26 / 04 / 2024

Balıkesir restoran uçak

Balıkesir restoran uçak

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde Türk Hava Yolları (THY) tarafından uzun yıllar kullanıldıktan sonra uçuş ömrünü tamamlayan "Airbus A340" tipi yolcu uçağı, restoran ve düğün salonu olarak hizmete açıldı.

Balıkesir'de 8 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Balıkesir 1. Satış Memurluğu, Karesi İlçesi, Akıncılar Mahallesi'nde bulunan un fabrikasını 8 milyon 80 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 28 Eylül 2020 günü gerçekleşecek.

Balıkesir'de 18.02 olarak bilinen bölge imara mı açılıyor?

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin, 18.02 bölgesi olarak bilinen bölgeyi imara açtığı iddia edildi. Bölgenin fay hattında bulunması ve yumuşak zemine sahip olduğu ve imara açılmasının riskli olduğu belirtiliyor...

Balıkesir'in yeni köprülü kavşak inşaatı yıl sonunda bitecek!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan köprülü kavşak inşaatı hızlandı. İki ilçenin birbirine bağlayacak kavşağın 2019 yılı gelmeden açılması planlanıyor.

Balıkesir akıllı kent oluyor!

İstanbul Lütfi Kırdar Sergi Salonu’nda gerçekleştirilen Dijital Şehircilik Zirvesi’ne konuşmacı olarak katılan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Akıllı Kent Balıkesir Projesi hakkında açıklamalar yaptı. 

Balıkesir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu oldu!

Ahmet Edip Uğur'un istifasıyla boşalan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığına AK Parti adayı Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu getirildi. 

Balıkesir Büyükşehir Başkanı Ahmet Edip Uğur istifa etti!

Balıkesir Belediye Başkanı Edip Uğur görevinden istifa etti. Uğur istifasını açıklarken gözyaşlarını tutamadı.

Edip Uğur: Balıkesir Roman Evleri Türkiye’ye örnek oldu!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından 1. Gündoğan Mahallesi’nde yaşayan Roman vatandaşların 30 yıllık konut sorunu çözülmüştü, konuyla ilgili açıklama yapan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Roman Evleri'nin Türkiye'ye örnek olduğunu söyledi.

Balıkesir'de depreme karşı alınan önlemler TBMM gündeminde!

Balıkesir'de depreme karşı alınan önlemler ile denetlenmeyen ve güvenli olmayan binalar TBMM gündemine taşındı. CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ahmet Uğur: Balıkesir'i cazibe merkezi yapmak istiyoruz!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un katılımı ile Sındırgı’da BASKİ’nin 16 milyon 200 bin TL değerindeki yatırımlarının temeli atıldı.

Ahmet Edip Uğur: Türkiye'nin en değerli ili Balıkesir!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur yaptığı açıklamada Merkez Bankası’nın 31 Aralık itibari ile yaptığı açıklamada Türkiye’de değerlenen gayrimenkuller içerisinde arsa ve binada bir numaranın Balıkesir olduğunu dile getirdi.

Edip Uğur: Balıkesir cazibe merkezi olacak!

Balıkesir Büyükşehir Başkanı Edip Uğur, şehri 2040’ta 600 bin nüfusa ulaşacağını düşünerek planladıklarını vurguladı. Uğur, “Yeni konut alanlarına, ticaret merkezlerine ihtiyacımız var. Balıkesir cazibe merkezi haline gelecek” diye konuştu

Balıkesir Bigadiç'in yol ihtiyacı mecliste konu oldu!

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Bigadiç'in Akyar Mahallesi'ndeki yol ihtiyacı ve altyapı sorunlarını dile getirdi..

Konya'daki uçak restoran ve kafe hizmete girdi!

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Ankara Yolu’nda toplam 321 bin metrekarelik alanda yaptığı Türkiye’nin havacılık temalı en büyük parkı olan Türk Yıldızları Parkı’ndaki uçak restoran ve kafe hizmet vermeye başladı.

Balıkesir restoran uçak Haberi

Balıkesir restoran uçak

"Airbus Restaurant Cafe" adı verilen mekanın açılış kurdelesi Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner, Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal ve işletme sahibi Ali Akbulut tarafından kesildi.


Törende konuşan Öner, Burhaniye'nin turistik bir ilçe olduğunu ve restoranın turistlerin ilgisini çekeceğini söyledi.


Bölgenin ilgi çekici mekanlara ihtiyaç duyduğunu ifade eden Öner, şunları kaydetti:


"Bugün bu anlamda çok güzel bir tesisin açılışını yapmak için bir araya geldik. Uzun yıllar uçuş yapmış Airbus A340 tipi yolcu uçağı. Hem restoran olarak hem toplantılar hem de nişan, düğün gibi organizasyonlarda hizmet verecek. Bu farklı tesisimizi bölgemize kazandıran Ali Akbulut Bey'i tebrik ediyorum."


Kafenin işletmecisi Akbulut da hayalini gerçekleştirdiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Güzel hizmet vereceğimizi vadediyorum. Pazartesi'den itibaren 07.00 ve 22.00 arasında tam kapasite halkımızın hizmetinde...