24 / 04 / 2024

Bağcılarda kaç okul var

Bağcılarda kaç okul var

Bağcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında depreme dayanıksız olduğu tespit edilen okulların yıkılıp yerine yenisinin inşa edildiği ve son 6 yılda toplam 22 okulun ilçeye kazandırıldığı bildirildi.

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kimdir? Nerede doğdu? Hangi üniversitede okudu? Hangi görevleri yürüttü?

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi bankalarda çalıştı? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi alanda görev yürütüyor? İşte Şükrü Serdar Bağcıoğlu ile ilgili merak edilenler...

Bağcılar Belediyesi yüksek maaşlı memur alımı yapacak! Hemen bakın!

Bağcılar Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere KPSS puanı ile memur alımı yapılacağı paylaşılırken, adaylarda aranan özel koşullar ve başvuru bilgileri duyuruldu. Peki, hangi branşlarda memur alımı yapılacak, detaylar neler? İşte merak edilenler...

Ufo ısıtıcılarda yeni yıla özel fırsat seti! İşte 16 Aralık 2022 fiyat listesi...

Ufo ısıtıcılarda yeni yıla özel kampanya! Ufo ısıtıcı fiyatları ne kadar? Aralık ayında kaç TL'den satışa çıkıyor? İşte detaylar...

İstanbul'da arsa sahibi olma fırsatını kaçırmayın! Kağıthane ve Bağcılar Belediyesi 2 arsayı satıyor!

İstanbul ili, Kağıthane ilçesi ve Bağcılar ilçesinde yer alan 2 adet arsa satılıyor. İşte ayrıntılar...

Kumtel’den elektrikli ısıtıcılarda yüzde 59’a varan indirim fırsatı! Kumtel 30 Eylül 2022 fiyat listesi..

Ofise, eve, bahçeye ve benzeri bir çok alanda kullanabileceğiniz Kumtel ısıtıcılar, şimdi kısa bir süreliğine sepette yüzde 8 indirimle sizi bekliyor. Şömine tipi, kule tipi, yerden olan ısıtıcılarda ve vantilatörlerde geçerli indirimi kaçırmayın. İşte, Kumtel 30 Eylül 2022 fiyat listesi…

Kumtel elektrikli ısıtıcılarda görülmemiş fırsatlar! İşte en cazip Kumtel 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

Kış mevsimi yaklaştı ve havalar soğumaya başladı. Herkes ofis veya evine elektrikli ısıtıcı ararken, Kumtel elektrikli ısıtıcılarda muhteşem indirim sizleri bekliyor. İşte,  Kumtel 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

Hyundai i20'de Mayıs sonuna kadar kaçırılmayacak büyük fırsat! 310 bin liradan başlıyor! Hyundai i20 2022 fiyat listesi

Hyundai i20 31 Mayıs 2022 tarihine kadar geçerli tüm Hyundai yetkili satıcılarda kaçırılmayacak büyük fırsatlarla satışa sunuluyor. Peki Hyundai i20 ne kadar? Hyundai i20 otomatik kaç lira? Hyundai i20 2022 fiyat listesi...

Bağcılar Belediyesi 15 okul inşaatı için çalışmalara başladı!

İstanbul Valiliği, Bağcılar Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında Bağcılar'a 15 okul yapılması için çalışmalara başlandı. 

Bağcılar'da 1466 asansör mühürlendi! 

Bağcılar'da kamu kurumları, okul, hastane, ibadethane, iş yeri ve konutları kapsayan 3 bin 64 asansöre kontrol yapıldı. Kontrol sonucunda bin 466 asansör mühürlenerek hizmet dışı bırakıldı. 

Bağcılar'a 9’uncu metro müjdesi!

Bağcılar’da üçüncü kez aday olan Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı,“Başka ilçelerde vatandaşlar metro geliyor diye sevinirken biz ilçemizden geçmesi planlanan 9’uncu metronun müjdesini alıyoruz'' dedi.

Bağcılar'a 9'ncu metro müjdesi!

Bağcılar Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı Çağırıcı, "Başka ilçelerde vatandaşlar metro geliyor diye sevinirken biz ilçemizden geçmesi planlanan 9. metronun müjdesini alıyoruz. Tüm metroların birbirine entegre olduğu bir sistem içerisinde yer alıyoruz" dedi..

Bağcılar’da 5 bina tahliye edildi!

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde henüz bilinmeyen bir neden ile doğalgaz kutusunda gaz kaçağı ve hemen ardından patlama yaşandı. Patlama sonrasında sokaktaki 5 bina tahliye edildi.

Bağcılar'da 6 yılda 22 okul depreme karşı yenilendi!

Bağcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında depreme dayanıksız olduğu tespit edilen okulların yıkılıp yerine yenisinin inşa edildiği ve son 6 yılda toplam 22 okulun ilçeye kazandırıldığı bildirildi.

Bağcılarda kaç okul var Haberi

Bağcılarda kaç okul var

Bağcılar Belediyesinden yapılan açıklamada, 18 Eylül'de başlayacak olan 2017-2018 eğitim-öğretim yılında, 110'u devlet 54'ü özel olmak üzere 164 okulda 143 bin 230 öğrencinin eğitim göreceği Bağcılar'da hazırlıkların tamamlandığı belirtildi. Açıklamada, 4 ilin nüfusundan daha fazla öğrencinin eğitim gördüğü Bağcılar'da en çok önem verilen konunun ise okulların güçlendirilmesi olduğunu vurgulandı.


Açıklamada, şunlar kaydedildi:


"Bağcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında depreme dayanıksız olduğu tespit edilen okullar yıkılıp yerine yenisi inşa ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), İstanbul Valiliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Bağcılar Belediyesi ve hayırseverlerin işbirliğinde 3'ü bu sene olmak üzere son 6 yılda toplam 22 okul ilçeye kazandırıldı. 12 okulun inşaatı devam ederken, bir okulun yapımı ise ihale aşamasında."


Açıklamada, Bağcılar Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından öğrencilerin sağlıklı ve huzurlu bir ortamda...