24 / 04 / 2024

Bayrampaşa Otogar yeşil alan

Bayrampaşa Otogar yeşil alan

Mevcut Bayrampaşa'daki otogarı da üstünü tamamen yeşil park haline getirip, alt katlarını otopark yapmayı düşündüklerini belirten İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, bunun yerine İstanbul'da 6 ayrı noktada otogar yapacaklarını söyledi.

Yeşil İnci Villaları 2'de son fırsat! Yüzde 50 peşin kalanı 12 ay taksit fırsatıyla!

Yeşil İnci Villaları, Yeşil Vadi tarafından,  İstanbul’un her geçen gün değerine değer katan ilçesi Silivri’de inşa ediliyor. Yeşil İnci Villaları 2'de son fırsat villanın satışı devam ediyor.

Türkiye Müteahhitler Birliğinden yeşil malzeme uyarısı!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB), yaptığı açıklamada yeşil inşaat malzemesinin önemine değindi. İşte TMB'nin o açıklaması...

Malatya Yeşil Topsöğüt konutları inşaatı durduruldu mu?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi tarafından inşa edilen Yeşil Topsöğüt konutları inşaatının imara aykırı bir şekilde gerçekleşmesi sebebiyle durdurulduğu iddia edildi. 

Lefkoşa'da yeşil alanı ihlal eden yapılar yıkılıyor!

Kıbrıs'ın başkenti Mustafa Zeki Milali Sokak’ta bulunan yeşil alanın, birkaç hane tarafından işgal edilen yapılar Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) tarafından yıkılıyor.

Necati Kocabay, Nurgül Yeşilçay’a komşu oldu!

Yapımcı Necati Kocabay, önümüzdeki sene evleneceği sevgilisi Nurgül Yeşilçay’a, yakın olmak için Yeşilçay'ın Ulus’ta oturduğu evinin karşısındaki daireyi satın aldı.

Aydın'a 500 dönümlük yeşil alan projesi!

Kent için vizyon projelerini açıklayan CHP’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ve yeni dönem ‘Millet İttifakı’ adayı Özlem Çerçioğlu, yeşil alan projesini anlattı.

Yeşil GYO iflas davası 9 Mayıs'a bırakıldı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı aleyhine açılan iflas davasının ilk duruşması 28 Şubat'ta görüldü. Bakırköy 8. İcra Hukuk Mahkemesi tahkikat duruşmasının 9 Mayıs 2019 tarihine bırakılmasına karar verildi. 

Binali Yıldırım: İstanbul'a yeşil koridorlar açacağız!

İstanbullunun hayatını kolaylaştıracak pek çok projesi bulunan Binali Yıldırım’ın en heyecan veren projelerinin başında ise kentte açmayı düşündükleri ‘yeşil koridorlar’ geliyor

İstanbul 'Yeşil Ağ' ile örülecek!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Binali Yıldırım, İstanbul’daki seçim çalışmalarına dün Eyüpsultan’dan başladı. Vatandaşlarla biraraya gelen Yıldırım, Yeşil Ağ projesi ile İstanbul’u yeşil koridorlarla saracak.

Beykoz'daki Yeşil Köşk 8.5 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

İstanbul Beykoz’da 1860 yılında hayata geçirilen tarihi Yeşil Köşk satışa çıkarıldı. Ünlü dekoratör Serdar Gülgün tarafından aslına uygun olarak restore edilen köşk için 8,5 milyon TL'lik bedel belirlendi.

Yeşil GYO'dan Innovia 4 mağdurlarına önemli açıklama!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 6 bin 500 konutluk Innovia 4 projesinde mağdur olan vatandaşları yakından ilgilendiren çok önemli açıklama yaptı...

Yeşil Yol projesinin iptali için açılan davaya ret kararı!

Karadeniz yaylaları için bir doğa talanı olan Yeşil Yol projesinin iptali için açılan davaya '' kamu yararı taşıdığı'' nedeniyle ret kararı verildi.

Ataşehir Belediyesi'nden yeşil alan vurgunu açıklaması!

Ataşehir Belediyesi “CHP'li belediyede yeşil alan vurgunu”haberiyle ilgili bir açıklama yaptı.

Bayrampaşa Otogar yeşil alan Haberi

Bayrampaşa Otogar yeşil alan

Mevcut Bayrampaşa'daki otogarı da üstünü tamamen yeşil park haline getirip, alt katlarını otopark yapmayı düşündüklerini belirten İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, bunun yerine İstanbul'da 6 ayrı noktada otogar yapacaklarını söyledi.


İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul'da 6 ayrı noktada otogar yapacaklarını belirterek, "Daha lokal, daha küçük, 6 bölgede parçalamak üzereyiz. İstanbul'daki kentler arasındaki ulaşımda bir nokta yoğunlaştırmadan bir çalışma yapıyoruz. Mevcut Bayrampaşa'daki otogarı da üstünü tamamen yeşil park haline getirmeyi, alt katlarını otopark yapmayı düşünüyoruz" dedi.


İBB Başkanı Kadir Topbaş, Şile'de Yeryüzü Doğal Ürünler Pazarı'nı ziyaret etti. Başkan Kadir Topbaş, burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı.


Taksim Meydanı'nda devam eden çalışmaların sorulması üzerine Başkan Kadir Topbaş, "Taksim Meydanı başlanıldı. Küçük lokal çalışmalarla yürütmekteyiz. Meydanı tamamen kapatarak hayatı etkilememek adına daha...