28 / 03 / 2024

Başkent Emlak Konutları dükkan satılık

Başkent Emlak Konutları dükkan satılık

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Başkent Emlak Konutları'ndaki 40 cadde dükkanı 26 Eylül'de açık artırma ile satışa çıkacak. Dükkanların toplam KDV dahil muhammen bedeli 61 milyon 800 bin TL...

Emlak Konut GYO Başkent Emlak Konutları'ndaki ticari üniteleri satıyor!

Emlak Konut GYO tarafından, Başkent Emlak Konutları'nda yer alan 3 ticari ünite satışa sunuldu. Satışa sunulan ticari ünitelerin fiyatları 690 bin TL'den başlıyor.

Başkent Emlak Konutları'ndaki 13 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO tarafından, Ankara ili, Çankaya ilçesi, 29396 ada 11 parselde yer alan Başkent Emlak Konutları projesindeki 13 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan değerleme raporu yayınlandı. 

Başkent Emlak Konutları 1. Etap'ın kısmı kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nde (Başkent Emlak Konutları) 29396 Ada 11 Parsel Konut ve Ticaret Blokları'nın kısmi kesin kabulü yapıldı ve kısmi kesin kabul tutanağı 22 Ekim'de onaylandı.

Emlak Konut GYO Başkent Emlak Konutları'nın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, Başkent Emlak Konutları ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO Başkent Emlak Konutları'nın değeri ne kadar?

Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi "Başkent Emlak Konutları 1. Etap" Projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Başkent Emlak Konutları 1. Etap'ın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Kalyon İnş. San. ve Tic. A.Ş. taahhüdü altında bulunan Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nde kısmi geçici kabulü yapıldı.

Başkent Emlak Konutları 2. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, "Başkent Emlak konutları 2. Etap" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Başkent Emlak Konutları 1. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, "Başkent Emlak Konutları 1. Etap" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Ankara Başkent Emlak Konutları 2. Etap'ta kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Ankara Başkent Emlak Konutları 2. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında kısmi kesin kabulü yapıldı.

Ankara Başkent Emlak Konutları 2. Etap'ın kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden Ankara Başkent Emlak Konutları 2. Etap projesinde, 29397 Ada 10 Parsel ve 29397 Ada 11 Parsel Konutlar ile Bu Konutlara Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin Kısmi Kesin Kabul Tutanağı onaylandı.

Başkent Emlak Konutları 1. Etap'ın kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden Kalyon İnşaat taahhüdü altında bulunan Ankara Başkent Emlak Konutları projesine ilişkin 29396 ada 11 parsel konut ve ticaret bloklarının kısmi geçici kabulü yapılmış olup Kısmi Geçici Kabul Tutanağı onaylandı.

Başkent Emlak Konutları 1. Etap değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Başkent Emlak Konutları 1. Etap projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Başkent Emlak Konutları 2. Etap değerleme raporu 2019!

Emlak Konut GYO tarafından Başkent Emlak Konutları 2. Etap projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayımlandı...

Başkent Emlak Konutları dükkan satılık Haberi

Başkent Emlak Konutları dükkan satılık

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) güvencesi ile Ankara Çankaya'da inşa edilen Başkent Emlak Konutları'nda dükkanlar açık artırma ile satışa çıkarılıyor. Projede yer alan 40 cadde dükkanı 26 Eylül'de satışa çıkacak.

1.306 konutluk projeye hizmet verecek olan Başkent Emlak Konutları cadde dükkanları 26 Eylül 2019 tarihinde saat 11:00'de açık artırma usulü ile satışa çıkarılıyor. İhaleye katılmak için son gün 25 Eylül 2019 saat 17:00 olarak açıklandı. Dükkanlar her türlü işletme için uygun. Ayrıca ön cephe tahsisli ve depolu. yoğun araç güzergahında olan dükkanlar Turan Güneş ve Doğukent bulvarlarının kesişim noktasında konumlanıyor. 

Başkent Emlak Konutları'ndaki cadde dükkanlarının fiyatları KDV dahil 570 bin TL ile 4 milyon 680 bin TL arasında değişiyor. Fiyat listesi için