25 / 04 / 2024

Battal İlgezdinin İFM açıklaması

Battal İlgezdinin İFM açıklaması

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi 'Torba Yasa'ya eklenen İstanbul Uluslararası Finans Merkezi arazisinin Ümraniye Belediyesi sınırlarına eklenmesini değerlendirdi. İlgezdi, "Barbaros Mahallesi halkıyla bu karara direneceğiz" dedi. İşte o açıklama..

Beko FM 410 ocaklı fırın ne kadar? En ucuz Beko ocaklı fırın nerede satılıyor? Beko 8 Mart 2023 fiyat listesi

Beko FM 410 ocaklı fırının fiyatını merak edenler için 3 D pişirme teknolojisine sahip ocaklı fırın en uygun fiyatıyla Hepsiburada.com’da satışta. İşte 8 Mart 2023 fiyat listesi..

Fm Emir Dekorasyon Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fm Emir Dekorasyon Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Fşras Şeleh tarafından kuruldu.

Öfm Mert İnşaat Taahhüt Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öfm Mert İnşaat Taahhüt Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Alev Fatime Koç tarafından kuruldu.

Battal İlgezdi beraat etti!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin, imar mevzuatına aykırı inşa edilen yapılarla ilgili kararlarını uygulamadığı iddiasıyla "görevi kötüye kullanma" suçundan 2 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada, beraat etti.

FM Akın İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FM Akın İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akın tarafından kuruldu.

Battal İlgezdi, fotokopiyle çoğaltılmış tapu senedi mi dağıttı?

2009 yılında Yeni Çamlıca, Mimar Sinan ve Mevlana mahallelerindeki imar sorununu çözeceğine dair “namus sözü” veren CHP'li Battal İlgezdi, 10 yıl sonra 31 Mart için de yine aynı vaatte bulunuyor. 

Battal İlgezdi'ye Ataşehirlilerden imar planı tepkisi!

Ataşehir Belediye Başkan Adayı gösterilen Battal İlgezdi, AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem'in, ilçedeki imar sorununun çözümündeki başarısını sahiplenmeye çalışınca büyük tepkiyle karşılaştı.

Battal İlgezdi'ye beraat!

Geçen sene yolsuzluk iddiaları üzerine görevden uzaklaştırılan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, yargılandığı davada beraat etti.

Battal İlgezdi'nin 2 yıl hapsi isteniyor!

İçişleri Bakanlığı'nın kararı ile Ataşehir Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Battal İlgezdi'nin "görevi kötüye kullanma" suçundan 2 yıla kadar hapis istemiyle yargılanması devam ediyor. 

Süleyman Soylu: Battal İlgezdi'yi görevden almakta geciktim!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TBMM'deki konuşmasında Battal İlgezdi'yi görevden almakta geciktiğini söyledi..

Battal İlgezdi'nin hapsi isteniyor!

İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden uzaklaştırılan CHP’li eski Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve 6 şüphelinin yargılanması için süreç başladı.

Battal İlgezdi imar ve inşaat yolsuzluğundan görevden alındı!

İçişleri Bakanlığı, milyarlık vurgun yapan CHP’li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi hakkında görevden uzaklaştırma kararı verdi

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi görevinden uzaklaştırıldı!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi hakkında görevden uzaklaştırma kararı verildi.

Battal İlgezdinin İFM açıklaması Haberi

Battal İlgezdinin İFM açıklaması

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir'in en fazla değer yaratan bölgelerinden ve Finans Merkezi olarak tasarlanan Barbaros Mahallesi’nin Torba Kanun Tasarısı ile Ümraniye Belediyesi'ne bağlanması üzerine yarın geniş katılımlı bir basın toplantısı yapmaya hazırlanıyor.  



Ataşehir Belediye Başkanı'ndan sert açıklamalar!


Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi tarafından bugün yapılan basın açıklaması ise şöyle:


"Ak Parti, Ataşehir'in en fazla değer yaratan bölgelerinden Barbaros Mahallesi'ne el koyma çabaları ve bizim direnişimiz 2010 yılından beri sürüyor. AK Parti'nin Torba Kanun Tasarısı içine yerleştirdiği Ataşehir Belediyesi sınırları içinde yer alan Barbaros Mahallesi'nin bir kısmını Ümraniye Belediyesi'ne bağlayan madde, AKP'nin rantçı zihniyetinin en son ve tipik örneklerden biridir.


2009 yılında Ataşehir Belediyesi olarak tüzel kişilik kazandığımız tarihten itibaren Barbaros Mahallesi'nin ilçemiz sınırları içinde olduğuna ilişkin verdiğimiz mücadele, 2014 yılında,...