29 / 03 / 2024

Babacan Holding 2019 kampanyası

Babacan Holding 2019 kampanyası

Babacan Holding Babacan Premium ve Babacan Port Royal projelerinde 40 bin TL peşinat, 40 ay yüzde 0 faizle ödeme ve 120 ay vadeli yüzde 0.98 faizle ödeme kampanyası başlattı. 

Babacan Holding'ten Beylikdüzü'ne 2 yeni proje!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, ellerindeki stokları erittiklerini, öteledikleri yeni projelerine başlayacaklarını söyledi. Babacan, ''Beylikdüzü Kavaklı bölgesinde 250 konut yapacağız. Yine Beylikdüzü E-5 üzerinde 1000 konutluk bir proje çalışmamız olacak” dedi.

Babacan Holding'in ticari üniteleri satışa çıktı!

Babacan Holding tarafından hayata geçirilen "Babacan Premium", "Babacan Port Royal", "Babacan Palace" ve "Crown Deluxe" projelerindeki ticari ünitelerine gösterilen yoğun ilginin ardından, Babacan Port Royal Port Cadde ticari üniteleri 1 milyon 90 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu...

Tekfen Holding A.Ş kar payı dağıtacak mı?

Tekfen Holding 2019 yılı kar payı dağıtımına ilişkin yönetim kurulu kararı hakkında açıklama yaptı...

Tekfen Holding'ten 2019'da 1.4 milyar lira net kar!

Sektörde uzun yıllardır faaliyet gösteren Tekfen Holding 2019 yılı finanssal sonuçlarını açıladı. Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gigin, "Grup olarak kurumsal yapılanma, dijital dönüşüm ve yatırım anlamında başarılı bir yılı geride bıraktık" dedi..

Tekfen Holding 426.5 milyon TL kar dağıtacak!

Tekfen Holding, 2019 yılı kârından ortaklarına toplam 426 milyon 491 bin 600 TL brüt nakit kâr payı dağıtılması ve kâr dağıtım tarihi olarak 27 Nisan 2020 tarihinin belirlenmesi hususlarını olağan genel kurul toplantısında görüşecek...

Fehmi Babacan adına yapılan cami ibadete açıldı!

Babacan Holding kurucusu Fehmi Babacan adına inşa edilen ve Babacan Premium Projesi içerisinde yer alan cami ibadete açıldı.

Babacan Port Royal'da kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı!

Babacan Holding'in Küçükçekmece E-5 üzerinde, peşinatsız, ara ödemesiz ve kira öder gibi ev alma  fırsatı sunuyor...

MESA Holding, 2019'u yaklaşık 1,5 milyar TL ciro ile kapattı!

MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu yaptığı açıklamada, MESA Holding olarak yaklaşık 1,5 milyar TL ciro ile geçen yılı kapattıklarını söyledi.

Babacan Holding Kanal İstanbul güzergahından 600 dönüm arazi toplamış!

Babacan Holding’in çılgın proje Kanal İstanbul güzergahı henüz açıklanmadan bölgeden arazi toplamaya başladığı, güzergah açıklandığında ise 600 dönüm büyüklüğünde araziyi bünyesinde toplamış olduğu belirtildi.

Babacan Kavaklı projesi geliyor! Yeni proje!

Babacan Holding Beylikdüzü Kavaklı'da sahil kasabası inşa etmek için kolları sıvadı. Projede konutlar, yeme-içme alanları, otel, yaşlılar için sosyal alanları ve bakımevi yer alacak...

Tekfen Holding 9 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Tekfen Holding 2019'un ilk 9 aylık dönemine ait faaliyet raporunu ve sorumluluk beyanını yayınladı...

Babacan Port Royal'de yüzde 0.79 faizli ödeme seçeneği!

Babacan Holding, Babacan Port Royal'de müşterilerine firma bünyesinde 45 bin TL peşinat ve 4 bin 500 TL taksitle veya yüzde 5 peşinat, 120 ay vadeli yüzde 0,79 faizli banka kredisi ile ödeme seçeneği imkanı veriyor…

Babacan Holding'ten 0.79 faizli yeni kampanya!

Babacan Holding, Beylikdüzü Babacan Premium ve Babacan Palace projelerinden konut almak isteyenlere yüzde 5 peşinat, 120 ay vade ve yüzde 0,79 faiz fırsatı sunuyor...

Babacan Holding 2019 kampanyası Haberi

Babacan Holding 2019 kampanyası

Konuttan beklenenin üzerinde projeler hayata geçiren Babacan Holding, yatırımcılara Babacan finansman modeliyle benzersiz yatırım ayrıcalıkları sunuyor. Beylikdüzü E- 5 üzerindeki konumu, ulaşım imkanı ve tatil köyü konseptiyle bölgenin en prestijli projesi olarak gösterilen Babacan Premium’da 40 bin TL peşinat, 40 ay yüzde 0 faizle ödeme fırsatının yanı sıra, 120 ay vadeli yüzde 0.98 faizle ödeme seçeneği bulunuyor.

Yılın bu ilk dev kampanyasında yatırımcıları faizsiz konut sahibi yapmayı hedefleyen firma, premium projesinde 40 bin TL peşinat, 40 ay, yüzde 0 faizle, Babacan Port Royal’de ise 60 ay, yüzde 0 faizle ödeme fırsatı sunuluyor. Her iki projeden daha uzun vadeyle konut sahibi olmak isteyenleride, 120 ay vadeli yüzde 0.98’lik faizle ödeme avantajı sunuyor.

İmza attıkları projelerle sektöre prestij kazandırırken, sundukları benzersiz kampanyalarla da...