20 / 04 / 2024

Batman Belediyesi iş yeri kiraları

Batman Belediyesi iş yeri kiraları

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle belediyeye ait 54 iş yerlerinden mart, nisan ve mayıs ayı kira bedellerinin alınmayacağını açıkladı.

Batman Belediyesi duyurdu: İki mahallede kentsel dönüşüm başlayacak!

Batman Belediyesi, 2 mahalleyi kapsayan kentsel dönüşüm projesini duyurdu. Bu kapsamda ilde kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırılacak. İşte belediye tarafından konuya ilişkin aktarılan detaylar...

Bayramiç Belediyesi'den iş ilanı! Belediyeye işçi alınacak

İş ve İşçi Bulma Kurumu'nun (İŞKUR) Çanakkale Bayramiç Belediyesi için paylaştığı iş ilanında, belediyede istihdam edilmek üzere bir personel alacağı bildirildi.

Batman İl Müftülüğü, İdlibliler için 20 briket ev inşa edecek!

Batman İl Müftülüğü personelleri ve Türkiye Diyanet Vakfı Batman Şubesi işbirliğiyle başlatılan kampanya ile İdlibliler için 20 briket ev inşa edecek. 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi iş yeri kiralarına yüzde 75 zam yaptı!

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin pandemiye rağmen mülkiyetinde olan iş yerlerine yüzde 75 oranında zam yaptığını belirtti...

Nilüfer Belediyesi, işyeri kapalı olan esnaftan kira almayacak!

 Nilüfer Belediyesi 2021 Ocak ayı Meclis toplantısından iş yeri kapalı olan esnaftan kira alınmamasına karar verdi. 

 Ankara Kahramankazan Belediyesi iş yeri kapanan esnaftan kira ücreti almayacak!

Kahramankazan Belediyesi 2021 yılı ilk meclis toplantısında aldığı kararlar doğrultusunda, iş yeri kapanan 70 esnaftan kira ve yer işgal bedeli almayacak.

Silivri Belediyesi kapalı iş yerlerinden kira almayacak!

Silivri Belediyesi, İçişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda, salgın şartları sebebiyle kira alacaklarında düzenlemeye gidiyor. Bu düzenlemeler dahilinde belediye, kapanan iş yerlerinden kira almayacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi iş yeri kapanan esnaftan kira almayacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısında, Covid-19 tedbirleri doğrultusunda İl Umumi Hıfzıssıha Kurulu kararıyla işyerleri kapatılan Manisa Büyükşehir Belediyesi kiracılarından kira alınmaması yönünde karar verildi.

Batman'da kaçak yapılaşma engelleniyor!

Batman’da ruhsatsız olan ve kaçak yapılan binalar tek tek yıkılıyor. Batman Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, belediye imar sınırları içerisinde yer alan ve daha önce etrafı sacla kapatılan 9 katlı yapıyı kontrollü bir şekilde yıktı. 

Batman Belediyesi iş yerlerinden 3 aylık kira ücretini almayacak!

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle belediyeye ait 54 iş yerlerinden mart, nisan ve mayıs ayı kira bedellerinin alınmayacağını açıkladı.

Sivas Belediyesi işletmecilerden 6 ay kira almayacak!

Sivas Belediyesi, koronavirüs salgını sonucunda, işletmelerdeki gayrimenkullerin 6 ay kira almayacağını açıkladı.

Çankaya Belediyesi, iş yerlerini kapatan esnaftan kira almayacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin ardından iş yerlerinin kepenklerini kapatan esnafa bir yardım eli de Çankaya Belediyesi'nden geldi. Çankaya Belediyesi, dükkanlarını kapatan esnaftan kira almayacaklarını açıkladı.

Batman Belediyesi'nden 'kaçak yapı' açıklaması!

Batman Belediyesi, İmar Kanunu’nda yapılan değişiklik kapsamında kamuoyuna kaçak veya ruhsata aykırı yapılan yapıların ruhsata uygun hale getirilmediği takdirde yapıların Bakanlık tarafından yıkılacağının bilgisini paylaştı. 

Batman Belediyesi iş yeri kiraları Haberi

Batman Belediyesi iş yeri kiraları

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle ekonomik sıkıntı çeken esnafa destek olmak amacıyla belediyeye ait 54 iş yerlerinden Mart, Nisan ve Mayıs ayı kira bedellerinin alınmayacağını duyurdu.

Şahin, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, bir süredir koronavirüsten dolayı toplumsal yaşamın ciddi darbe aldığını, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'nin de bundan etkilendiğini dile getirdi.

Ticari olarak birçok sektörün sıkıntıya düştüğünü söyleyen Şahin, şöyle konuştu:

"Özellikle bazı sektörler çok ciddi sıkıntılara girdi. Biz de Batman Belediyesi olarak bu sıkıntı içerisinde olan esnafımıza bir nebze olsun yardımcı olabilmek için belediye mülkünde kiracı 54 iş yerimizin mart, nisan ve mayıs ayında kiralarından feragat ediyoruz. Belediye olarak kiracılarımızın bu ekonomik sıkıntılarına bu şekilde bir nebze olsun yardımcı olmaya çalışacağız. Esnafımızın yanında olmamız...