29 / 03 / 2024

bayraktar Via Port Houses and Suites

bayraktar Via Port Houses and Suites

Via Port Houses and Suites, Eylül’de teslim ediliyor. Projede teslim tarihi yaklaşırken son kalan 17 ‘1+1’ daireler 232 bin TL’den başlayan fiyatlar ile satışa sunuluyor...

Coşkun Bayraktar, VİA GYO adına yarın basın toplantısı yapacak!

VİA GYO bugün basında yer alan haberlere ilişkin Coşkun Bayraktar'ın açıklama metnini yayınladı. VIA GYO yarın saat 10:30'da Swissôtel Ceneve Salonu'nda basın toplantısı gerçekleştirilecek.

Bayraktar İnşaat Via'yı halka arz etmeyi planlıyor!

Bayraktar İnşaat, Via'yı halka arz etmeye hazırlanıyor. Konuyla ilgili bilgisi olan dört kaynağın verdiği bildiye göre Via bu halka arzı için Çiti ile HSBC'yi görevlendirdi. Via'nın halka arzı, 2015 Haziran ayından bu yana ilk halka arz olacak.

Bayraktar 'Via'yı Ankara'ya taşıdı!

İstanbul'da peş peşe 'Via' konseptli projelere imza atan Bayraktar İnşaat, Via Twins projesiyle Başkent'e geliyor. Via Twins projesiyle iş dünyasına yeni bir pencere açmayı hedefliyor.

Via Port AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Via Port AVM Cuma ve Cumartesi günleri 11:00 ile 24:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Diğer günler 11:00 ile 23:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Via Port AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Via Port AVM bayramda açık mı?

Via Port AVM Cuma ve Cumartesi günleri 11:00 ile 24:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Diğer günler 11:00 ile 23:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Via Port AVM bayramda açık mı?

Dilova Belediyesi Körfez Geçiş Köprüsü'ne AVM yapacak!

Körfez Geçiş Köprüsü'nün Diliskelesi kısmına Pendik'te bulunan Via Port Outlet Shopping'in yetkililerinin AVM yapacağı ileri sürüldü. AVM'nin inşaatına kısa bir süre başlanacağı öğrenildi.

Bayraktar İnşaat, son altı yılda yaptığı 4 projeyle 1 milyar dolarlık yatırım hacmine ulaştı!

Bayraktar, VIA projesi ile 1 milyar dolarlık yatırımını tamamladı. Bayraktar İnşaat, Ankara'da son altı yılda yaptığı 4 projeyle 1 milyar dolarlık yatırım hacmine ulaşmayı başardı.

Bayraktar İnşaat Via projelerine 500 milyon dolarlık yatırımla devam ediyor!

61 yıllık inşaat deneyimini Ankara’daki Via projeleriyle taçlandıran Bayraktar İnşaat, son 6 yılda 1 milyar dolarlık yatırım gerçekleştirdi. 500 milyon dolarlık yeni projelerine start vermeye hazırlanıyor...

Via Port Venezia Ofisleri lansmana özel fiyatlarla!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da gerçekleşen Via Port Venezia'da yüzde 5 pşinat veriliyor.Projenin ödemeleri 1 yıl erteleniyor.Teslim tarihi 2014 olan Via Port Venezia 5 kuleden meydana geliyor.

Coşkun Bayraktar kimdir?

VIADMC Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, Bayraktar&Gürsoy Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Eş Başkanı'dır. Coşkun Bayraktar, VIA Yönetim Kurulu Başkanlığı'na 2007 yılında gelmiştir. Bayraktar, Ekonomist Dergisi tarafından 2010'da Yılın Erkek Girişi

Houses and Suites anahtar teslimine hazırlanıyor!

The World Of Via/Port projesinin son halkası olan Houses & Suites, anahtar teslimine hazırlanıyor. Ocak ayının ikinci haftasından itibaren evlerinin anahtarlannı alacaklar için, "Komşularınızı tanıyın" etkinliğinde bir araya geldi.

Via Port Houses & Suites yüzde 25 peşin kalanı 2014'te öde!

Via Properties’in kentin hızla gelişen bölgesi Kurtköy’de hayata geçirilen lüks konut projesi Via Port Houses & Suites Anadolu Yakası’nın en çok kazandıran projeleri arasında yer alıyor...

Ali Osman Öztürk kimdir?

Armada AVM tasarımı ile 2004 yılında ödül alan, Armada, Via/port ve Metroport gibi AVM’lerin mimarı olan Ali Osman Öztürk kimdir? Ali Osman Öztürk bugüne kadar hangi işlere imza attı?

bayraktar Via Port Houses and Suites Haberi

bayraktar Via Port Houses and Suites

İstanbul Kurtköy bölgesinin çehresini değiştiren projelerden Via Port Houses & Suites, anahtar teslim tarihi yaklaşırken projeden ev almak isteyenleri cazip fiyatlar bekliyor. LEED kriterleri göz önüne alınarak, çevreye ve doğaya saygılı olarak inşa edilen Viaport Houses & Suites’de farklı özelliklere sahip ve projenin en çok tercih edilen 1+1 dairelerin satış fiyatları 232 bin TL’den başlıyor.


VIADMC  Kurtköy Gayrimenkul Satış & Pazarlama Direktörü Ahmet Gülşen “Projenin kaba inşaatı bitti, sosyal alanların tasarımına başladık, eylülde Via Port Houses & Suites’da hayat başlıyor. Şu anda elimizde 64 daire var. Bunun 17’sini 1+1’ler, 38 adetini 2+1’ler, 9 tanesini 3+1 daireler, geri kalanlarını da Houses tipi daireler oluşturuyor. Proje satışa çıktığı zamandan bu yana yüzde… prim yaptı. Şu anda ev sahibi olmak isteyenlere de cazip...