24 / 04 / 2024

balıkesirde hangi yatırımlar yapılacak

balıkesirde hangi yatırımlar yapılacak

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Balıkesir’deki yatırımlarla ilgili açıklamalar yaptı. Kafaoğlu, "Balıkesir cazibe merkezi olacak" dedi.

Ahmet Edip Uğur: Türkiye'nin en değerli ili Balıkesir!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur yaptığı açıklamada Merkez Bankası’nın 31 Aralık itibari ile yaptığı açıklamada Türkiye’de değerlenen gayrimenkuller içerisinde arsa ve binada bir numaranın Balıkesir olduğunu dile getirdi.

Balıkesir'e 50 milyon TL'lik yatırım!

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde yeni yapılan bir engelliler okulu ile eski paraya göre 50 trilyonluk yatırımların açılışını yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ayvalık’ta da zeytin hasadına katıldı ve zeytinyağı fabrikasını gezdi

Balıkesir cazibe merkezi olacak!

Balıkesir Genç İş Adamları Derneği’nin toplantısına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, 18 ayda yaptıkları çalışmaları ve projelerini anlattı. Tarihi dokuya önem verdiklerini belirten Uğur, kenti cazibe merkezi yapacaklarını söyledi

Veysel Eroğlu Balıkesir projelerini anlattı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Balıkesir'i Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, milletvekilleri ve valilik ile el birliği içerisinde marka şehir haline getireceklerini söyledi.

2024'te gayrimenkul yatırımlarının en gözde 3 lokasyonu!

2024 Türkiye emlak piyasası kapsamında yatırımların en gözde olduğu 3 şehir tek tek açıklandı. Peki hangi şehirler ve ilçeler gayrimenkul yatırımında ön planda? İşte ayrıntılar...

2019'dan bu yana İzmir'de hangi yatırımlar yapıldı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 6. birleşimi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yönetiminde gerçekleştirildi. Tunç Soyer burada 2019'dan beri yapılan yatırımları tek tek açıkladı...

İngiltere'de Türkler 300 bin sterlinden başlayan yatırımlar yapıyor! Hangi Türk yatırımcılar İngiltere'den konut alıyor?

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul yatırım ve yönetim danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türk yatırımcının başta Londra olacak şekilde 300 bin sterlinden başlayıp 5 milyon sterlinin üzerinde yatırımlar gerçekleştirdiğini belirtti. 

Balıkesir OSB'de yeni sanayi parselleri bu yıl yatırımcıya sunulacak!

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi (BALOSB) Başkan Vekili Hüseyin Bekki, iki önemli otoyolun kavşağındaki Balıkesir'in yatırımlar için "yeni çekim merkezi” olduğuna dikkat çekti. Bekki, yeni sanayi parsellerinin bu yıl yatırımcıya sunulacağını belirtti.

Kayseri'de 2020'de hangi yatırımlar yapılacak?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri'de 2020 yılında yapılacak yatırımları masaya yatırdı.

Sakarya'da hangi yatırımlar yapıldı?

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kurban Bayramı vesilesiyle kentte hayata geçirilen yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Balıkesir yatırımları konut ve arsa fiyatlarını artırdı!

Balıkesir'e yapılan yatırımlar kentin hem görünümünü hem de ekonomisine olumlu yansırken, konut ve arsa fiyatlar da bundan nasibini aldı..

Balıkesir'de gayrimenkul yatırımları hızlandı!

Balıkesir'de turizm ve gayrimenkul yatırımları hız kesmiyor. Edremit bölgesinde yeni binaların metrekare birim değeri 1.500 TL'den başlıyor.

Yatırımların önünü açacak anayasa geliyor!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Mardinli iş adamlarıyla bir toplantıda buluştu. Toplantıda konuşan Ağbal, ''Ertelenen yatırımların yapılabilmesinin önünü açacak bir anayasa değişikliği olacak'' dedi.

Adana'ya hangi ulaşım yatırımları yapıldı?

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana İli'ne yapılan ve yapılması planlanan ulaşım yatırımlarını meclis gündemine taşıdı..

Denizli'ye yapılan kamu yatırımları meclis gündeminde!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli İli'ne yönelik kamu yatırımlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Basmacı, sorularının Maliye Bakanı Naci Ağbal tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Kayseri Melikgazi'de hangi yatırımlar yapılacak?

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi daire müdürleri ile yapılan toplantı ile 2017 çalışma yılı programında yer alan yatırımların sırası ile uygulama planının oluşturularak 2017 yılı planlamanın yapıldığını söyledi.

Gayrimenkul yatırımları en çok hangi kentlerde kazandırdı?

Gayrimenkul yatırımları en çok hangi kentlerde kazandırdı, kira gelirinde hangi il öne çıktı? Türkiye İş Bankası’nın desteğiyle hazırlanan REIDIN Emlak Endeksi’nin 5 yıllık sonuçları işte bu sorulara cevap veriyor.

balıkesirde hangi yatırımlar yapılacak Haberi

balıkesirde hangi yatırımlar yapılacak


Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, kentteki yatırımlarla ilgili açıklamalar yaptı. Balıkesir’in Marmara ve Ege Bölgesini birleştiren bir noktada ve odak bir şehir olduğunu dile getiren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu yeni yapılan İstanbul-İzmir otoyolu ile temeli atılan Çanakkale Boğaz Köprüsünün Balıkesir’den geçeceğini belirtti. Başkan Kafaoğlu “En çok adası olan bir iliz. 22 adamız var. Balıkesir Ege ve Marmara Denizi arasında 7 ile komşu. Balıkesir fırsatlar şehri ve henüz daha keşfedilmemiş konumda, gelişmeye ve büyümeye açık. Gelecek 10 yıl içerisinde Balıkesir’i tanıyamayacağız. Balıkesir’de Organize Sanayi Bölgesi doldu, şu anda 115 fabrikamız var. Organize Sanayi Bölgesi’ni daha da büyüteceğiz. İstanbul sanayiden arındırılıyor, Bursa sanayi açısından doldu, sanayileşme Balıkesir’e doğru geliyor. Şişe Cam Fabrikasını Balıkesir’e taşıyor, Filli Boya Balıkesir’e...