24 / 04 / 2024

Balıkesir Devlet Hastanesi ek bina inşaatı son durum

Balıkesir Devlet Hastanesi ek bina inşaatı son durum

CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, Balıkesir halkının şehirdeki devlet hastanesini eskisi gibi güçlü bir hastane olarak görmek isteğini belirterek, ek bina inşaatının başlaması gerektiğini söyledi...

2023 TOKİ Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Bilecik e-Devlet kura sonuçları! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi 26 Nisan 2023 yarihinde TOKİ arsa heyecanı Balıkesir, Çanakkale, Bursa ve Bilecek'te devam etti. Kuralar canlı yayında ve noter huzurunda çekildi. Peki, TOKİ arsa kura sonuçları açıklandı mı? İsim listesi belli oldu mu? İşte, tüm merak edilen detayl

DSİ Balıkesir'de 6 bin 414 hektar alanda arazi toplulaştırması yaptı!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Kaya Yıldız, 2020 yılı içerisinde Balıkesir'de  6 bin 414 hektar arazinin toplulaştırıldığını açıkladı.

Kapatılan Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi'nin arazisi nasıl değerlendirilecek?

Kapatılan Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi'nin arazisinin nasıl değerlendirileceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Şahin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Balıkesir Devlet Hastanesi ek bina inşaatı bir an önce başlamalı!

CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, Balıkesir halkının şehirdeki devlet hastanesini eskisi gibi güçlü bir hastane olarak görmek isteğini belirterek, ek bina inşaatının başlaması gerektiğini söyledi...

Edremit Devlet Hastanesi inşaatı başlıyor!

AK Parti Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey Edremit Devlet Hastanesi inşaat alanı ziyaret etti. Canbey, Balıkesir Edremit'te yapılacak olan devlet hastanesinin inşaatına zemin etüdü tamamlandığında başlanılacağını açıkladı.

Burhaniye Devlet Hastanesi yeni binasında hizmete başladı!

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde bulunan Devlet Hastanesi yeni binasında hizmet vermeye başladı. Acil servisi hizmete giren hastanenin yeni binasında poliklinikler bugün açılacak.

Balıkesir Dursunbey'e dev sağlık merkezi!

Balıkesir Dursunbey Belediyesi yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Eski Dursunbey Devlet Hastanesi karşısında bulunan 3 bin metrekarelik alanda dev sağlık merkezinin inşaat çalışmaları başladı.

Bayburt Devlet Hastanesi inşaatında inceleme!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Tuzcuzade Mahallesi'nde inşaat çalışmaları devam eden yeni Bayburt Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu ve yetkililerden bilgi aldı.

Balıkesir Merkez Havalimanı'nın yüzde 62'si tamamlandı!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Funda Ocak, inşaat çalışmaları devam eden  Balıkesir Merkez Havalimanı inşasının yüzde 62 seviyesine ulaştığını açıkladı.

Balıkesir Gömeç'e yeni devlet hastanesi yapılacak!

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Gömeç ilçesine yapılacak yeni devlet hastanesi için yer temininin yapıldığını söyledi.

Balıkesir'e üniversite hastanesi geliyor!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Balıkesir'deki yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Akdağ, bölgedeki hastane projelerinin 2020'de tamamlanacağını açıkladı.

Balıkesir Hastane Kavşağı hizmete açıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen kavşak düzenlemelerinin ikinci etabı olan Devlet Hastanesi kavşağı açıldı.

Balıkesir Doğumevi Kavşağı’nın temeli atıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları ile Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) tarafından yapılacak olan kentin 3. Kavşak projesi Doğumevi Kavşağı’nın temelleri Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’in katıldığı tören ile atıldı.

Balıkesir Devlet Hastanesi ek bina inşaatı son durum Haberi

Balıkesir Devlet Hastanesi ek bina inşaatı son durum

CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, Mecliste düzenlediği basın toplantısında, kamu-özel iş birliği modeliyle yapılan  şehir hastaneleri hizmete açılırken pek çok kamu hastanesinin kapatıldığını belirtti. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; bu yıl başına kadar 10 şehir hastanesinin hizmete alınmasıyla en az 21 kamu hastanesinin kapatıldığını dile getiren Şahin, şehir hastaneleriyle kazanılan 13 bin 423 yatak varken, kapatılan hastanelerle 11 bin 392 yatağın kaybedildiğini ileri sürdü. 

Balıkesir'de 2017'de şehir hastanesi açılırken 125 yıldır vatandaşlara hizmet sağlayan "A" sınıfı Balıkesir Devlet Hastanesinin "B" sınıfına düşürüldüğünü ve 600 yataktan 260 yatağa indirildiğini ifade eden Şahin, ihtiyaca binaen 400 yatağa çıkartılmasına rağmen hizmetin 260 yataklı hastane şeklinde olduğunu belirtti. 

Balıkesir Devlet Hastanesi ek bina inşaatına bir an önce başlanmasını talep eden Şahin, hastanenin A2 sınıfı hastane...