23 / 04 / 2024

Belediye Evleri Mahallesi kentsel dönüşüm son durum

Belediye Evleri Mahallesi kentsel dönüşüm son durum

AK Parti Adana Milletvekili, Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Fatma Güldemet Sarı, Çukurova İlçesi Belediye Evleri Mahallesi’nde kentsel dönüşüm çalışmalarında sona gelindiğini belirtti.

1952'de vali denetimde! Koşuyolu ve Bağlarbaşı'ndaki belediye ucuz evleri kontrol edilmiş!

1952 yılında vali ve belediye başkanı denetimde! Koşuyolu ve Bağlarbaşı'nda yer alan belediye ucuz evleri kontrol ve teftiş etmiş.

Esenyurt'taki patlamada zarar gören evleri belediye onaracak!

Esenyurt’ta bir süredir birçok kurumun altyapı çalışması yürüttüğü sokakta yaşanan doğalgaz patlamasında zarar gören evleri belediye onaracak...

Adana Belediye Evleri'nin kentsel dönüşüm sorunu çözülecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Belediye Evleri Mahallesi'nde uzun süredir yapılamayan kentsel dönüşüm çalışmalarının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı eliyle vatandaşların arzu ettiği dokuya, ihtiyaçlara uygun şekilde kesin olarak çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

Çukurova Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yok yok!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Çukurova Belediyesi, Türkiye'nin en büyük dönüşüm projelerinden biri olan ‘Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi’ni hayata geçiriyor.

Afet riski taşıyan bölgede kentsel dönüşüm elzemdir!

Adana Çukurova Belediyesince, Belediye Evleri Mahallesi’nde yapılacak olan ancak birçok tartışmayı da beraberinde getiren ‘kentsel dönüşüm’ projesi jeoloji mühendislerinin gündem konusu oldu...

Çukurova'da dönüşümle modern bir şehir kurulacak!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "afet riskli alan üzerinde kurulu Belediye Evleri mahallesinde bin 78 dönüm alan üzerinde yapılacak kentsel dönüşümle, modern bir şehir kuruyoruz" dedi.

Erzurum Kavak Konutları'nın temeli atıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi konut seferberliğini sürdürüyor. Belediye, Dağ Mahallesi’nde hayata geçirilecek 9 etaplı 534 daireli Kavak Konutları’nın temelini attı.

Şile Çavuş Mahallesi Belediye Hizmet Alanı imar planı askıda!

İstanbul Şile ilçesi Çavuş Mahallesi Belediye Hizmet Alanı amaçlı hazırlanan imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Soner Çetin: Adana'da örnek bir kent oluşturuyoruz!

Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında bir grup vatandaşlar bir araya gelen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Adana'da örnek bir kent oluşturuyoruz" dedi.

Edip Uğur: Balıkesir Roman Evleri Türkiye’ye örnek oldu!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından 1. Gündoğan Mahallesi’nde yaşayan Roman vatandaşların 30 yıllık konut sorunu çözülmüştü, konuyla ilgili açıklama yapan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Roman Evleri'nin Türkiye'ye örnek olduğunu söyledi.

Çukurova Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm'de sorular belirlendi!

Adana Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Halk Günü'nde vatandaşlarla buluştu. Çetin, Belediye Evleri Mahallesi'nde yapılacak Kentsel Dönüşüm ile ilgili soruları yanıtladı.

Adana Yüreğir'e 600 sosyal konut yapacağız!

Adana Yüreğir Belediyesi ve TOKİ konut hamlesine başlıyor. Belediye, Atakent Mahallesi'ne 600 sosyal konut inşa edecek.

Yüreğir PTT Evleri Mahallesi'ne 2. semt pazarı inşa edildi!

Adana Yüreğir PTT Evleri Mahallesi'nde 2. kapalı semt pazarı inşa edildi. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, PTT Evleri Mahallesi'ne içerisinde kapalı yüzme havuzu olan spor tesisi müjdesini vererek açılışı yaptı.

Belediye Evleri Mahallesi kentsel dönüşüm son durum Haberi

Belediye Evleri Mahallesi kentsel dönüşüm son durum

Çukurova ilçesi Belediye Evleri Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi uzun süredir Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda onay bekliyordu. Dün ise bakanlıktan 107 ha’lık Çukurova İlçesi Belediye Evleri Mahallesi riskli alanına ilişkin 1/5000 ölçekli nazım ve 1/ 1000 ölçekli uygulama imar planları onaylandı.

AK Parti Adana Milletvekili, eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı konuyla ilgili yaptığı açıklamada, projenin Adana’ya hayırlı olmasını diledi. Adana’da kentsel dönüşümün çok büyük bir problem olduğunu belirten Sarı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:


“Adana ilimiz yoğun göç alıyor. Buna bağlı olarak da çarpık kentleşme, imarsız, plansız yapılaşma Adana da çok büyük bir problem haline gelmiştir. Adana’mız da kentsel dönüşüme çok ciddi ihtiyaç var. Herşey den önce Adanalı hemşerilerimin konfor seviyesi yüksek yapılarda konaklaması en büyük arzumuz. 6 aylık...