27 / 04 / 2024

Bangladeş savar

Bangladeş savar

Bangladeş'te yer alan Savar kentinde 8 katlı bir iş merkezi çöktü...

Tam bir leke savar! Grundig'in 15 programlı çamaşır makinesi kaç lira? 18 Ocak 2023 fiyat listesi...

Çamaşır makinesine ihtiyacınız varsa, bu haberi mutlaka okuyun. Üstün özelliklere sahip motoru sayesinde gürültü seviyesini minimuma indiren Grundig GWM 71012, 7 kilogram kapasitesi ile sizi çamaşır yükünden kurtaracak. Performansı ve fiyatıyla memnun edecek.

Kripto paraları yasaklayan ülke sayısı artıyor!

Kongre Hukuk Kütüphanesi Küresel Hukuk Araştırmaları Müdürlüğü tarafından hazırlanan bir rapora göre, 50 ülke daha kripto paraları yasakladı. Rapora göre, Cezayir, Bangladeş, Çin, Mısır, Irak, Fas, Nepal, Katar ve Tunus kripto paralara yasak getiren ülkelerden.

Türkiye, Bangladeş'teki sahra hastanesini yeniden inşa ediyor!

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Bangladeş'teki sahra hastanesini yeniden inşa ediyor...

Türkiye'nin Dakka Büyükelçiliği yeni binası açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin Dakka Büyükelçiliğinin yeni kançılarya binasının açılışına ilişkin, "Sadece ülkemize değil, Bangladeş'e de yaraşır bir yapı olsun istedik. Yeni büyükelçilik binamızın ülkelerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Çin'den koronavirüs savar kent!

Kovid-19 salgını, şehirlerin yetersizliğini ortaya çıkardı. Salgının çıkış merkezi olan Çin, bir daha benzer sıkıntılar yaşamamak amacıyla ‘COVID-19’a karşı dayanıklı bir şehir projesi geliştiriyor.

Bangladeş'ten İsrail'in Doğu Kudüs'teki yıkımlarına kınama!

Bangladeş Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, İsrail'in işgal altındaki Doğu Kudüs'te Filistinlilere ait evleri yıkmasının "güçlü şekilde kınandığı" belirtildi.

Vakıf Katılım Siirt'te şube açtı!

Vakıf Katılım Siirt Şubesi'nin açılışı, Vali Vekili Erkan Savar ve çok sayıda davetlinin katıldığı törenle yapıldı.

Deniz Feneri, Arakanlı sığınmacılar için 3 mahalle kurdu!

Deniz Feneri Derneği, Myanmar'daki saldırılardan kaçarak Bangladeş'in Cox's Bazar kentindeki kamplarda derme çatma barınaklara sığınan Arakanlı Müslümanlar için yaşam şartları iyileştirilmiş mahalleler kurarken, inşa edilen bin 600 bambu evi mültecilere teslim etti.

Cox's Bazar'da Türk kuruluşların yaptırdığı evlerin sayısı artıyor!

Bangladeş'in Cox's Bazar'daki kamplarda Türk yardım kuruluşlarının inşa ettiği bambu ev sayısı yaklaşık 8 bin 800'ü buldu...

Deniz Feneri Derneği Arakan’da konut yapıyor!

Deniz Feneri Derneği 24 Ağustos 2017 tarihinden bugüne kadar on binlerce Arakanlıya yardım etti. Deniz Feneri Derneği sorumluları devam eden konut projelerini incelemek üzere Bangladeş’e gitti.

Bodrum'un 'akrep savar' evleri turizmi canlandırıyor!

Gözde turizm merkezlerinden Muğla'nın Bodrum ilçesi, beyaz badanalı, mavi pencereli ve begonvil çiçekleriyle süslü "akrep savar" evleri ile ziyaretçilerin büyük ilgisini çekiyor.

Ms Group Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ms Group Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Murat Savar ve Murat Kılıç Ortaklığı’yla 50 bin TL sermaye ile bugün Beylikdüzü’nde kuruldu.

İHH 8 yılda 5 yetimhane inşa etti!

Zor şartlar altında yaşamaya çalışan yetimleri hayata bağlayan İHH, 2 bini Bangladeş’te olmak üzere 86 bin yetime yardım elini uzatıyor.

Bangladeş savar Haberi

Bangladeş savar

 Bangladeş'in Savar kentinde çöken iş merkezinin 3. katında 50 kadar kişinin sağ olduğu anlaşıldı. 

     Kurtarma ekiplerinden Şeyh Mizanur Rahman, tünel kazdıktan sonra 3. katta yaklaşık 50 kişinin tespit edildiğini, kurtarma işleminin yarın sabaha tamamlanmasını umduklarını belirtti.

     Başkent Dakka yakınlarındaki Savar bölgesinde 8 katlı iş merkezinin çökmesi sonucu 300'den fazla kişi yaşamını...