29 / 03 / 2024

Belediyecilik Zirvesi

Belediyecilik Zirvesi

Marmara Belediyeler Birliği tarafından 28-29 Mart 2013 tarihlerinde düzenlenecek olan Akıllı Belediyecilik Zirvesi’nin ana sponsoru Vodafone oldu

Ataşehir Belediyesi projelerini Akıllı Belediyecilik Zirvesi’nde tanıttı!

Ataşehir Belediyesi yeni teknolojik çalışmalarını Akıllı Belediyecilik Zirvesi’nde tanıtıyor. Başta belediyeler olmak üzere ilgili kamu kurumlarını ve özel sektör temsilcilerini bir araya getiren zirve aynı zamanda bir fuara da ev sahipliği yapıyor.

Marmara için korkutan deprem tahmini: Şehirlerin yüzde 30'u yıkılacak!

Akıllı Belediyecilik Zirvesi’nin ikinci gününde afet yönetimi ve Marmara faylarının deprem potansiyeli konuşuldu. Cenk Yaltırak, 1509’da meydana gelen Kıyamet-i Suğra’nın aynısının meydana geleceğini ve şehirlerin yüzde 30’unun yok olacağını ileri sürdü.

Akıllı binalarda elektrik faturası derdi yok!

Marmara Belediyeler Birliği'nin(MBB) organize ettiği, Yeni Şafak ve Tv Net markalarıyla Albayrak Medya'nın ana medya sponsorluğunu üstlendiği Akıllı Belediyecilik Zirvesi'nde bugün son gün. Zirvede öne çıkan başlıklardan biri de binaların akıllı dönüşümü...

Akılsız konutlarla akıllı belediyecilik olur mu?

REDAC ve EMLAKCHI CEO’ su BİLGE ÖZDEMİR Emlak Kulisine özel köşe yazısında Marmara Belediyeler Birliği tarafında İstanbul-Hilton'da düzenlenen Akıllı Belediyecilik Zirvesi katılım izlenimlerini değerlendirdi...

Kenan Şahin Akıllı Belediyecilik Zirvesi'nde konuştu!

Marmara Belediyeler Birliği’nin düzenlediği “Akıllı Belediyecilik Zirvesi”nde belediye-vatandaş ilişkileri konusunda bir sunum gerçekleştiren Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, dijital arşiv ile işlem yükünün yarı yarıya azaltıldığını söyledi.

Recep Altepe: Daha kaliteli bir yaşam için akıllı belediyecilik şart!

2'nci Akıllı Belediyecilik Zirvesi, Bursa'da başladı. Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe, daha kaliteli bir yaşamın 'akıllı şehir' kavramıyla birçok noktada kesiştiğini söyledi.

2. Akıllı Belediyecilik Zirvesi başladı!

Sağlık Bakanlığının teknolojiyi en iyi kullanan bakanlıklar olduğunu vurgulayan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “Yeni getirdiğimiz yapıda e-nabız, akıllı telefonunda. Hangi tarihte nerede MR çektirmiş, tüm bilgiler kendisinde bulunuyor” dedi.

Bursa'da Akıllı Belediyecilik Zirvesi başlıyor!

Açılışını Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun yapacağı zirvede Kaneda, Marmara Denizi dibindeki sismik hareketliliğin boyutlarını açıklayacak. Balkan ülkelerinden 25 belediye başkanı da zirve için Bursa’ya gelecek.

Akıllı Belediyecilik Zirvesi ne zaman başlıyor?

Akıllı Belediyecilik Zirvesi 14-15 Mayıs'ta yapılacak Dünyanın teknoloji devleri ile yerel yöneticiler, Akıllı Belediyecilik Zirvesi'nde buluşuyor. Zirveye Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da katılacak.

Bursa Akıllı Belediyecilik Zirvesi 14-15 Mayıs'ta!

Marmara Belediyeler Birliği 14-15 Mayıs 2015 tarihinlerinde,Bursa'da Merinos Atatürk Kongre Merkezi'nde Akıllı Belediyecilik Zirvesi düzenliyor.

Akıllı Belediyecilik Zirvesi Bursa'da yapılacak!

Dünyanın teknoloji devleri ile yerel yöneticiler Akıllı Belediyecilik Zirvesi’nde buluşuyor. Zirve, yurtiçi ve yurtdışından yüzlerce yerel yönetici ile yerli ve yabancı teknoloji firmalarının temsilcilerini bir araya getirecek.

Akıllı Belediyecilik Zirvesi ne zaman?

Dünyanın teknoloji devleri ile yerel yöneticiler, Bursa'da Akıllı Belediyecilik Zirvesi'nde 13 - 15 Mayıs günlerinde bir araya gelecekler. Balkanlardan iş adamları ve şirketlerin boy göstereceği zirve, Balkan Ticaret Fuarı'nda gerçekleştirilecek.

Akıllı Belediyecilik zirvesi 13-15 Mayıs'ta Bursada toplanacak!

13-15 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek Zirve, yurt içi ve yurt dışından yüzlerce yerel yönetici ile yerli ve yabancı teknoloji firmalarının temsilcilerini bir araya getirecek.

Belediyecilik Zirvesi Haberi

Belediyecilik Zirvesi


Marmara Belediyeler Birliği tarafından gerçekleştirilecek “Akıllı Belediyecilik Zirvesi”nin ana sponsoru, Vodafone oldu. Zirve, alanında uzman kamu ve özel sektör temsilcilerini, belediye başkanlarını ve akademisyenleri 28-29 Mart 2013 tarihleri arasında İstanbul Grand Cevahir Otel’de bir araya getiriyor.

Akıllı Belediyecilik Zirvesi kapsamında başta Büyükşehir Belediyeleri olmak üzere, çok sayıda il, ilçe ve belde belediyesi ile bu belediyelere bağlı kuruluşlar ve iştirakler de tek bir çatı altında buluşuyor. Ayrıca akıllı belediyecilik ve gelişen teknolojiler kapsamında, dünya çapında başarılı hizmetlerin örneklerini ve teknolojileri üretmiş yabancı şehirlerinin belediyelerinin de yer alacağı zirve, alanında birçok uzman ve akademisyeni de ağırlıyor. Etkinlik kapsamında tüm kurumlar nezdinden teknolojinin, akıllı çözümlere dönüştüğü entegratörlerin, sektörde lokomotif şirketlerin, bu kurum ve firmaları destekleyen bakanlıklar, genel müdürlükler ve diğer birimlerin, yeni fırsatlar...