24 / 04 / 2024

bafra belediyesi çocuk parkları

bafra belediyesi çocuk parkları

Bafra'nın en kapsamlı Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Alanı projesinde çevre düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çevre düzenlemeleri kapsamında Bafra Belediyesi tarafından Kapalı Pazar Yerinin yanında Çocuk Oyun Parkının yapımı tamamlandı.

Samsun Bafra'ya orta ölçekli sanayi sitesi müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bafra Belediyesi tarafından Aktekke Mahallesi sınırları içerisinde inşaat çalışmalarına başlanmış Orta Ölçekli Sanayi Sitesi inşaatında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Üsküdar Küçüksu Çocuk Köyü inşası bu yaz başlıyor!

Üsküdar Belediyesi tarafından inşa edilecek olan Küçüksu Çocuk Köyü, inşaatı bu yaz başlıyor. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, köyün Üsküdar'da eşi benzeri olmayacağını dile getirdi. 

Samsun Belediyesi çocuk parkına Kent Yönetim Merkezi inşa ediyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Adnan Kahveci Parkı içerisindeki çocuk parkına Kent Yönetim Merkezi yapmak amacıyla inşaata başladı. Kent Yönetim Merkezinin, yeşil alandaki çocuk parkının içine yapılacak olması vatandaşlardan tepki çekti. 

Çekmeköy'de çocuk parkı yerine benzin istasyonu mu inşa edilecek?

Çekmeköy Belediyesi’nin çocuk parkını benzin istasyonuna çeviren imar planı değişikliği teklifi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi'nde oy çokluyla kabul edildi. 

Bağcılar'ın çocuk kütüphanesi Eylül ayında açılacak!

Bağcılar Belediyesi Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Halk Kütüphanesi’nin bir bölümü  3-10 yaş grubu çocukların hizmet alacağı çocuk kütüphanesine dönüştürüldü. 

Samsun Bafra'da yeni gasilhane projesi start aldı!

Samsun Bafra Belediyesi yeni gasilhane için çalışmalara başladı. Eski gasilhanenin yıkım çalışmaları tamamlandı. 

Aydın Koçarlı Belediyesi'nin eski sinema salonu yıkılıyor!

Aydın Koçarlı Belediyesi, atıl halde duran eski sinema salonu binasının yıkım çalışmalarına başladı. Yıkılan binanın yerine, vatandaşların vakit geçirebileceği oturma alanları ve çocuk parkları olan yeşil alan yapılacak.

Bafra'daki 13 kaçak yapı için yıkım kararı!

Samsun Bafra Belediyesi tarafından ilçede bulunan 13 binanın yıkılması amacıyla sahiplerini uyarılarda bulundu. Bu durumda ev sahipleri yıkımı yapmadığı taktirde binalar belediye tarafından yıkılacak.

İzmir'de Çocuk Dünyası Projesi durduruldu!

Mayıs 2018’de Bornova Belediyesi tarafından temeli atılan yaklaşık 3.5 milyon lira harcanan 12.8 milyonluk ‘Çocuk Dünyası’ projesi durduruldu. Bornova Belediyesi Başkanı Mustafa İduğ, “Müteahhit firma çekildi, yeniden ihaleye çıkacağız” diye konuştu...

Kayseri'ye engelsiz çocuk evi inşa edilecek!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’de örneği olmayan Engelsiz Çocuk Evi projesinin ikincisini inşa ediyor.

Zübeyde Ana Çocuk Akademisi'nin kaba inşaatı bitti!

Bursa Mudanya Belediyesi tarafından projelendirilen ve çalışmalarına başlanan Zübeyde Ana Çocuk Akademisi inşaatında sona gelindi. Bu yıl açılan akademi Türkiye'nin en büyüğü olacak.

Bornova Karaçam'a çocuk köyü yapımı için ihale düzenlenecek!

Bornova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Bornova Karaçam Köyü’nde çocuk köyü hayata geçirecek. Bornova Karaçam'a çocuk köyü yapımı için ihale düzenlenecek.

Karamürsel Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Karamürsel Belediyesi ortaklığıyla ilçede yer alan Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi açıldı.

bafra belediyesi çocuk parkları Haberi

bafra belediyesi çocuk parkları



Bafra'nın en kapsamlı Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Alanı projesinde çevre düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çevre düzenlemeleri kapsamında Bafra Belediyesi tarafından Kapalı Pazar Yerinin yanında Çocuk Oyun Parkının yapımı tamamlandı.


Modern ve kullanışlı yapısıyla yapımı gerçekleştirilen pazar yeri projesinin inşaatı tamamlandı. Kapalı otoparkıyla, yürüyen merpenleri, asansörleriyle, bayanlar ve erkekler için mescitleriyle, bebek odasıyla, dinlenme alanlarıyla Bandırma'ya hizmet verecek olan kapalı pazarın bahçesi de yeşil alan olacak ve ayrıca pazar yerinin hemen yanında yapımı tamamlanan park çocukların ve ailelerinin hizmetine sunulacak.


Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Dursun Mirza: “Bandırma'nın yılardır özlemini duyduğu kapalı pazar yerinde son çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Pazar yerine alışverişe gelen vatandaşlarımızın alışverişlerini bitirdikten sonra dinlene bileceği banklar koyuyoruz ayrıca aileler dilenirken çocuklarımızın vakit geçirebileceği çocuk oyun parkını...