19 / 04 / 2024

Bahçeşehir Üniversitesi inşaat

Bahçeşehir Üniversitesi inşaat

Beşiktaş'taki Bahçeşehir Üniversitesi Güney Kampüsü'nde bulunan inşaat alanında tarihi kalıntılar tespit edildi ve inşaat durdu...

Bahçeşehir Üniversitesi çok sayıda Öğretim Görevlisi alıyor! Akademisyenler ve akademisyen adayları kaçırmasın!

Bahçeşehir Üniversitesi çok sayıda Öğretim Görevlisi alacağını duyurdu. Akademisyenler ve akademisyen adaylarının kaçıramayacağı kadroları sizler için derledik.

Mevsim İstanbul müstakil villa projesi Bahçeşehir'de inşa edilecek! İşte villa özellikleri ve fiyatları

Sarılar Grup, Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesini hayata geçirdi. 50 bin metrekare alana inşa edilecek villaların fiyatı ve özellikleri açıklandı. İnşaatı biten villalar 2024 yılının aralık ayında teslim edilecek.

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi inşaatında sona gelindi!

Başakşehir’in ilk fen lisesinin içerisinde yer aldığı Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi’nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dev külliyenin inşaatının Mayıs ayında tamamlanması bekleniyor.

Bahçeşehir Eğitim Kurumları Serik Kampüsü'nün inşaatı başladı!

Bahçeşehir Eğitim Kurumları Serik Kampüsü inşaatı başladı. Kampüsün önümüzdeki yıl başında tamamlanacağı ve 2021 yılının ilk aylalarından sonra faaliyete geçeceği açıklandı.

Bahçeşehir Göleti'nde inşaat ruhsatı iptal edildi!

Yıllardır tartışma konusu olan Bahçeşehir gölet bölgesindeki lokanta, kafeterya, mağaza ve ofis inşaatının ruhsatları mahkeme kararı ile iptal edildi.

Bahçeşehir Üniversitesi'nde inşaat durdu! İşte nedeni!

Beşiktaş'taki Bahçeşehir Üniversitesi Güney Kampüsü'nde bulunan inşaat alanında tarihi kalıntılar tespit edildi ve inşaat durdu...

 Bahçeşehir Üniversitesi MBA in Real Estate şimdi yüzde 50 indirimli!

MBA in Real Estate programı,  Bahçeşehir Üniversitesi’nden MBA derecesi almanın yanı sıra gayrimenkul konusunda uzmanlaşma imkanına da sağlıyor. Bahçeşehir Üniversitesi'nde yüzde 50 indirimli güz dönemi MBA fırsatını kaçırmayın...

Bahçeşehir Gölet’teki inşaat çalışmaları doğal yaşamı etkiledi!

Bahçeşehir Gölet’teki inşaat çalışmaları nedeniyle çevredeki doğal yaşam etkilendi. Bölgede yuvası olan oluklu kertenkeleler, sokaklara çıkmaya başladı.

Asmalı Bahçe Şehir'de kredi erteleme kampanyası!

Asmalı Bahçe Şehir Konut Projesi Dekar Gayrimenkul ve Demiröz Ortaklığı tarafından İstanbul Bahçeşehir'de inşa ediliyor. Projede kredi erteleme kampanyası ile lansmana özel cazip ödeme seçenekleri sunuluyor...

Asmalı Bahçe Şehir Konutları ne zaman teslim?

Asmalı Bahçe Şehir projesi Dekar Gayrimenkul ve Demiröz ortaklığıyla İstanbul Bahçeşehir'de inşa ediliyor. Asmalı Bahçe Şehir Konutları ne zaman teslim?

Asmalı Bahçe Şehir Konutları 2017 fiyat listesi!

Asmalı Bahçe Şehir Konutları projesi Dekar Gayrimenkul ve Demiröz ortaklığıyla hayata geçirildi. Proje İstanbul Bahçeşehir'de inşa ediliyor...

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metrosunun inşaatı başlıyor!

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metro hattının inşaatı başlıyor. Hat tamamlandığında Esenyurt ve Mahmutbey arasındaki yolculuk süresi 25 dakikaya inecek.

Bahçeşehir Hayat satılık ev!

Bahçeşehir Hayat projesi Atmaca Gayrimenkul tarafından İstanbul Bahçeşehir'de inşa edilecek. Proje Bahçeşehir Gölet alanında hayata geçirildi...

Bahçeşehir Üniversitesi inşaat Haberi

Bahçeşehir Üniversitesi inşaat

İstanbul'da Beşiktaş'taki Bahçeşehir Üniversitesi Güney Kampüsü'nde bulunan inşaat alanında tarihi kalıntılar tespit edildi. İstanbul 3 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, Bahçeşehir Üniversitesi içinde bulunan inşaat alanında tarihi kalıntılar tespit edilmesi üzerine bölgedeki çalışmaları durdurdu. 

Hürriyet'te yer alan habere göre, Arkeologların, alandaki kazı çalışmaları devam ediyor. Üniversitenin yakınından geçen metro inşaatındaki çalışmalar sırasında da daha önce Erken Demir Çağı'na ait kalıntılar bulunmuştu.

Alınan bilgiye göre, kampüs içindeki eski DGM binası ve otoparkının bulunduğu alanda yürütülen yeni kampüs inşaatı çalışmaları sırasında kaldırılan asfaltın altında tarihi kalıntılara rastlandı. Bunu üzerine inşaat çalışmaları durdu ve İstanbul Arkeoloji Müzeleri Müdürlüğü arkeologları da alana gelerek incelemelerde bulundu.

Çalışmalar sırasında eski yerleşim yerlerine ait kalıntılar tespit edildiği...