26 / 04 / 2024

Babacan Holding yeni projeler

Babacan Holding yeni projeler

2019 yılı için hedeflerini büyüten, arazi değerleme ve satın alma, projelendirme, üretim, satış ve pazarlama, kentsel dönüşüm, kiralama yönetim alanları, turizm ve lojistik sektörlerinde faaliyet gösteren Babacan Holding gayrimenkul ve inşaat sektörüne 450 milyon TL'lik yatırım yapacak.

Babacan Holding 2 yılda 1,5 milyar TL'lik yatırım yapacak!

İnşaat, rezidans işletmeciliği (turizm) ve enerji sektörlerinde faaliyetleri bulunan Babacan Holding, faaliyette olduğu tüm sektörlerde önümüzdeki iki yılda 1,5 milyar TL'lik yatırım yapmayı planlıyor. 

Babacan Holding'den yeni projeler yolda!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan ana faaliyet alanı inşaata turizm, lojistik ve enerji sektörlerini de ekleyerek büyümeye devam ettiklerini söyledi.

Babacan Holding'ten 1.5 milyar liralık üç yeni proje yolda!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, 2017 ve 2018 içinde 3 yeni projeye daha başlayacaklarını ve projelerin toplam yatırım değerinin 1.5 milyar lira olacağını açıkladı.

MESA Holding yeni projeler için düğmeye bastı!

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Vahap Munyar bugünkü köşe yazısında Mesa Holding'in yeni projelerini kaleme aldı. 

Keleşoğlu Holding'ten yeni şirket!

Keleşoğlu Holding yeni bir yatırım hayata geçirdi. Eston 1 Nolu Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Fuat Keleş, Dursun Keleş, Şerif Eren ve Çağla Keleş ortaklığında kuruldu.

Tahincioğlu Holding'ten yeni şirket!

Tahincioğlu Holding yeni şirket kurdu. Ve Gayrimenkul Turizm İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de kuruldu.

Saran Holding yeni şirket kurdu!

6 farklı sektörde faaliyet gösteren Saran Holding, yeni şirket kurdu. Doğa Turizmi Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de kuruldu.

Babacan Holding'ten Beylikdüzü'ne 2 yeni proje!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, ellerindeki stokları erittiklerini, öteledikleri yeni projelerine başlayacaklarını söyledi. Babacan, ''Beylikdüzü Kavaklı bölgesinde 250 konut yapacağız. Yine Beylikdüzü E-5 üzerinde 1000 konutluk bir proje çalışmamız olacak” dedi.

Babacan Holding'in ticari üniteleri satışa çıktı!

Babacan Holding tarafından hayata geçirilen "Babacan Premium", "Babacan Port Royal", "Babacan Palace" ve "Crown Deluxe" projelerindeki ticari ünitelerine gösterilen yoğun ilginin ardından, Babacan Port Royal Port Cadde ticari üniteleri 1 milyon 90 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu...

Babacan Holding Kanal İstanbul güzergahından 600 dönüm arazi toplamış!

Babacan Holding’in çılgın proje Kanal İstanbul güzergahı henüz açıklanmadan bölgeden arazi toplamaya başladığı, güzergah açıklandığında ise 600 dönüm büyüklüğünde araziyi bünyesinde toplamış olduğu belirtildi.

Babacan Kavaklı projesi geliyor! Yeni proje!

Babacan Holding Beylikdüzü Kavaklı'da sahil kasabası inşa etmek için kolları sıvadı. Projede konutlar, yeme-içme alanları, otel, yaşlılar için sosyal alanları ve bakımevi yer alacak...

Uran Holding yeni şirket kurdu!

Uran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nermin Uran, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aysan Uran ve Yönetim Kurulu Üyesi Arcan Uran yeni bir şirket kurdu. 

Babacan Holding'ten 0.79 faizli yeni kampanya!

Babacan Holding, Beylikdüzü Babacan Premium ve Babacan Palace projelerinden konut almak isteyenlere yüzde 5 peşinat, 120 ay vade ve yüzde 0,79 faiz fırsatı sunuyor...

Babacan Holding Kurban Bayramı kampanyası 2019!

Babacan Holding, faizleri yüzde 1’in altına indirdiği Kurban Bayramı Kampanyası ile tamamlanan projelerinde son kalan daireler için benzersiz bir yatırım fırsatı sunuyor...

Babacan Holding’ten Babacan Central açıklaması!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da 25 Temmuz 2019 tarihinde "Babacan Central projesinde satışlar durdu" başlığı ile yayımlanan habere Babacan Holding'ten açıklama geldi. 

Babacan Holding'ten 40 aya kadar taksitlendirme fırsatı!

Babacan Holding, Ramazan Kampanyası ile, projelerine yatırım yapan herkesi, fiyat farkı yansıtmadan, en lüks mobilyalarla döşeli bir ev sahibi yapıyor. Kampanya kapsamında 40 aya kadar varan taksitlendirme imkanı sunulacak.

Babacan Holding yeni projeler Haberi

Babacan Holding yeni projeler

Yatırım hedeflerini 2019 yılı için büyüten Babacan Holding, Maliye ve Hazine Bakanlığı Özelleştirme İdaresi’nden, Beylikdüzü Kavaklı sahilinde denize sıfır konumda, 60 bin metrekare büyüklüğündeki bir arazi satın aldı. Holding, bölgede bir sahil kasabası inşa edecek. 450 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilecek proje ile; içerisinde yeme – içme alanları, otel, yaşlılar için sosyal donatılar, bakımevi gibi detayların yer alacağı sahil kasabası konseptini sektöre kazandıracak.

Ayrıca, Babacan Lojistik markasıyla lojistik sektöründeki yatırımlarını hızlandıran holding, 120 milyon TL’lik yatırımla, Kuzey Marmara Otoyolu’nun yeni açılan Mahmutbey – Çatalca güzergâhında bulunan 42 bin metrekarelik arazi üzerinde lojistik depolama binası inşa edecek. 2019’da lojistik sektörüne yönelik yatırımlara hız kazandıracaklarını ifade eden Babacan, "Yeni faaliyete geçen İstanbul Havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü gibi ulaşım noktalarıyla İstanbul’un çeperleri...