26 / 04 / 2024

Bandırma-Bursa-Ayazma-Osmaneli YHT güzergahı

Bandırma-Bursa-Ayazma-Osmaneli YHT güzergahı

Bandırma-Bursa-Ayazma-Osmaneli Yüksek Hızlı Tren Projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli demir yolu için acil kamulaştırma kararı alındı!

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demir Yolu Projesi'nin tamamlanması için Bursa, Bilecik ve Balıkesir'in bazı ilçelerinde acil kamulaştırma yapılması kararı alındı.

Bandırma Balık Hali'nde eylül ayı palamut bolluğuyla geçti! İşte, 1 Ekim 2022 fiyat listesi..

Denizlerde av sezonunun başlamasının ardından Balıkesir Bandırma’da ilçedeki hale getirilen palamut miktarı eylülde geçen senenin aynı dönemine göre yaklaşık 14 kat arttı. Halde balığın bol olması hem vatandaşı hem de esnafı sevindiriyor.

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Demiryolu hattı için acele kamulaştırma kararı! 

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demiryolu Projesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Bursa ve Bilecik için acele kamulaştırılma kararı verildi. 

Adil Karaismailoğlu'ndan Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli YHT açıklaması!

Yeni Şafak Gazetesi köşe yazarı Ali Saydam bugünkü köşesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 6 milyar TL’nin nasıl iç edildiği iddialarını kaleme aldı.

Deniz Yavuzyılmaz'dan Bandırma-Bursa-Osmaneli-Yenişehir Demiryolu ihalesi iddiası!

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Bandırma-Bursa-Osmaneli-Yenişehir Yüksek Standartlı Demiryolu Projesi ihalesine yönelik çok konuşulacak bir iddiada bulundu.

Bandırma İhsaniye emlak yatırımcılarının yeni gözdesi oldu!

Hayata geçirilen yatırımlarla yıldızı parlayan Bandırma İhsaniye, emlak yatırımcılarının yeni gözdesi oldu.

Bandırma emlak yatırımcılarının yeni gözdesi oldu!

Hayata geçirilen yatırımlarla dikkat çeken Bandırma, emlak yatırımcılarının da yeni gözdesi oldu.

Bandırma Edincik Mahallesi emlak yatırımcılarının radarında!

Balıkesir'e bağlı Bandırma ilçesinde yer alan Edincik Mahallesi tarihi evleri ile emlak yatırımcılarının gözdesi haline geldi.

Akkuyu NGS güzergahında acele kamulaştırma kararı!

"380 kV Akkuyu NGS-Manavgat 380 Enerji İletim Hattı Projesi" kapsamında iletim hattı projesinin güzergahına isabet eden taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi. 

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Demiryolu Hattı 2023'te açılacak!

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demiryolu Hattı’nın Bursa’dan Osmaneli’ne kadar olan kısmının 2023’e kadar tamamlanması hedefleniyor. Ardından Bandırma’ya uzatılacak olan hat, yolcunun yanı sıra liman bağlantılarıyla yük taşımacılığında da kullanılacak.

Bandırma-Bursa-Ayazma-Osmaneli YHT'nin akıbeti TBMM'de!

Bandırma-Bursa-Ayazma-Osmaneli Yüksek Hızlı Tren Projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mekan Emlak Gayrimenkul Bandırma'daki konut stokunu eritiyor!

Uzun yılların kazandırdığı tecrübesi ve isabetli fiyatlandırmasıyla bilinen Mekan Emlak Gayrimenkul, Bandırma ve Gönen bölgesinde konut stokunu eritiyor. Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli hızlı tren ihalesi TBMM'de!

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli hızlı tren ihalesi ile İyidere Lojistik Limanı ihalesine yabancı firmaların katılıp katılmadığı ve kazanan firmalara sağlanan vergi istisnası meclis gündemine taşındı. CHP'li Başarır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bandırma-Bursa-Ayazma-Osmaneli YHT güzergahı Haberi

Bandırma-Bursa-Ayazma-Osmaneli YHT güzergahı

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Bandırma-Bursa-Ayazma-Osmaneli Yüksek Hızlı Tren Projesinin akıbetine ilişkin soru önergesi hazırladı. Yavuzyılmaz, sorusunun Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Pakdemirli tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Yavuzyılmaz, ''Aşağıdaki sorularımın Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tarafından Anayasanın 98'inci, Meclis İçtüzüğünün 96'ncı ve 99'uncu maddeleri gereğince yazılı olarak yanıtlanmasını saygılarımla arz ederim'' diye konuştu.

Yavuzyılmaz, açıklamalarına şu şekilde devam etti: ''Bandırma-Bursa-Ayazma-Osmaneli Yüksek Hızlı Tren Projesi olarak ilan edilen projenin, Bursa-Yenişehir Kesimi (75 km) Altyapı İhalesi, Ağustos 2011 tarihinde yapılmıştır. İhale, Kamu İhale Kanunu'nun 21/b maddesi gerekçe gösterilerek, kamuoyuna kapalı olarak gerçekleştirilmiştir. İhale sonucunda, 23 Aralık 2012 tarihinde temel atma töreni yapılmıştır. Süreç içinde “Yüksek Hızlı Demiryolu Projesi” tarifi, “Yüksek Standartlı Demiryolu Projesi” olarak değiştirilmiştir. Sonuç olarak proje 9 yıldır bitirilememiştir.''