29 / 03 / 2024

bakırköy city proje adresi

bakırköy city proje adresi

Bakırköy City projesinde teslimler bu yıl Haziran'da yapılıyor. Bakırköy City'de metrekare birim fiyatı 10 bin TL'den başlıyor...

Bakırköy City Evleri'nde peşinde yüzde 12 indirim!

Bakırköy City Evleri'nde peşin alımlara yüzde 12 indirim uygulanıyor. Bakırköy City projesinde fiyatlar 1 milyon 160 bin TL'den başlıyor...

Bakırköy Gayrimenkul'den Maltepe'ye 528 konutluk yeni proje geliyor!

Bakırköy Gayrimenkul'ün İstanbul Maltepe’de inşa edeceği yeni konut ve ticari alan projesi resmen başlıyor. 528 konut ve 32 dükkan kapasiteli yeni proje için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.

Ultra Gayrimenkul Proje Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de kuruldu!

Ultra Gayrimenkul Proje Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de Murat Kadri Padar ve Salih Develi ortaklığında kuruldu.

Marq Proje İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy’de kuruldu!

Marq Proje İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy’de Emrah Dalkaya ve Salih Ezgü ortaklığında  kuruldu.

Bakırköy City ödeme koşulları 2018!

Bakırköy City ödeme koşulları 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Tapuların hemen teslim edildiği projede satışlar son daireler için devam ediyor.

Bakırköy City'de kişiye özel ödeme planı!

Bakırköy City'de kişiye özel ödeme planı hazırlanıyor. Tapuların hemen verildiği proje 20 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. 

Bakırköy City ödemeleri!

Bakırköy City ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. İki etapta 5 katlı 5 blok ve 9 katlı 5 bloktan meydana gelen proje 20 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 

Bakırköy City ödeme bilgisi!

Bakırköy City ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. Hemen tapu hemen teslim fırsatı sunulan Bakırköy City projesi Beyaz İnşaat imzasını taşıyor.

Bakırköy City'de hemen tapu hemen teslim fırsatı!

Beyaz İnşaat tarafından hayata geçirilen Bakırköy City'de hemen tapu hemen teslim fırsatı sunuluyor. Projedeki son dairelere 24 ay 0 faizle sahip olunabiliyor..

Bakırköy City'de kişiye özel ödeme planları!

Teslime sayılı günler kalan Bakırköy City'de kişiye özel ödeme planları hazırlanıyor. Projede 24 ay vade farksız taksit imkanı ile ev sahibi olunabiliyor...

Bakırköy City'de yüzde 25 peşinatla!

Bakırköy City projesinde yüzde 25 peşinde 24 ay 0 faizle şirket bünyesinde vadelendirme yapılıyor. İki etapta 5 katlı 5 blok ve 9 katlı 5 bloktan oluşan projede son daireler satılıyor.

Bakırköy City'de son daireler 24 ay 0 faizle!

Bakırköy City'de son daireler için 24 ay 0 faiz fırsatı ve kişiye özel ödeme imkanı sunuluyor. Ayrıca anlaşmalı bankalarla düşük faizli kredi imkanları ile de ev sahibi olunabiliyor..

Bakırköy City'de 24 ay sıfır faizle!

Bakırköy City'de 24 ay sıfır faizle ödemeler yapılıyor. Beyaz İnşaat tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Bakırköy'de inşa ediliyor. 

Bakırköy City'de kişiye özel ödeme fırsatı!

İstanbul’un en eski semtlerinden ve kendine has kültüre sahip Bakırköy’de Beyaz İnşaat imzası ile yükselen Bakırköy City'de kişiye özel ödeme fırsatı sunuluyor..

bakırköy city proje adresi Haberi

bakırköy city proje adresi


Beyaz İnşaat ve Göktaşlar İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Bakırköy City projesi, İstanbul Bakırköy'e bağlı Kartaltepe Mahallesi'nde inşa ediliyor.


Bakırköy City projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 10 bin TL'den başlıyor. Bakırköy City projesinde teslimler bu yıl Haziran'da gerçekleştiriliyor. Bakırköy City'de 36 ay sıfır faiz taksit imkanı sunuluyor.


Bakırköy City projesinde büyüklükleri 87 metrekare ile 217 metrekare aralığında değişen 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor.


163 daire ve 33 cadde mağazasından meydana gelen Bakırköy City projesi 9 bin 933 metrekare alanda yükseliyor. Bakırköy City projesi 200 milyon TL yatırım bedeline sahip.



Adres: Kartaltepe Mahallesi, Koşuyolu Caddesi, Bakırköy


Tel: 444 40 29

Web: http://bakirkoycity.com.tr/

Gülcihan...