23 / 04 / 2024

b-fit İstanbul Selimiye

b-fit İstanbul Selimiye

Türkiye’de sadece kadınlara franchise veren ve bugüne kadar 250’den fazla kadına girişimci olma şansı tanıyan, spor ve yaşam merkezi b-fit, İstanbul Selimiye merkezini açıyor

Kentsel dönüşümde yol haritası belli oldu! İstanbul'da her 5 yapıdan 1'i dönüştürülmüş olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının yol haritası kapsamında her yıl 350 bine yakın yeni yapının inşa edilmesi, 5 sene içerisinde de 1.5 milyon riskli bağımsız bölümün tamamının güvenli hale getirilmesi planlanıyor. Böylelikle İstanbul'da 5 yapıdan 1'i dönüştürülmüş olacak

İstanbul Adalar 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Marmara Denizi Ve Adalar Özel Çevre Koruma Bölgesi, İstanbul İli, Adalar 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

İstanbulluların merak ettiği soru yanıtlandı! Büyük taşınma planı belli oldu! 1.5 milyon konut nereye yapılacak?

“İstanbul’da dönüşmesi gereken 1,5 milyon bağımsız bölüm var” diye konuşan Bakan Murat Kurum İstanbulluları merakta bıraktı. İstanbul 1,5 milyon konut nereye taşınacak? İşte detaylar!

İstanbul'un enflasyonu belli oldu!

İTO verilerine göre, İstanbul'un aralık ayı enflasyonu yıllık bazda yüzde 92,97 olarak belirlendi. Böylece, İstanbul'un enflasyonu ekim ayında gördüğü rekor seviyeden ikinci ayda da düştü.

İstanbul'da yaşayan herkesi ilgilendiriyor! Yüzde 25 zam geldi!

Son dakika haberine göre; Bütün  İstanbulluları yakından ilgilendiren su zammı ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde, İSKİ su fiyatlarına yüzde 25 zam yapılmasına yönelik karar onaylandı. Böylece İstanbul'da suya yüzde 25 zam gelmiş oldu. İşte detaylar..

Rusların konuttaki yeni rotası İstanbul ve İzmir!

Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin ardından uygulanan yaptırımların Rus yatırımlarındaki rotaya yansıyacağı belirtiliyor. RTİB Başkanı Naki Karaaslan, Rusya'nın özellikle konut yatırımlarındaki yeni bölgelerinin İstanbul ve İzmir olacağını vurguladı. 

Selimiye Kışlası'nın mülkiyeti Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne devredildi mi?

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Selimiye Kışlası'nın mülkiyetine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kanal İstanbul açıklaması: Bundan ne ana muhalefet ne İBB anlar!

Üsküdar’daki Büyük Selimiye Camisinde cuma namazı çıkışı konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal İstanbul'a yönelik açıklamalarda bulundu.

ÖİB'den Ankara, İstanbul ve Malatya'daki 6 taşınmazın satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Ankara, İstanbul ve Malatya'da yer alan toplam 6 taşınmazın satışına onay verdi.

Yabancıya konut satışı Ekim ayında yüzde 23,1 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre; Ekim ayında yabancıya konut satışı yüzde 23,1 arttı. Açıklanan verilere göre yabancıların konut alımında tercih ettiği bölgeler İstanbul ve Antalya oldu.

Yabancıya konut satışı yüzde 26.1 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre Eylül ayında yabancıya konut satışı yüzde 26.1 arttı. Açıklanan verilere göre yabancıların konut alımında tercih ettiği bölgeler İstanbul ve Antalya oldu.

Kentsel dönüşümde 'imar alanları ve riski bölgeler' ayrıntısı!

Kentsel dönüşüm, son zamanlarda sıklıkla oluşan depremler nedeniyle yeniden gündemimizde. İstanbul en riskli bölgelerden. İstanbul'da yapılacak kentsel dönüşümde yeni planlamalar yapılmalı...

En yüksek kira harcamasını İstanbullular yapıyor!

2016, 2017, 2018 yıllarındakitüketim harcamaları en çok konut ve kira, gıda ve alkolsüz içecekler ve ulaştırmaya harcanırken, konut ve kira harcamalarına en yüksek payı ayıran bölge İstanbul oldu...

b-fit İstanbul Selimiye Haberi

b-fit İstanbul Selimiye

Özel istasyon sistemiyle kadınların günde sadece 30 dakika spor yaparak sağlıklı yaşam sürmesine yardımcı olan b-fit’in, yeni merkezi 29 Aralık 2012 Cumartesi günü saat 14:00’te İstanbul Selimiye’de hizmete açılıyor. Türkiye’nin kadınlara özel ilk ve en büyük spor ve yaşam merkezi b- fit’te, hidrolik aletler ve aerobik ile toplam 30 dakikada tamamlanan günlük egzersizle kadınlar kısa sürede hedefledikleri kilolara ulaşıp, daha sağlıklı yaşıyor.

Gülşah Yalçın’nın açacağı b-fit Selimiye, İstanbul’daki 62’inci merkez olacak. 29 Aralık Cumartesi günü hizmete girecek olan b-fit İstanbul Selimiye, tüm İstanbullu kadınları açılışına davet ediyor.


Kadın girişimciliğini destekleyen ve kadınların ekonomik hayattaki gücünü artırmayı hedefleyen b-fit, Türkiye genelinde 214 merkeze sahip. Franchise sistemi ile büyüyen b-fit, tüm Türkiye’de yeni girişimci kadınlara destek vererek yayılmaya devam ediyor.


Adres : Selimiye...