29 / 03 / 2024

bayraklı City Of Sunset

bayraklı City Of Sunset

City Of Sunset nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor, proje 2 blok halinde yükseliyor...

City Of Sunset 1 ay sonra satışta!

City Of Sunset projesinin lansmanı 1 ay sonra gerçekleştirilecek, proje Bayraklı'da yükseliyor...

Gayrimenkulün yıldızları Sign of the City Awards'ta ödüllendirildi!

Bölgelere iz bırakan mimari projelerin yarıştığı ve gayrimenkul sektörünün en prestijli ödül törenlerinden biri olan Sign of the City Awards (SotCA) geçtiğimiz haftalarda düzenlendi. Uzman jüri üyeleri şehirlerin yıldız projelerini seçti ve gecede 30 ödül sahibini buldu.

Sign Of The City Awards’da MESA En İyi Konut ödülünü aldı!

Türkiye’deki inşaat ve gayrimenkul projeleri arasından en iyilerinin ödüllendirildiği Sign of the City Awards ödül töreninde MESA imzası taşıyan MESA Orman projesi devam eden en iyi konut kategorisinde ödül almaya hak kazandı...

Ontan Modda Bayraklı'ya 'En İyi Rezidans' ödülü!

İzmir'de yatırımlarına ve projelerine devam eden Ontan Grup,  İstanbul'da gerçekleşen Sign Of The City Awards töreninde yapımı tamamlanan Modda Bayraklı Projesi'ne 'En İyi Rezidans' ödülü verildi.

Antwell Sign of The City Awards 2019’da En İyi Rezidans ödülü aldı!

Yurtiçinde ve yurtdışında birçok önemli proje hayata geçiren Ant Yapı’nın, yeni projesi Antwell, Sign of The City Awards 2019’da “En İyi Rezidans” ödülü aldı.

Sign of the City Awards’da finale doğru!

Gayrimenkul ve inşaat sektörüne farklı değerler katarak 6. yılına gelen Sign of the City Awards (SotCA) yarışmasında büyük finale yaklaşılıyor. SotCA, 100’ü aşkın başvuru alarak 2019'da da büyük ilgi gördü.

Sign of the City Awards'ta en iyi projeler seçildi!

Gayrimenkul sektörünü bir araya getiren Sign of the City Awards jürisi iki gün boyunca devam eden toplantılarla başvuruları değerlendirdi. En çok beğenen projeler, RE360 Gayrimenkul Buluşması kapanışında 11 Aralık’ta düzenlenen ödül töreninde açıklanacak.

Sign of the City Awards başvurularında son gün bugün!

Hürriyet’in öncülük ettiği, gayrimenkul sektörünü aynı çatı altında buluşturan Sign of the City Awards başvurularında son gün bugün…

Sign of the City Awards için başvurular başladı!

İş birliğinde bulunduğu kurum ve kuruluşlarla bu yıl gücünü daha da yükselten Sign of the City Awards (SotCA) için başvurular başladı. Gayrimenkul sektörünün en prestijli platformu olan yarışmaya, 4 Ekim’e kadar başvuruların yapılması gerekiyor.

Sign of the City Awards için başvurular başladı!

İş birliği yaptığı kurum ve kuruluşlarla bu yıl gücünü yükselten Sign of the City Awards (SotCA) için başvuruları başladı. Sign of the City Awards’a son başvuru tarihi ise 4 Ekim olarak açıklandı.

Sign of the City Awards 11 Aralık'ta!

Gayrimenkul sektöründeki en iyi projeleri seçen, sektöre ve şehirlere değer katan Sign of the City Awards (SotCA) 11 Aralık’ta gerçekleşecek. Alanında uzman jüri üyeleri tarafından seçilecek yıldız projeler törende ödüllerini alacak.

İzmir Büyükşehir Sign of the City'den iki ödülle döndü!

"Sürdürülebilir Ulaşım" ve "İzmir Tarih" projeleri ile Sign of the City yarışmasında iki ödüle birden sahip olan İzmir Büyükşehir Belediyesi, aynı zamanda yarışmada en çok ödül alan yerel yönetim oldu.

Yıldırım Belediyesi, Sign Of The City Awards’da ödül aldı!

Yıldırım’ı yarınlara hazırlayan projelerini nitelikli sosyal yapılarla destekleyen Yıldırım Belediyesi, Sign Of The City Awards’da ödül aldı.

Sign of the City Awards 2018 sahiplerini buldu!

Kentlere yaşam değeri katan, geliştiren, değiştiren projelerin ödüllendirildiği Sign of the City Awards töreni önceki akşam Hilton İstanbul Bomonti’de gerçekleşti.

bayraklı City Of Sunset Haberi

bayraklı City Of Sunset


İzmir Bayraklı 'da Adnan Kılıçoğlu ve Katal İnşaat ortaklığı ile hayata geçirilecek olan City Of Sunset projesi 1 ay sonra satışa çıkacak. City Of Sunset nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor.


İki kule olarak inşa edilecek olan City Of Sunset projesinde ofisler ve ticari üniteler yer alacak. Proje 80 milyon dolarlık yatırım bedeli ile yaşama geçiriliyor.


Bayraklı City Of Sunset 'te yer alan bloklar 28 ve 33 katlı olarak tasarlandı. City Of Sunset nerede sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz.


City Of Sunset nerede?

City Of Sunset Bayraklı Adliyesi'nin karşısında inşa edilecek. Proje; Atatürk Stadyumu'na, otogara ve Karşıyaka'ya yakın konumda yer alacak.


Telefon : 0232 369 60 97

Web Adresi: http://www.adnankilicoglu.com/

Ceren...