29 / 03 / 2024

Bağcılar ulaşım

Bağcılar ulaşım

İSTOÇ, MASSİT Oto Center gibi Türkiye'nin çok önemli ticaret merkezlerinin de faaliyet gösterdiği Bağcılar, yeni havalimanı ve Kanal İstanbul projesine olan yakınlığıyla adeta cazibe merkezi oldu.

Bağcılar'ın cefasını çeken sefasını da sürecek!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, kentsel dönüşümü başlatan ilk belediyeler arasında yer aldıklarını da hatırlatarak, projeyi ilçe sakinlerinin yüzde 100 desteği ile sürdürdüklerini de söyledi

Bağcılar'da bir yılda 4 bin 500 konutun kentsel dönüşüm süreci başlatılacak!

Son dönemlerde sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği Bağcılar'da bir sene içinde tam 4 bin 500 konutun dönüşüm sürecinin başlatılması planlanıyor.

Bağcılar'da kentsel dönüşüm projesine yoğun ilgi: Yarısı Bizden Kampanyası

Bağcılar'da kentsel dönüşüm projesi Yarısı Bizden kampanyasına 8 bin 400 bina için oldukça yüksek sayılabilecek bir başvuru yapıldı. İşte detaylar...

Bağcılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Bakan Kurum tek tek açıkladı: Kira ve taşınma yardımları başlıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Bağcılar'daki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili konuştu. İşte Bakan Kurum'un o açıklaması...

Bağcılar Belediyesi yüksek maaşlı memur alımı yapacak! Hemen bakın!

Bağcılar Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere KPSS puanı ile memur alımı yapılacağı paylaşılırken, adaylarda aranan özel koşullar ve başvuru bilgileri duyuruldu. Peki, hangi branşlarda memur alımı yapılacak, detaylar neler? İşte merak edilenler...

Bağcılar'da daire fiyatına ABD'de müstakil konut alınabiliyor! İstanbul'da konut krizi yaşanıyor! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, yüksek konut fiyatları ile ilgili konuştu. Bağcılar'da daire fiyatına ABD'de müstakil konut alınabildiğini dile getiren Gökce, imar affı ile ilgili de konuştu. Peki imar barışı ev fiyatlarını nasıl etkiledi? 

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler'de fiziki gerçekleşme yüzde 13'e ulaştı! 

KİPTAŞ tarafından Bağcılar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Dev projede fiziki gerçekleşme yüzde 13'e ulaştı. 

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler'de fiziki gerçekleşme yüzde 10'a ulaştı! 

KİPTAŞ tarafından Bağcılar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Dev projede fiziki gerçekleşme yüzde 10'a ulaştı. 

Bağcılar Kirazlı Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bağcılar Kirazlı'da devam eden kentsel dönüşüm projesine ilişkin son durum hakkında bilgi paylaştı. 

Bağcılar Demircan Sitesi'ndeki hak sahipleri uygun şartlarda mülk sahibi olacak!

Bağcılar Belediyesi 2019 yılında yaşanan depremde hasar gören Demircan Sitesi'nde hayata geçirilecek projeyle hak sahiplerini uygun şartlarda mülk sahibi yapacak.

Bağcılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Bağcılar Belediye Başkanlığı görevine 2009 yılından beri devam eden Lokman Çağırıcı, Bağcılar'da sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Çağırıcı, "Bağcılar’ın tamamında çalışmalarımız devam ediyor. TOKİ ile olan projelerimiz var. Bu çalışmalar da devam ediyor" dedi.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Bağcılar Belediyesinin Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi'ne onay verildi!

Bağcılar Belediyesi'nin kentsel dönüşüm uygulamalarındaki problemlerin çözülebilmesi, dönüşüm sürecinin iyileşmesi ve bütüncül şekilde yönetiminin yapılması amacıyla hazırladığı "Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi"ne Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan onay geldi.

Bağcılar ulaşım Haberi

Bağcılar ulaşım

Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yenilenen Bağcılar, yeni otel ve prestij konut projeleriyle de yatırımcıların gözdesi haline geldi. Divan Otel, The Colours İstanbul, Wyndham Grand İstanbul, Holiday Inn istanbul Airport ve Royale Rotaja gibi dünyaca ünlü oteller de bu lokasyonu tercih etti. İnşaatı devam edenlerin de hizmete girmesiyle ilçede dünyaca ünlü 13 otel hizmet verecek. 


İLÇE KABUK DEĞİŞTİRDİ 

755 bin nüfusuyla İstanbul'un en büyük ilçesi olan Bağcılar, son yıllarda birbirinden yüksek yapıların yapılmasıyla birlikte adeta kabuk değiştirdi. Özellikle Mahmutbey ve Güneşli bölgelerinde son 4 senede yapılmaya başlayan projelerle birlikte İstanbul'un Manhattan'ı olma yolunda hızla ilerliyor. 


ÜNİVERSİTELERİN TERCİHİ 

Bağcılarda şu anda dünyaca ünlü 6 otel hizmet vermeye başladı. Bağcılar'da sadece otel yapılmıyor. Şu anda 70'e yakın konut, ticaret ve iş merkezleri yükseliyor. Bağcılar'daki bu değişim...