25 / 04 / 2024

bağdat caddesi uşaklıgil apartmanı

bağdat caddesi uşaklıgil apartmanı

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, kentsel dönüşüm projesi geliştirmek amacıyla Bağdat Caddesi' nde yer alan bir apartmanın bağımsız bölümlerini 12 milyon dolara satın aldı...

Akiş GYO kentsel dönüşüm için gayrimenkul aldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, kentsel dönüşüm kapsamında proje geliştirmek amacıyla Bağdat Caddesi'nde yer alan bir apartmanın dairelerini 6 milyon dolar karşılığında satın aldı...

Bağdat Caddesi'ndeki kiralık dükkanlar kapışılıyor!

Onlarca sektörden 750'si ana mağaza olmak üzere 3 bin iş yerinin bulunduğu Bağdat Caddesi'nde, doluluk oranı Apple mağazasının açılmasıyla yüzde 98'e ulaştı. Kalan mağazaların kısa sürede dolması ve cadde için yeni projelerin hayata geçmesi bekleniyor.

Bağdat Caddesi'nde metrekare fiyatı 9 bin 200 TL!

Endeksa verilerine göre Bağdat Caddesi çevresinde konut fiyatlarının en yüksek olduğu bölge Fenerbahçe. Fenerbahçe‘yi Caddebostan, Suadiye, Erenköy ve Göztepe takip ediyor..

RE/MAX Cadde Bağdat Caddesi’ndeki durgunluğu çözüyor!

RE/MAX Cadde, Bağdat Caddesi’nde müteahhitler ile daire sahipleri ile yaşanan mağduriyetleri çözüyor..

Bağdat Caddesi'nde konut stoğu yüzde 15 arttı!

Bağdat Caddesi’ne yakın semtlerde son 5 yıl içinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm, konut stokunun en az yüzde 15 artmasını sağladı.

Bağdat Caddesi'ndeki GS Store kapatıldı!

Aralık 2012'deki açılışı olay olan ve Nisan 2014'te saldırıya uğrayarak yakılan İstanbul Bağdat Caddesi'ndeki GS Store, zarar ettiği için kapatıldı.

Bağdat Caddesi’nde mağazalar kapanıyor!

Kentsel dönüşümün yoğun yaşandığı Bağdat Caddesi’nde yüksek kiralar dev markalara mağaza kapattırıyor. Caddede yer bulmak zorlaşırken 100 metrekarelik bir dükkanın aylık kirası 50 bin doları buluyor

Cihan İnşaat Bağdat Caddesi'nde kentsel dönüşüme giriyor!

Cihan İnşaat, kentsel dönüşüme Bağdat Caddesi'nde başladı. İlk proje için çalışmalar tamamlandı. Cihan İnşaat bundan sonrasında da Bağdat Caddesi'nde kentsel dönüşüme devam edecek.

Bağdat Caddesi'nde 30 dükkan boşaldı!

Perakendenin gözbebeği, alışverişin en önemli caddelerinden biri olan İstanbul Kadıköy’deki Bağdat Caddesi son bir yıl içinde ciddi bir sıkıntıya girdi.Yıllardan beri ilk defa caddede 30’a yakın boş dükkan satılık veya kiralık tabelasıyla müşteri bekliyor

Bağdat Caddesi’nde kentsel dönüşüm tartışması!

Bağdat Caddesi’ndeki bir kentsel dönüşümde müteahhit firma ile bir daire sahibi birbirine girdi, aralarında pankartlı mücadele başladı. Firma dönüşüm ve kullanım hakkı isterken, daire sahibi güçlendirmeyle yetinilmesini talep ediyor.

Bağdat Caddesi'ndeki yenilenen binalarda dükkan fiyatları 3'e katlandı!

İstanbul’un en ünlü alışveriş caddelerinden Bağdat Caddesi’nde kiralık dükkan enflasyonu yaşanıyor. Yeniler yüksek fiyatları, eskiler ise yıkım korkusu nedeniyle kiracı bulmakta zorlanıyor. Yenilenen binalardaki dükkan kiraları üçe katlandı…

Bağdat Caddesi: İstanbul’un banka şubesi en bol caddesi!

Türkiye’nin en büyük veri tabanı kaynağına sahip şirketi Maptriks’in verilerine göre Bağdat Caddesi 106 banka şubesi ile İstanbul’un en fazla banka şubesine sahip ilçesi olurken Türkiye’de yaklaşık her iki banka şubesinden birisi ise Marmara bölgesinde.

Çilek Mobilya, Bağdat Caddesi'nde mağaza açtı!

Çilek, Bağdat Caddesi'nde mağaza açtı. Şirket açıklamasına göre, tematik ürün ve odalarıyla her yaştan çocuğun ve ailelerin tercihi olan Çilek, yurt içinde ve yurt dışında mağazalaşmayı sürdürüyor.

Bağdat Caddesi Four Winds'te işler karıştı!

Four Winds adıyla tanınan İstanbul Bağdat Caddesi'ndeki lüks konut projesinde işler iyice karmaşaya döndü. Birleşik İnşaat projenin adını değiştirdiğini açıkladı. Taşyapı, ihtiyati tedbir kararı aldırdı.

bağdat caddesi uşaklıgil apartmanı Haberi

bağdat caddesi uşaklıgil apartmanı


Akiş GYO'dan yapılan açıklama şöyle:


AKİŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ'nin Yönetim Kurulu Üyeleri Türk Ticaret Kanunu'nun 390/4 maddesi uyarınca aşağıdaki kararı almışlardır:


Kentsel dönüşüm kapsamında proje geliştirilmesi amacıyla İstanbul İli Kadıköy İlçesi Bostancı Mahallesi,Bağdat Caddesi, no:481 Uşaklıgil apartmanında yer alan   7,13,15,17,19 ve 20  numaralı bağımsız bölümlerinin toplam 12.000.000 USD  karşılığında Şirketimiz portföyüne alınmasına;


Karar verilmiştir.


Gayrimenkul değerleme raporu için