20 / 04 / 2024

bahçeli konakları taşoluk teslim tarihi

bahçeli konakları taşoluk teslim tarihi

Bahçeli Konakları, Alyans İnşaat tarafından Arnavutköy-Taşoluk'ta inşa ediliyor. 206 dönümlük arazide hayata geçirilen proje, Mecidiyeköy'e 40 dakika mesafede.

Limonlu Bahçe Konakları'nda yeni daireler satışta! Aralık'ta teslim!

Limonlu Bahçe Konakları'ndaki yeni daireler satışa çıktı. Akyapı imzası taşıyan projenin teslimlerinin bu yılın Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Bahçeli Yaşam Şile İmrenli yüzde 40 peşin, 36 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Baldaner Ekşi İnşaat (Balek) imzasıyla yükselen Bahçeli Yaşam Şile İmrenli projesi yüzde 40 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışa çıktı. 

Trabzon’da bahçeli konut satılacak!

Trabzon ili, Ortahisar ilçesinde bahçeli kargir konut satışı yapılacak. Açık artırma usulüyle satılacak konut için 5 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

Bahçeli Yaşam Konakları Meşrutiyet'te hemen teslim son 20 villa!

Balek İnşaat imzası ile İstanbul'un Şile ilçesinde inşa edilen Bahçeli Yaşam Konakları Meşrutiyet'te hemen teslim son 20 villanın satışı devam ediyor. Peki Bahçeli Yaşam Konakları Meşrutiyet villa fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Bahçeli Yaşam Konakları Meşrutiyet'te hemen teslim son 23 villa! Yüzde 33 peşinatla 36 ay taksit fırsatı!

Bahçeli Yaşam Konakları Meşrutiyet projesindeki son 23 villanın satışı devam ediyor. Bahçeli Yaşam Konakları projesinde 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon villalar bulunuyor. 

Bahçeli Yaşam Konakları Ahmetli yıl sonunda teslim! 

Bahçeli Yaşam Konakları Ahmetli projesinde satış süreci devam ediyor. Projedeki toplam 28 villanın teslimlerini yıl sonunda yapılması planlanıyor.

Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı 2 Aralık'ta!

AKYAPI tarafından hayata geçirilecek olan Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı 2 Aralık Perşembe günü saat 14:00'te Limonlu Bahçe Konakları Satış Ofisi'nde gerçekleştirilecek.

Folkart Çeşme Boyalık'ta bahçeli ve lüks!

Folkart Boyalık Çeşme projesi "Çeşme Boyalık'ta bahçeli ve lüks" sloganıyla tanıtılıyor. Projede yer alan konutların satış süreci devam ediyor.

Geniş balkonlu ve bahçeli konutlara talep arttı!

Pandemi döneminde yaşamın tüm alanlarının evlere taşınması ile balkonlu ve bahçeli konutlara olan talep artışı, ısınan havaların eksisiyle katlandı...

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Devlet Bahçeli Köprüsü Eylül'de ihaleye çıkıyor!

30 Mart 2016'da temeli atılan fakat üçte biri yapılabilen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin adını taşıyan Adana’daki köprü için yeni bir adım atıldı. Karayolları Eylül'de köprü için ihaleye çıkacak...

Bahçeli ve müstakil konutlar satışta ilk sırada!

Görkem Öğüt, "Mart ayı ortalarından itibaren başta bahçeli ve müstakil ikincil konutlar olmak üzere konut talebinde artış görüldü. Artan talep ile birlikte talep edilen konut satış fiyatında da artış görüldü" dedi...

bahçeli konakları taşoluk teslim tarihi Haberi

bahçeli konakları taşoluk teslim tarihi

103 tripleks villadan meydana gelen Taşoluk Bahçeli Konakları'nda her bir villa Fatih Ormanı manzarasına sahip olacak.

Taşoluk Bahçeli Konakları'nda yer alan her villa tek tip olarak tasarlanıyor. 2 bin metrekarelik brüt arsa içinde projelendirilecek villaların tamamı bin 300 metrekarelik bahçe içinde inşa ediliyor. Taşoluk Bahçeli Konakları'nda yer alan villaların büyüklükleri ise 310 metrekare olacak. Projedeki villalar, radye temel üzerine inşa ediliyor.

Projede, çevre düzenlemesinde şelaleli yapay gölete de yer veriliyor. Peyzaj alanlarının yanı...