28 / 03 / 2024

belçim bilgin nerede oturuyor

belçim bilgin nerede oturuyor

Güzel oyuncu Belçim Bilgin Kaş ve Fethiye civarlarında kendine uygun bir çiftlik arıyor...

Belçim Bilgin Erdoğan Londra'da ev kiraladı!

Oyuncu Belçim Bilgin Erdoğan şehrin ünlü caddesi Buckingham Palace Road'da aylık 4 bin Pound'a (15 bin TL) daire tuttu. Belçim Bilgin Erdoğan biraz ötesindeki Buckingham Sarayı'nda yaşayan Kraliçe Elizabeth'e komşu oldu.

Ozan Gürsoy kimdir? Nerede okudu? İş Girişim Sermayesi’nde hangi alanda görev alıyor?

Ozan Gürsoy hangi üniversiteden mezun oldu? Yurt dışında nerede yüksek lisans yaptı? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İş Girişim Sermayesi’nde ne iş yapıyor? İşte Ozan Gürsoy ile ilgili tüm merak edilenler...

14 Mayıs’ta hangi siyasi parti liderleri nerede oy kullanacak? Liderler hangi okulda, nerede oy kullanacak?

14 Mayıs seçim günü gittikçe yaklaşırken, Hangi parti lideri nerede oy kullanacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hangi okulda oy kullanacak? Kemal Kılıçdaroğlu nerede oy kullanacak? Bu soruların merak edilen yanıtları!

2023 seçimleri için yer sorgulama nasıl yapılır? Nerede oy kullanacağım?

2023 yılı, seçim yılı oldu için büyük bir önem taşıyor. Bir aydan az bir süre kalan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için seçmenler nerede oy kullanacağını merak etmeye başladı. 14 Mayıs seçiminde nerede oy kullanılacağı belli oldu mu?

İstanbul’la ilgili son dakika gelişmesi! Üç ilçe o bölgeye taşınıyor!

Deprem nedeniyle oluşturulacak Ulusal Risk Kalkanı projesinin toplantısı sonrası önemli açıklamalar geldi. Buna göre İstanbul’da 3 ilçenin taşınabileceği belirtilirken, yeni yerleşim yerlerinin nerede olacağı da belirlendi.

Birbahçe Çekmeköy nerede?

Birleşim Grup tarafından Çekmeköy'de hayata geçen Birbahçe Çekmeköy satışa çıktı. Peki, Birbahçe Çekmeköy nerede? İşte detaylar...

Belçim Bilgin Kaş ve Fethiye civarlarında çiftlik arıyor!

Güzel oyuncu Belçim Bilgin Kaş ve Fethiye civarlarında kendine uygun bir çiftlik arıyor...

AB ve Belçika'dan, "İsrail'in yasa dışı yerleşim planlarına" tepki!

AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, İsrail'in Batı Şeria'da yerleşim birimi yapma faaliyetlerinin durdurulması için çağrı yaptı...

Yılmaz Erdoğan’a 4 milyonluk tadilat faturası!

Belçim Bilgin ile Yılmaz Erdoğan çifti 2006'da başlayan evliliklerini geçen aralık ayında tek celsede anlaşmalı olarak bitirmişti. Oyuncunun tadilat masraflarının 4 milyon TL'ye ulaştığı ve ve faturayı da Yılmaz Erdoğan'ın ortağı olduğu şirketin ödediği ortaya çıktı.

Yılmaz Erdoğan ve Belçim Bilgin çifti Londra'da ev işlerine daldı!

Sahibi olduğu şirketin işleri nedeniyle bir yıl Londra'da yaşamaya karar veren Belçim Bilgin, Palace Road semtinde tuttuğu eve yerleşirken en büyük yardımcısı eşi Yılmaz Erdoğan oldu.

Belçim Bilgin Londra'da 4 bin sterline ev tuttu!

Boşandıkları iddia edilen Yılmaz Erdoğan-Belçim Bilgin çifti, önümüzdeki günlerde Londra'ya gidip hem bir hafta tatil yapacak hem de ev döşeyecek.

Belçim Bilgin Erdoğan Londra'da ev kiraladı!

Oyuncu Belçim Bilgin Erdoğan şehrin ünlü caddesi Buckingham Palace Road'da aylık 4 bin Pound'a (15 bin TL) daire tuttu. Belçim Bilgin Erdoğan biraz ötesindeki Buckingham Sarayı'nda yaşayan Kraliçe Elizabeth'e komşu oldu.

Belçim Bilgin oğlu ile Londra’ya taşınacak!

Eşi Yılmaz Erdoğan'la boşanmasa da ayrı şehirlerde yaşayan Belçim Bilgin radikal bir kararla oğlunu da alarak Londra'ya yerleşmeye karar verdi.

As-Bel İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yıldız Şubesi açıldı!

As-Bel İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yıldız Şubesi, Alper Şimşek Şube Müdürlüğünde 50 bin TL sermaye ile 4 Nisan'da Beşiktaş, Abbasağa Mahallesi, Ihlamur Yıldız Caddesi'nde açıldı.

belçim bilgin nerede oturuyor Haberi

belçim bilgin nerede oturuyor

Güzel oyuncu Belçim Bilgin eski eşi Yılmaz Erdoğan gibi bir çiftlikte yaşamak için kolları sıvadı. 

Hürriyet'te yer alan habere göre, doğayı ve denizi çok seven oyuncu, Kaş ve Fethiye civarlarında kendine uygun bir çiftlik bulmak amacıyla keşif araştırması yapacak. Yılmaz Erdoğan’ın çiftliği Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde yer alıyor.

Yılmaz Erdoğan 120 dönümlük arazisini film platosuna...