17 / 04 / 2024

Bayraklı Brand Office fiyat

Bayraklı Brand Office fiyat

Office büyüklüklerinin 56 metrekareden başladığı proje Özemeksan İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Proje İzmir İl'i Bayraklı İlçe'sinde inşa ediliyor. Bayraklı Brand Office fiyatları 535 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Avcılar Office 10 İzmir Bayraklı'da yükselecek!

İzmir Bayraklı'da konut, ofis ve alışveriş merkezi olarak yükselecek olan Avcılar Office 10 projesi, Avcılar İnşaat tarafından hayata geçirilecek..

Brand Office ile çağdaş ofis anlayışı yatırıma dönüşüyor!

İzmir iş dünyasının rağbet ettiği, yeni kent ve finans merkezi Bayraklı'da satışa sunulan ve 62 ofisten oluşan "Brand Office" projesi, modern tasarımı, sosyal donatıları ve a plus hizmetleriyle benzerlerinden ayrılacak.

Bayraklı Brand Office fiyatları!

Office büyüklüklerinin 56 metrekareden başladığı proje Özemeksan İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Proje İzmir İl'i Bayraklı İlçe'sinde inşa ediliyor. Bayraklı Brand Office fiyatları 535 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

İzmir Brand Office'de fiyatlar 535 bin TL'den başlıyor!

Özemeksan İnşaat imzasıyla hayata geçirilen proje toplam 70 adet officeden meydana geliyor. Proje 10 bin inşa alanına yayılıyor. İzmir Brand Office'de fiyatlar 535 bin TL'den başlıyor.

Rota Office fiyat listesi!

Rota Office fiyat listesi kapsamında hem ofislerin hem de dükkanların fiyatları haberimizde yer alıyor

Rota Office Atakent satılık ofis!

Satışların devam ettiği Rota Office Atakent satılık ofis fiyatları ve proje ayrıntıları için haberimizden yararlanabilirsiniz.

Aziz Kocaoğlu: Bayraklı'daki kentsel dönüşüm muhteşem olacak!

Bayraklı’da tepeye kadar çıkan yürüyen yeni bant, yağmur sularını değerlendiren sistem, 4 kat daha fazla yeşil alan, seyir terasları ve güneş enerji panelleri olacak...

Rota Office Atakent'te dükkanlar satışa çıktı! 690 bin liraya!

Rota Office Atakent yer alan dükkanların satışları başladı. Fiyatların 690 bin TL'den başladığı Rota Office projesiyle ilgili tüm detaylar haberimizin içinde yer alıyor...

Egesel Bayraklı satılık!

Egesel Bayraklı satılık daire fiyatları henüz belli olmadı, proje 2 blok halinde yükseliyor...

Bayraklı'daki kentsel dönüşüm projesi tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayraklı’daki kentsel dönüşüm projesini tamamladı, sadece ilçede değil tüm kentsel dönüşüm bölgelerinde merakla beklenen projeyi, Başkan Kocaoğlu ile Başkan Karabağ Cumartesi günü birlikte açıklayacak. ..

Bayraklı Folkart Towers iletişim!

Bayraklı Folkart Towers iletişim, adres ve ulaşım bilgileri haberimizde yer buluyor. Folkart Towers ev fiyatları 196 bin dolardan başlangıç gösteriliyor...

Egesel Bayraklı adres bilgileri!

Önümüzdeki günlerde satışa çıkacak olan Egesel Bayraklı adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor.

Bayraklı Folkart Towers ödeme planı!

Bayraklı Folkart Towers ödeme planı kapsamında detaylı fiyat ve ödeme bilgileri haberimizde yer alıyor

Bayraklı Brand Office fiyat Haberi

Bayraklı Brand Office fiyat

Her katta 10 adet dairenin yer aldığı proje tek blok dükkan+ 7 kat şeklinde yükseliyor. Projede officeler tam döşeli olarak teslim edilecek. 


İzmir İl'i Bayraklı İlçe'sinde inşa edilen projede ofis büyüklükleri 56 metrekareden başlayıp 150 metrekareye kadar değişiyor. Projede teslimler Şubat 2016 yılında yapılması planlanıyor.


Sosyal alanları arasında spor salonu, fitness salonu, resepsiyon, yürüyüş alanları, çocuk parkı, açık ve kapalı otopark bulunan proje Bornova Tapu Müdürlüğü'nün yanında yükseliyor.


Bayraklı Brand Office fiyatları 535 bin TL'den başlıyor kata ve cepheye göre fiyatları değişiyor. Toplam 10 bin inşa alanına yayılan projede lansmana özel yüzde 5 indirim sağlanıyor. 


Adres: Adalet Mahallesi 1586/16 Sokak No:4 Kat:1 D:1 Bayraklı İzmir


Tel: +90(232) 348 95 95

http://brandoffice.com.tr/

Tülay...