16 / 04 / 2024

bayburt yol projeleri

bayburt yol projeleri

Bayburt ilinde 2003-2017 yılları arasında inşa edilen yollara ve Bakanlıkça yapılan yatırımlar, TBMM gündemine taşındı...

Bayburt Yol İnşaat Ve Makine Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayburt Yol İnşaat Ve Makine Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Güven Aksakal tarafından kuruldu.

İnşasına başlanmamış yol yapım çalışmaları mecliste!

Projeleri bitirildiği halde inşasına başlanmamış veya tamamlanmamış yol yapım çalışmaları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gök, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Yol projeleri ve kaçak villalar arazi fiyatlarını uçurdu!

Emlak komisyoncusu ve mülk bilirkişisi İsa Demir, boş tarım arazilerine yapılan yatırımları kaleme aldı. Demir, İstanbul'un köylerindeki boş alanlarda fiyatların uçtuğunu kaydetti.

Zonguldak'ın yol projelerine ilişkin 11 soru mecliste!

Zonguldak ve çevresindeki yol inşaat projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Manisa Soma'da kent yatırımları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma’da yapımı devam eden yol projeleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir tarafından yerinde incelendi.

Yeşil Yol projesinde sona gelindi!

Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Gümüşhane, Samsun, Artvin, Bayburt ve Tokat'ın yaylalarını birbirine bağlayacak olan ve 700 milyon lira yatırım bedeline sahip olan Yeşil Yol projesinde sona gelindi..

Mete Memiş Bayburt'ta tamamlanan projeleri inceledi!

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Belediye Meclis Üyeleri ile beraber yapımı tamamlanan ve devam eden çalışmaları inceledi.

Kuzu Grup'tan Katar'a yol ve altyapı projesi!

Türkiye ve Katar arasında işbirliği sağlayan Expo Turkey by Qatar Fuarı'na Kuzu Grup SeaPearl Ataköy projesiyle katıldı. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Katar'da yol ve altyapı projeleri yapacaklarını söyledi.

Bayburt'ta asfaltsız yol kalmayacak!

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, şehrin altyapı sorununun tamamen sona erdiğini belirtti. Memiş, 2017 yılı Ekim ayı itibariyle Bayburt merkez ana arterlerde kesinlikle asfaltı, kaldırımı yapılmamış yolun kalmayacağını söyledi.

İzmir Üçyol kat artış desteği istiyor!

İzmir'de konut yoğunluğu fazla olan bölgelerden Hatay Üçyol ve İnönü Caddesi'nde 8 ya da 10 kat imar olduğu için kentsel dönüşüm projeleri ilerlemiyor. Bölge sakinleri kat artışı istiyor.

65. Hükümet mega projeleri hızlandıracak!

65. Hükümet’in ekonomide izleyeceği yol haritası belli oldu. Kentsel Ulaştırma Ana Planlarının Hazırlanması Rehberi hazırlanacak. Mega ulaşım projeleri yaşama geçirilecek.

Bayburt Arpalı'da TOKİ projeleri hazırlandı!

Bayburt Arpalı Belediye Başkanı Şadi Terzi, 2016 yılında beldede faaliyete geçirmek istedikleri projeleri anlattı. 2016 yılı içerisinde Kapalı pazaryeri, TOKİ, gençlik merkezi gibi önemli projelere imza atmak için harekete geçtiklerini kaydetti.

İzmir'deki tramvay projeleri hataları bürokratları görevlerinden ettirdi!

İhalesi tamamlandıktan sonra, güzergah seçimlerindeki hatalar yüzünden toplam 7 kez revizyona uğrayan tramvay projeleri, İzmir Büyükşehir'de baş döndüren bürokrat değişikliklerine de yol açtı.

bayburt yol projeleri Haberi

bayburt yol projeleri


CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Bayburt ilinde 2003-2017 yılları arasında inşa edilen yollara ve Bakanlıkça yapılan yatırımlara ilişkin soru önergesi hazırladı. Topal sorularının Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Bayburt esas olmak üzere;

1- İl genelinde Bakanlığınızca yapılan (2003-20017 döneminde) toplam yol inşaası kaç km dir?

2- İl genelinde 2003 - 2018 yılları arasında bakanlığınız ile bağlı ve ilgili kuruluşlarının gerçekleştirdiği yatınm projeleri nelerdir? Söz konusu yıllar itibari ile İl’de yatırım programına alınan projelerde fiziki ve nakdi gerçekleşme oranları nelerdir? Tahsis edilen ödenek miktarları ne kadardır? Bu ödeneklerin ne kadarı tahsis edildiği dönemler içerisinde harcanmıştır?

3- 2003 ila 2018 yılları arasında İl’de gerçekleştirilen yatırımları göz önüne aldığınızda, kamu yatırımları bakımından 81 il içerisinde kaçım sıradadır?

4- Altyapı...