26 / 04 / 2024

Batman mania sorunu

Batman mania sorunu

Batman'da inşaat sektörünün gözü hava mania sorununa çevrildi. Bölgede yaz aylarının gelmesiyle konut yatırımları hayata geçecek.

Batman'ın imar sorunu çözüme kavuşuyor!

Batman’ın kronik problemlerinden imar, çözüme kavuşuyor. Batman Valisi Hulusi Şahin, bu kapsamda bir dizi projeler hayata geçirecek.

Pursaklar’daki mania hattı sorunu çözülecek!

AK Parti Pursaklar Belediye Başkan adayı Ayhan Yılmaz, yeni dönemde hayata geçireceği projeleri açıkladı. Yılmaz, ''Pursaklar’daki mania hattı sorununu da çözüp hemşerilerimizin mağduriyetini gidereceğiz'' diye konuştu.

Batman'da büyük binalar için otopark zorunluluğu!

Batman Çağdaş Gazetesi köşe yazarı olan Arif Arslan, bugünkü yazısında bölgenin otopark sorunu anlattı. Arslan, bölgedeki büyük binalarda otopark zorunluluğuna uyulması gerektiğini belirtti.

Batman'da inşaat sektörünün gözü hava maniada!

Batman'da inşaat sektörünün gözü hava mania sorununa çevrildi. Bölgede yaz aylarının gelmesiyle konut yatırımları hayata geçecek.

Batman'da alt yapı sorunu çözülüyor!

İçişleri Bakanlığınca KHK ile görevlendirme yapılan Batman Belediyesince, 10 yıl önce yapılan ve 9 bin kişinin yaşadığı Kuyubaşı TOKİ konutlarının altyapı sorununu çözmek için çalışma başlatıldı.

Adana'nın mania sorunu çözülüyor!

Adana'da yıllarca inşaat sektörünün önünü kapayan mania sorunu Seyhan Belediyesi'nin çalışmalarıyla çözüme kavuşmaya başladı.

Bingöl’de arsa sorunu çözüldü mü?

TOKİ'nin emeklilere yönelik Batman'da başlattığı 1.472 konutluk proje, teslim aşamasına yaklaştı, Bingöl’de ise arsa sorunu çözülmedi.

Batman'da hava mania sorunu inşaat sektörünü engelliyor!

Batman Havalimanı’nın şehrin gelişmesini engelleyecek yerde olmasından dolayı hava mania engeline takılan inşaat sektörü, artan nüfusun talebini karşılamakta sıkıntı yaşıyor.

Batman'da inşaat sektörü besicilerin arsalarına ilgi gösteriyor!

Son olaylar ve hava mania nedeniyle inşaat sektörünün hız kestiği Batman’da en gözde arsalar arasında Gap mahallesindeki besicilerin arsaları yer alıyor. Mahallede eski ve yeni yapılar dikkat çekiyor...

Malatyalı inşaatçılar mania sorunun çözülmesini istiyor!

Yıl içerisinde yüzlerce binanın yükseldiği Malatya’nın merkez ilçelerinden Yeşilyurt’ta müteahhitler mania sorunu ile karşı karşıya. İnşaat sektörü yaklaşık 50 yıl önce çizilen Malatya’daki mânia hattının yeniden gözden geçirilmesini istiyor.

Batman 2. OSB'nin yapılması için arsa sorunu çözüldü mü?

Farklı sektörlerde 75 tesisin bulunduğu Batman Organize Sanayi Bölgesinde yer bekleyen 100’ü aşkın yatırımcının gözü ‘Çözüm süreci’ne çevrildi.

Adana'daki mania sorunu çözüldü!

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 40-50 bin insanı mağdur bırakan mania sorununu çözdüklerini belirterek, mania sorunu yaşayan arsa sahibi veya müteahhitlerin Seyhan Belediyesi'ne başvurabileceklerini söyledi.

Adana Havalimanı'da yüksek bina sorunu çözüldü!

Adana merkez Seyhan İlçe Belediye Başkanı CHP'li Zeydan Karalar, kent merkezindeki havaalanı çevresinde 60 bin kişiyi ilgilendiren, hava trafiğini tehlikeye soktuğu için 'mania' engeline takılan yüksek binalarla ilgili sorunu çözdüklerini açıkladı.

Batman mania sorunu Haberi

Batman mania sorunu

Batman inşaat sektörü Belediye tarafından hava mania sorununun çözülmesini bekliyor. Sektör temsilcileri konu ile ilgili yaptıkları açıklamada: "2015'in Mayıs ayından buyana bir çok inşaat projesi askıda kaldı. İnşaat sektörleri iki yıldır bu sorunun çözülmesini bekliyor. Belediye Başkanvekili sayın Ertuğ Şevket Aksoy'un hava mania sorunu konusunda bir süre önce başlattığı çalışma bize umut verdi. Bu çalışmanın bir an önce sonuçlanmasını istiyoruz. Dört mevsimde de inşaat sektörünün canlı olduğu Batman'da, onlarca konut sitesinin gözü bu sorunun çözüme kavuşturulmasında" şeklinde konuştu. 


Batmanlı temsiler sözlerine şu şekilde son verdi: "Yaklaşık iki yıldır konut sitelerine hava mani engeli, ticareti durma noktasına getirdi. Demirciden gıdacıya kadar birçok sektör yeni arayışlara yöneldi. Mimarlar Odası başta olmak üzere BATSO ve diğer esnaf temsilcilerinin de istihdam alanı yaratacak olan...