29 / 03 / 2024

balıkesir çocuk merkezi

balıkesir çocuk merkezi

Hayata geçirdiği projelerle gündeme gelen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Çay Deresi Rekreasyonu ve Türkiye’nin ilk Çocuk Merkezi’ni hayata geçiriyor. 240 bin metrekare alanı içine alacak proje, şehri tam bir metropol yapacak.

TOKİ Balıkesir projesi için düğmeye bastı! Balıkesir'e 625 ucuz konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir ilinde 625 adet yeni konut inşa edecek. Balıkesirlilerin yüzünü güldüren projede konutların yanı sıra 2 adet ticaret merkezi de yer alacak.

Balıkesir OSB'de yeni sanayi parselleri bu yıl yatırımcıya sunulacak!

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi (BALOSB) Başkan Vekili Hüseyin Bekki, iki önemli otoyolun kavşağındaki Balıkesir'in yatırımlar için "yeni çekim merkezi” olduğuna dikkat çekti. Bekki, yeni sanayi parsellerinin bu yıl yatırımcıya sunulacağını belirtti.

Balıkesir Edremit Kültür Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Edremit'te yapımı devam eden Edremit Kültür Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. Yazıcı, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Balıkesir Dursunbey'e dev sağlık merkezi!

Balıkesir Dursunbey Belediyesi yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Eski Dursunbey Devlet Hastanesi karşısında bulunan 3 bin metrekarelik alanda dev sağlık merkezinin inşaat çalışmaları başladı.

Beylikdüzü Belediyesi Balıkesir Kültür Merkezi'nin yapımını üstlendi!

Beylikdüzü Belediyesi, Balıkesir Manyas Belediyesi tarafından bölgede temeli atılan Kültür Merkezi ve Çok Amaçlı Sosyal Tesis'in yapımını üstlendi. Temeli atılan proje 750 metrekarelik alanda inşa edilecek.

TOKİ Balıkesir 625 konut ihalesi yarın!

Balıkesir İli Manyas İlçesi Kızık Mahallesi 625 Adet Konut, 2 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Balıkesir Bigadiç 322 konut ihalesi yarın!

Balıkesir İli Bigadiç İlçesi 322 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Balıkesir yeni yatırımlarla cazibe merkezi olacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Balıkesir’deki yatırımlarla ilgili açıklamalar yaptı. Kafaoğlu, "Balıkesir cazibe merkezi olacak" dedi.

Balıkesir'deki tarihi okul restore ediliyor!

Balıkesir’in Konakpınar kırsal mahallesinde bulunan tarihi İlkokul ve Ortaokul’da incelemelerde bulunan Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu okulun restore ettirilip Gençlik Merkezi olacağını açıkladı.

Balıkesir'de Türkiye'nin 6'ncı Bilim Merkezi inşa edilecek!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkiye'nin 6'ncı Bilim Merkezi inşa edilecek. Çamlık Rekreasyon Alanı'na kurulacak olan Bilim Merkezi için 40 milyon liralık bütçe ayrıldı.

Balıkesir Bilim Merkezi için Tubitak-Büyükşehir protokol imzaladı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projeleri arasında yer alan ve inşa çalışmaları başlayan Çamlık Rekreasyon Alanı’na kurulacak olan Bilim Merkezi için TÜBİTAK ile ön protokol imzaları atıldı.

Balıkesir Bilim Merkezi için imzalar atıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projeleri arasında yer alan bilim merkezi için imzalar atıldı.

Balıkesir Karesi'ye 2.8 milyonluk dev spor kompleksi!

Balıkesir Karesi'de dev spor kompleksinin temeli atıldı. 2 milyon 800 bin liraya mal olan spor kompleksinde, tenis kortu, basketbol sahası, kapalı halı saha, fitness salonu, çocuk oyun alanı, yürüyüş yolları ve restoran bulunacak.

balıkesir çocuk merkezi Haberi

balıkesir çocuk merkezi

Projeleri ile ilklere imza atan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Çay Deresi Rekreasyon Alanı içerisinde bulunan ve Türkiye’de ilk defa Balıkesir’de kurulan Çocuk Eğlence Merkezi hakkında bilgilendirme yaptı. Toplantı sonrasında Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nin temeli atıldı. Başkan Uğur, en iddialı projelerinden biri olan Çay Deresi Projesi hakkında da geniş bir bilgi verdi. Başkan Uğur, bu proje ile Balıkesir’in bir çekim merkezi olacağını, iç turizmin canlanacağını, kentin bir metropol olma yolunda olduğunu söyledi. Büyükşehir Belediyesi’nin Çocuk Eğlence Merkezi’nin Türkiye’de ‘bir ilk’ olduğunu söyleyen Başkan Uğur, oyun merkezinde ki trambolin parkın İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyük illerde dahi olmadığını söyledi. Aynı anda 5 bin çocuğun eğlenebileceği Çocuk Köyü, Bursa, Çanakkale, Manisa ve hatta İzmir’den ziyaretçi çekeceğe benziyor. Başkan Uğur, ayrıca Türkiye’nin ilk...