29 / 03 / 2024

bayrampaşa metro projeleri

bayrampaşa metro projeleri

Bayrampaşa'ya yeni metro hattı müjdesi veren AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner yaptığı açıklamada “1 yıl içerisinde bitecek olan projelerle, halkımız 11 bin 584 araç kapasiteli otoparka kavuşmuş olacak” dedi.

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa AKTİM Çarşı-Ofis'i için düğmeye bastı! 

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa'daki, yeni ticari gayrimenkul projeleri olan AKTİM Çarşı-Ofis'in temelini atmaya hazırlandıklarını bildirdi. 

Bayrampaşa'ya yeni metro hattı müjdesi!

Bayrampaşa'ya yeni metro hattı müjdesi veren AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner yaptığı açıklamada “1 yıl içerisinde bitecek olan projelerle, halkımız 11 bin 584 araç kapasiteli otoparka kavuşmuş olacak” dedi.

Atila Aydıner: Bayrampaşa’nın değerine değer katıyoruz!

Bayrampaşa Belediye Meclisi'nin 2016 Yılı Faaliyet Raporu onaylandı. Gerçekleşen toplantıda Bayrampaşa projeleri de masaya yatırıldı.

Axis İstanbul Bayrampaşa ne zaman teslim?

Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika kadar uzaklıkta bulunan projenin ön girişi Bayrampaşa metro istasyonuna bakıyor. Projenin ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Peki Axis İstanbul Bayrampaşa ne zaman teslim?

Axis İstanbul Bayrampaşa satılık ofis!

Atatürk Havalimanı'na 8 dakika kadar uzaklıkta yer alan projenin ön girişinde Bayrampaşa metro istasyonuna bakıyor. Axis İstanbul Bayrampaşa satılık ofis alanları 74 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Bayrampaşa Axis İstanbul'da 7 bin metrekare ofisler!

Metro istasyonlarının karşısında konumlandırılmış Bayrampaşa Axis İstanbul projesi, çeşitli ulaşım olanaklarıyla dikkat çeken projelerden biri. Axis İstanbul projesinde yüzde 10 indirimli ofis satışları devam ediyor.

Bayrampaşa Axis İstanbul'da indirim devam ediyor!

Sur Yapı'nın hayata geçirdiği proje Axis İstanbul Bayrampaşa'da yükseliyor. Bayrampaşa metro durağının karşısında inşa edilen Axis İstanbul'da teslimlerin 2016 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Bayrampaşa Fazıl Küçük Parkı ve otoparkı açıldı!

Bayrampaşa Belediyesi trafik sorununa üstü park, altı otopark projeleri ile çözüm üretiyor. Muratpaşa Mahallesi Dökümcüler Caddesi’ndeki Dr. Fazıl Küçük Parkı’nın altına 9.750 metrekarelik 3 katlı 300 araç kapasiteli zemin altı otopark yapıldı.

Samsi Simit Cafe yeni konseptli ilk şubesini Bayrampaşa'da açtı!

Metro Holding şirketlerinden Sampi Gıda içinde yer alan Samsi Simit Cafe yeni konseptli ilk şubesini Bayrampaşa'da açtı. Dünya mutfaklarından da örnekler sunan yeni şubesiyle, şube sayısını altıya yükseltti...

Bayrampaşa Cezaevi yaşam alanına dönüştürülüyor!

Atila Aydıner, Bayrampaşa için hazırladıkları projeleri anlattı. Başkan Aydıner, Eski Bayrampaşa Cezaevi'nin kaldırılacağını ve bölgeye hastaneden, kültür merkezine kadar yeni bir yaşama alanının kurulacağını söyledi

Atila Aydıner Bayrampaşa kentsel dönüşüm projelerini açıkladı!

Bayrampaşa Belediye Başkanı ve AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı Atila Aydıner Bayrampaşa'yı marka bir kent haline getireceğiz sosyal alandan, kentsel dönüşüme kadar Bayrampaşa için hazırladıkları projeleri anlattı...

Metro, Bayrampaşa'daki gayrimenkulünü 1,75 milyon TL'ye sattı!

Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş, İstanbul Bayrampaşa Sağmalcılar Mahallesi'nde yer alan iki asma katlı dükkanını İmamoğlu Marmara Genel Dağıtım Pazarlama Limited Şirketi'ne 1 milyon 750 bin TL'ye sattı...

bayrampaşa metro projeleri Haberi

bayrampaşa metro projeleri

Bayrampaşa Belediye Başkanı ve AK Parti başkan adayı Atila Aydıner, Bayrampaşa’nın yeni vizyon projelerini Yeni Şafak gazetesine anlattı. Bayrampaşa'da otopark sorununa kalıcı çözümler üretmek için onlarca otopark projesini hayata geçirdiklerini ve yeni dönemde de bu hizmetlerin artarak devam edeceğini dile getiren Başkan Aydıner, “Şu an 13 tane parkın altına otopark inşa ediyoruz. Üstleri ise komple yeşil alan ve park alanı oluyor. Belediye binamızın önündeki düzenlenen alanın da altına 500 araçlık otopark yapılıyor.

TRAFİK SORUNU TARİH OLACAK

Şubat ayında bu hizmetimizi vatandaşlarımızın kullanımına sunacağız. Şehir parkının içerisine yine 600 araçlık bir otopark kurduk. Otopark sorunu bizim temel projelerimizi oluşturdu. Göreve geldiğimde Bayrampaşa'da 2 bin 600 adet otopark vardı. Bugün 1 yıl içerisinde bitecek olan projelerle birlikte halkımız 11 bin 584 adet araç...