje Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Yıldız tarafından kuruldu!

Sivas'ın ay yıldız mimarili camisi ibadete gün sayıyor!

Sivas'ta belediye ve hayırseverlerin iş birliğiyle yapılan "ay yıldız" şeklinde mimariye sahip caminin hizmete girmesi için geri sayım başladı...

Sivas'ta 'Ay yıldız' mimarili cami açılışa hazırlanıyor!

Sivas'ta yapımına 2017 yılında başlanan ve "ay yıldız" şeklindeki mimarisine sahip caminin inşaatında sona yaklaşıldı.

Yıldız Konutları Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi açıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yıldız Konutları Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi'ni hizmete açtı.

Sivas Ay Yıldız Cami'sinin inşaatı son sürat!

Sivas Belediyesi tarafından Yukarı Tekke Mezarlığı'nda hayata geçirilen Ay Yıldız Cami'sinin inşaatı son sürat devam ediyor.

Ay yıldız şeklindeki cami Sivas'ta yükseliyor!

Sivas'ta belediye ve hayırseverlerin iş birliğiyle hayata geçirilen cami, "ay-yıldız" şeklindeki mimarisiyle dikkati çekiyor.

Ayşe Yıldız Haberi

Ayşe Yıldız

Lavor Turizm İşletmeleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ayşe Yıldız, Nurhan Köksal tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 29 Kasım'da kuruldu. 


Lavor Turizm İşletmeleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Turizme yönelik otel motel bar pansiyon kamping tatil köyleri apart oteller yeme içme tesisleri eğlence yerleri kurmak inşa etmek işletmek işletmeye vermek bu yerleri satın almak satmak kiralamak kiraya vermek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Lavor Turizm İşletmeleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Ümraniye, Y. Dudullu Mahallesi, Nato Yolu Caddesi, Metanet Sokak,...