20 / 04 / 2024

bayraklıya kültür merkezi mi inşa edilecek

bayraklıya kültür merkezi mi inşa edilecek

Bayraklı Belediyesi Nafiz Gürman Mahallesi'nde dört dörtlük bir kültür merkezi yapmak için çalışmalara başladı. İçinde kurs merkezleri ve semt evinin bulunacağı çok amaçlı kültür merkezinin bin 334 metrekarelik bir alan üzerine inşa edileceği öğrenildi.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi için geri sayım başladı!

Ankara'nın yeni yaşam merkezi olarak kabul edilen Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi'nin açılışına sayılı günler kaldı.  Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yeni millet bahçesinde inceleme gerçekleştirdi. 

Taksim Fransız Başkonsolosluğu ve Kültür Merkezi'nde kira krizi!

İstiklal Caddesi’nde bulunan Fransız Başkonsolosluğu ve Kültür Merkezi'nde binasındaki kafenin işletmecileri, başkonsolosluğun tahliye kararı için yargıya gitti. İşletmenin avukatı, tahliyenin Fransız demokrasisiyle uyuşmadığını dile getirdi. 

Yeni açılan Kağıthane Kültür Merkezi'nde 2.2 milyon TL'lik güçlendirme!

Kağıthane Belediyesi, 2019'da açılır açılmaz statik sorunlar yaşanan kültür merkezini acilen güçlendirdi. 42.6 milyon TL harcanarak yapılan yeni kültür merkezi için 2.2 milyon TL'lik güçlendirme çalışması yapılmasının kamu zararı yarattığını ileri süren Kağıthane Belediye Meclisi’nin İYİ Parti’li üy

Atatürk Kültür Merkezi 2021’de açılacak!

Pandemi nedeniyle yapımında bazı gecikmeler yaşanan Atatürk Kültür Merkezi 2021 yılında hizmete açılacak. Yeni yapılan çevre düzenlemesiyle AKM estetik bir bütünlüğe kavuşacak.

Çatalca’ya 6 bin 500 metrekarelik kültür merkezi müjdesi!

Kültür merkezi projesini müjdeleyen Ak Parti Çatalca Belediye Başkan Adayı Mesut Üner, esnaf buluşmalarında esnafın sorunlarını dinleyip notlar aldı.

Yenimahalle Macun'a kültür merkezi müjdesi!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Macun Mahallesi’nde bulunan Macun Toki Blokları sakinlerine cami ve kültür merkezi müjdesi verdi.

Alanya'ya dev kültür merkezi geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Alanya Belediyesi, Alanya’nın en büyük Kültür Merkezi'ni Mahmutlar Mahallesine inşa ediyor.

Alanya Konaklı'ya kültür merkezi müjdesi!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in vizyon projeleri arasında yer alan Konaklı Kültür Merkezi için düğmeye basıldı.

Kartepe Uzuntarla’ya kültür merkezi geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kartepe Uzuntarla’da kültür merkezi inşa edecek. . Kartepe Uzuntarla kültür merkezi toplam bin 490 metrekare kapalı inşaat alanına sahip olacak

Haliliye'de gençlik ve kültür merkezi çalışmaları sürüyor!

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, gençlik ve kültür merkezi, kapalı yüzme havuzu, kadın yaşam merkezi ve yaşlı bakımevi inşaatlarını, merkez mahalle muhtarlarına tanıttı.

Türkan Şoray Kültür Merkezi için geri sayım!

Muratpaşa Belediyesi’nin büyük açılışı için geri sayıma geçtiği, Türk sinemasının ‘Sultan’ı Türkan Şoray’ın adını taşıyan Kültür Merkezi, Antalya’ya dair ayrı yeni bir kimlik kazandıran mimarisiyle de dikkatleri üzerine çekiyor. 

Denizli Hayri Dev Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, UNESCO tarafından Yaşayan İnsan Hazinesi seçilen, üç telli cura ustası Hayri Dev'i adını taşıyan Hayri Dev Kültür Merkezi'nin inşaatını tamamladı.

Denizli Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi açılıyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin bir süre önce inşaatlarını tamamladığı Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi, Acıpayam Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi ile Çivril Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'ni hizmete açıyor.

bayraklıya kültür merkezi mi inşa edilecek Haberi

bayraklıya kültür merkezi mi inşa edilecek


Bayraklı Belediyesi, ilçenin her mahallesinde yatırımlarını sürdürürken, Nafiz Gürman Mahallesi'nde de dört dörtlük bir kültür merkezi yapmak için çalışmalara başladı. İçinde kurs merkezleri ve semt evinin bulunacağı çok amaçlı kültür merkezinin bin 334 metrekarelik bir alan üzerine inşa edileceği öğrenildi. Merkezin aynı zamanda taziye evi olarak da kullanılacağı belirtildi. Bayraklı Belediyesi 6. Kültür Merkezi'nin temelini Nafiz Gürman Mahallesi'nde atıldı. Kubilay Caddesi'nde yer alacak olan 5 katlı Kültür Merkezi içinde, spor salonu, kurs merkezi, semt evi olacağı, merkezin aynı zamanda taziye evi olarak da kullanılacağı ifade edildi. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Başkan Karabağ, "23 mahallede sürdürdüğümüz çalışmalarla pazar yerleri, spor tesisleri, parklar ve kültür merkezleri yaptık. Şimdi bu yatırımlara bir yenisini daha ekliyoruz. Nafiz Gürman Mahallesinde kültür merkezi ve taziye...