19 / 04 / 2024

Bayraklı planı imar revizyonu

Bayraklı planı imar revizyonu

Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır, Bayraklı Belediyesinin imar planı revizyonuna tam destek verdiklerini söyledi. Başkan Karabağ, Başkan Nasır ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Arsa alacaklar sakın bu tuzağa düşmeyin! e-plan (imar durumu) sorgulama sisteminden hemen kontrol edin!

Gayrimenkul almak isteyen vatandaşlar arsanın imarlı olup olmadığını nasıl sorgulayacağını merak ediyor. İşte imar sorgulama sistemine ilişkin tüm merak edilenler...

İzmir Bayraklı'da imar revizyon çalışmaları yapılıyor!

İzmir Bayraklı Belediyesi, ilçe genelinde yer alan mahallelerin imar çalışmalarına başladı. Belediye ekipleri Cengizhan, Alpaslan ve Fuat Edip Baksı mahallelerini kapsayan 60 hektarlık alandaki imar plan revizyonlarını bitirdi.

Bayraklı'da imar planları yenileniyor!

Bayraklı Belediyesi Adalet ve Manavkuyu mahallelerinde imar plan revizyonu çalışması yaptı. Konuyla ilgili düzenlenen toplantıda belediye meclis üyelerine sunum yapıldı.

Bayraklı'da imar yenileme çalışmaları sürüyor!

Bayraklı’da kendiliğinden dönüşümün gerçekleşmesi için imar plan revizyonu gerçekleştiren Bayraklı Belediyesi, Tepekule ve Çay Mahallelerinin ardından Adalet Mahallesinin eskiyen imar planlarında yenileme yapacak.

İzmir Adalet Mahallesi'nin imar planı yenilenecek!

İzmir Bayraklı Belediyesi, Tepekule ve Çay Mahalleri'nin ardından Adalet Mahallesi'nin eskiyen imar planını yenilemeye hazırlanıyor.

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi'nden Nilüfer'e imar ziyareti!

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa Belediyesi heyeti Nilüfer Belediyesi’ni ziyaret ederek, stratejik plan, imar uygulamaları ve proje çalışmaları hakkında bilgi edindi.

Her şehrin planı, imar yönetmeliği ayrı ayrı olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki "Her şehrin planı, imar yönetmeliği ayrı ayrı olacak. Sivas Şarkışla'nın imar planıyla İstanbul'unki bir olmaz. Bitlis'teki imar planı yönetmeliğiyle İstanbul bir olmaz. Doğru değil bunlar. Şimdi 6 aylık süreyi uzattık." dedi.

Bayraklı Şehir Hastanesi imar planı askıda!

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İlave + Revizyon İmar Planı ve açıklama raporları askıya çıkarıldı...

Hasan Karabağ'dan imar planı açıklaması!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilçedeki kendiliğinden dönüşüm için imar plan revizyonu gerçekleştirdiklerini belirterek, "Tepekule ve Çay Mahallesi'ndeki değişiklikler askıdayken itirazlar oldu. Kimsenin mağdur olmasına izin vermeyiz." dedi

İzmir Bayraklı'da imar plan revizyonu tartışması!

Bayraklı Belediyesi'nce hazırlanan ve Tepekule ile Çay Mahallesi halkını yakından ilgilendiren 1/1000 ölçekli imar plan revizyonu, Bayraklı Belediye Meclisi'nde tartışma konusu oldu.

İzmir Bayraklı'da imar planı değişmeli!

İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Yeni Kent Merkezi'yle ilgili açıklamalar yaparak, "Brezilya gibi önde gökdelenler arkada gecekondu olmaz. Bunun için imar planı değişikliği şart" dedi.

İzmir Bayraklı'nın 2 mahallesine yeni imar planı!

İzmir Bayraklı'nın Tepekule ve Çay mahalleleri için hazırlanan yeni imar planları Büyükşehir'den onay bekliyor. İmar planları bitişik nizamda 3 ve 4 kat olan yapılaşma hakkını, parsellerin birleştirilmesi şartıyla 7-10 kata çıkarıyor.

İzmir Behçet Uz Parkı'nın imar planı değişti!

AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, geçtiğimiz günlerde hizmete kapatılan Bayraklı Vapur İskelesi’nin yerine sosyal tesis yapılacağını, Behçet Uz Parkı'nın imar planının değiştiğini açıkladı.

Bayraklı planı imar revizyonu Haberi

Bayraklı planı imar revizyonu

Başkan Karabağ, Bayraklının altı bölgesinde imar plan revizyonu çalışması yaptıklarını belirterek, "Biz hem müteahhitlik sektörünün önünü açmak adına hem de vatandaşın gönül rahatlığı ile kendi malını pazarlayabilmesi için planlarda değişiklik gerçekleştiriyoruz." dedi. Planlardaki yoğunluğu artıran bir çalışma yaptıklarını belirten Karabağ, "Bizim ilçemizde çok katlı kaçak yapılar var. Bu yüzden de kentsel dönüşümde uzlaşmada bir sıkıntı var. Vatandaşlardan, 'Bizim imar planlarımızı değiştirin. Müteahhitle biz anlaşalım' şeklinde bü- talep geldi. 


Yaklaşık 8 aydır bu konuda arkadaşlarımız bir çalışma yapıyor. Nafiz Gürman, Emek, Giimüşpala, Yamanlar, Adalet, Manavakuyu ve Çay Mahalleri'nin bü' bölümünde imar revizyonu yapılıyor. Biz hem müteahhitlik sektörünün önünü açmak adına hem de vatandaşın gönül rahatlığıyla kendi malını pazarlama açısından böyle bü- imar planında değişiklik yapıyoruz. Tıkanan noktalarda el birliğiyle hareket edersek,...