26 / 04 / 2024

battal ilgezdi istanbul finans merkezi

battal ilgezdi istanbul finans merkezi

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi 'Torba Yasa'ya eklenen İstanbul Uluslararası Finans Merkezi arazisinin Ümraniye Belediyesi sınırlarına eklenmesini değerlendirdi. İlgezdi, "Barbaros Mahallesi halkıyla bu karara direneceğiz" dedi. İşte o açıklama..

Battal İlgezdi beraat etti!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin, imar mevzuatına aykırı inşa edilen yapılarla ilgili kararlarını uygulamadığı iddiasıyla "görevi kötüye kullanma" suçundan 2 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada, beraat etti.

Battal İlgezdi, fotokopiyle çoğaltılmış tapu senedi mi dağıttı?

2009 yılında Yeni Çamlıca, Mimar Sinan ve Mevlana mahallelerindeki imar sorununu çözeceğine dair “namus sözü” veren CHP'li Battal İlgezdi, 10 yıl sonra 31 Mart için de yine aynı vaatte bulunuyor. 

Battal İlgezdi'ye Ataşehirlilerden imar planı tepkisi!

Ataşehir Belediye Başkan Adayı gösterilen Battal İlgezdi, AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem'in, ilçedeki imar sorununun çözümündeki başarısını sahiplenmeye çalışınca büyük tepkiyle karşılaştı.

Battal İlgezdi'ye beraat!

Geçen sene yolsuzluk iddiaları üzerine görevden uzaklaştırılan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, yargılandığı davada beraat etti.

Battal İlgezdi'nin 2 yıl hapsi isteniyor!

İçişleri Bakanlığı'nın kararı ile Ataşehir Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Battal İlgezdi'nin "görevi kötüye kullanma" suçundan 2 yıla kadar hapis istemiyle yargılanması devam ediyor. 

Süleyman Soylu: Battal İlgezdi'yi görevden almakta geciktim!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TBMM'deki konuşmasında Battal İlgezdi'yi görevden almakta geciktiğini söyledi..

Battal İlgezdi'nin hapsi isteniyor!

İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden uzaklaştırılan CHP’li eski Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve 6 şüphelinin yargılanması için süreç başladı.

Battal İlgezdi imar ve inşaat yolsuzluğundan görevden alındı!

İçişleri Bakanlığı, milyarlık vurgun yapan CHP’li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi hakkında görevden uzaklaştırma kararı verdi

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi görevinden uzaklaştırıldı!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi hakkında görevden uzaklaştırma kararı verildi.

Battal İlgezdi'nin 2 evi hakkında dava!

Ataşehir Belediye Başkanı CHP’li Battal İlgezdi hakkında, kızı adına aldığı lüks daire ve Çanakkale’deki villası için dava açıldı. Davada, haksız kazanç sonucu edindiği iddia edildi.

Battal İlgezdi: İmar bir lütuf değil haktır!

Ataşehir Belediyesi, İçerenköy ve Küçükbakkalköy Mahalleleri için İmar Bilgilendirme Toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Başkan İlgezdi "İmar bir lütuf değil, olması gerekendir." dedi.

Battal İlgezdi'den 17 muhtara imar bilgilendirmesi!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir İlçesi’nde bulunan 17 mahallenin muhtarıyla 11 Kasım Salı günü Belediye Hizmet Binası’nda bir araya gelerek mahallelerin sorunlarına çözüm üretmek için bir toplantı gerçekleştirdi.

Ataşehir'de 400 gecekondu yerinde dönüşüyor!

Andy-Ar'ın Yerel Yönetimler Performans Araştırmasının en başarılı belediye başkanları belirlendi. En iyi başkanlar arasında yer alan Ataşehir Belediye Başkanı Battal Ilgezdi hem hizmetlerini hem de vatandaşla kurduğu yakın diyologları anlattı.

battal ilgezdi istanbul finans merkezi Haberi

battal ilgezdi istanbul finans merkezi

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir'in en fazla değer yaratan bölgelerinden ve Finans Merkezi olarak tasarlanan Barbaros Mahallesi’nin Torba Kanun Tasarısı ile Ümraniye Belediyesi'ne bağlanması üzerine yarın geniş katılımlı bir basın toplantısı yapmaya hazırlanıyor.  



Ataşehir Belediye Başkanı'ndan sert açıklamalar!


Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi tarafından bugün yapılan basın açıklaması ise şöyle:


"Ak Parti, Ataşehir'in en fazla değer yaratan bölgelerinden Barbaros Mahallesi'ne el koyma çabaları ve bizim direnişimiz 2010 yılından beri sürüyor. AK Parti'nin Torba Kanun Tasarısı içine yerleştirdiği Ataşehir Belediyesi sınırları içinde yer alan Barbaros Mahallesi'nin bir kısmını Ümraniye Belediyesi'ne bağlayan madde, AKP'nin rantçı zihniyetinin en son ve tipik örneklerden biridir.


2009 yılında Ataşehir Belediyesi olarak tüzel kişilik kazandığımız tarihten itibaren Barbaros Mahallesi'nin ilçemiz sınırları içinde olduğuna ilişkin verdiğimiz mücadele, 2014 yılında,...