29 / 03 / 2024

Bauhaus mağazaları

Bauhaus mağazaları

Müşterilerine sağladığı kalite ve uygun fiyat fırsatıyla Türkiye’de 25 yıldır faaliyet gösteren Bauhaus, ilk şubesini 1996'da İstanbul'un Kozyatağı ilçesinde hizmete sunmuştu. Bauhaus, Türkiye'de 25. yılını kutluyor...

Bauhaus'un Ankara'daki 3. şubesi Gimat kavşağında hizmete girdi!

Bauhaus'un 12 bin metrekare satış alanı ve 120 bin ürün çeşidine sahip Yenimahalle şubesi kapılarını açtı. Türkiye'deki ilk yatırımını 1996'da İstanbul'da gerçekleştiren Bauhaus'un Ankara'daki 3. şubesi Yenimahalle Gimat kavşağında hizmete girdi.

Bauhaus Ankara'da 3. şubesini açtı!

Türkiye’deki ilk yatırımını 1996’da İstanbul’da gerçekleştiren Bauhaus’un Ankara’daki üçüncü şubesi Yenimahalle Gimat kavşağında hizmete girdi.

Bauhaus, 16 Mayıs'ta Ankara'da 3. şubesini hizmete açacak!

Bauhaus, 16 Mayıs'ta Ankara'da 3. şubesini hizmete açıyor. 16 Mayıs Cumartesi günü saat 08.00'de kapılarını açacak olan Bauhaus Yenimahalle her gün akşam saat 22.00'ye kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

Bauhaus Ankara'da 3'üncü şubesini 16 Mayıs'ta açacak!

BAUHAUS Ankara’daki üçüncü şubesini Yenimahalle’de açıyor, yerli ürünler ağırlıkta.Bauhaus, Ankara’da üçüncü, Türkiye’de ise 10 şubesini 16 Mayıs Günü Yenimahalle’de açacak.

Bauhaus Ankara'da üçüncü şubesini 16 Mayıs'ta açacak!

Dünya yapı market sektörünün önemli kuruluşlarından Bauhaus Ankara'da üçüncü Türkiye'de ise lO'uncu şubesini 16 Mayıs Günü Yenimahalle'de açacak.

Bauhaus'un hedefi Türkiye'de her yıl 2 mağaza açmak!

9'uncu mağazasını geçen yıl Antalya'da açan Bauhaus'un hedefi her yıl 2 mağaza açmak

Bauhaus, Antalya Kepez'de yeni şubesini açtı!

Türkiye’deki en büyük, yeni BAUHAUS şubelerinden biri Turizmin Başkenti Antalya Kepez’de hizmete girdi. Antalya Kepez’de açılan Bauhaus, 14 bin m2 satış alanında 120 bin ürün çeşidiyle hizmet veriyor

Bauhaus Türkiye 4 Mayıs'ta tüm mağazalarını yeniden açıyor!

Mağazalarını koronavirüs nedeniyle geçici süre ile kapatan Bauhaus Türkiye, 4 Mayıs 2020 Pazartesi günü mağazalarını yeniden hizmete açıyor.

Bauhaus Türkiye'deki mağazalarını kapattı!

Yaklaşık 25 yıldır hizmette olan Bauhaus Türkiye, çalışanlarının ziyaretçilerinin tedarikçilerinin sağlıkla ilgili sorun yaşamamaları için mağazalarını geçici süre kaydıyla kapattı...

Alfemo, Antalya Lara ve Tekirdağ mağazalarını hizmete açtı!

Türkiye’nin dört bir yanında açtığı, ev ve yaşam konseptini profesyonelce birleştiren çok katlı mağazaları ile çok farklı tüketici beğeni ve gereksinimlerine yanıt veren marka, çok kısa süre içerisinde 3 yeni mağaza daha açmaya hazırlanıyor...

Weber Stephen barbeküleri, Bimeks mağazalarında!

Barbeküde dünya devi Weber Stephen, Türkiye’deki satış noktalarını genişletiyor. Barbeküleriyle, sağlıklı barbekü ve yeni bir barbekü kültürünü de yanında getiren Weber Stephen barbeküleri, Bimeks mağazalarında...

Batışehir Projesi'nin Cadde Dükkanları ve Mağazaları için ön talep toplanıyor!

EgeYapı Group, yaşama kapılarını açan “Avrupa' nın En İyi Karma Kullanım Projesi" ödüllü Batışehir Projesi’ nin “Cadde Dükkânları ve Mağazaları” için ön talep toplamaya başlıyor...

Batışehir Cadde, dükkan ve mağazalarında ön talep süreci başladı!

Batışehir Cadde, dükkan ve mağazalarında ön talepler toplanmaya başladı. Projedeki ön talep süreci Emlak Konut GYO kararı ile tamamlanacak. Ardından, Dükkan ve mağazalar ihale yöntemi ile satışa sunulacak.

Quant Residince'de Ofis ve mağazalar satışa çıktı!

Quant Residence projesinde iş yerleri ve ofis katları satışa çıktı. Quant Residence'de mağazaların metrekare birim fiyatları 10 bin ila 15 bin TL arasında değişiyor.

Mall Of İstanbul AVM'de hangi mağazalar yer alacak?

Mall Of İstanbul AVM'de hangi mağazalar yer alacak sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. 148 bin 840 metrekare kiralanabilir alana sahip olan Mall Of İstanbul AVM kapılarını bugün açtı....

Mall of İstanbul AVM mağazaları!

Mall of İstanbul AVM ne zaman açılacak? Mall of İstanbul AVM’de hangi markalar ve mağazalar var? Mall of İstanbul AVM kiralama telefonu nedir? İşte Mall of İstanbul AVM mağazaları listesi!

Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı!

Porland, Stüdyo Mağaza ve Porland Fabrika Mağaza olarak konumlandırdığı iki ayrı mağazasıyla şimdi de Bodrumlular ile buluşuyor. Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışta!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs tarihinde gerçekleşecek.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 450 bin liradan satışa çıkacak!

Avrupa Konutları TEM 2' de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta gerçekleşecek. 34 adet cadde mağazalarının muhammen bedeli 450 bin TL'den başlıyor...

Avrupa Konutları TEM 2'nin mağazalarına büyük ilgi!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları TEM 2’ nin cadde mağazaları açık artırma usulüyle satışa çıkıyor. Merakla beklenen mağazaların satışa sunulacağının duyurulmasının ardından projeye büyük ilgi geldi.

Bauhaus mağazaları Haberi

Bauhaus mağazaları

Müşterilerine sağladığı kalite ve uygun fiyat fırsatıyla Türkiye’de 25 yıldır faaliyet gösteren Bauhaus, ilk şubesini 1996'da İstanbul'un Kozyatağı ilçesinde hizmete sunmuştu.

Yapı market alışverişi ve bununla birlikte “kendin yap” kültürünü tüketicisiyle 25 yıl önce Kozyatağı'nda buluşturan Bauhaus, Türkiye’deki 10 şubesinde en büyük yapı marketi konsepti, şubelere kolay ulaşabilme imkanı, en zengin ürün çeşidi ve en düşük fiyat garantisi ile yüzde yüz müşteri memnuniyeti ilkesi kapsamında hizmetlerine başarıyla devam ediyor. Bauhaus Türkiye, İstanbul'da 5, Ankara'da 3 mağazasının yanı sıra; Antalya, Bursa mağazalarında ve online alışveriş sitesinde bütün Türkiye’ye en iyi ürünleri en uygun fiyatla alma imkanı sağlıyor. 
                  
1996'daki kuruluşuyla beraber ev, atölye ve bahçe için geniş ve ferah alanlar yaratılarak satışa çıkarılan...