27 / 04 / 2024

Beşikkaya

Beşikkaya

Halkın isteklerini her zaman göz önünde bulunduran Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, başlattığı mahalle camileri uygulamasını sürdürüyor. Daha önce 4 camiyi Altındağ’a kazandıran Başkan Tiryaki, 4 caminin daha startını verdi.

Altındağ yolları yenileniyor!

Her yıl ortalama 90 bin ton civarından asfalt döken yetkililer, Çamlık, Beşikkaya, Gültepe, Önder, Hacılar, Alemdağ, F. Çelik, Doğu, Başpınar, Karapürçek, Ali Ersoy, Şükriye, Sakarya mahallelerinde çalışmalar yaptı.

Ankara Altındağ'daki 50 metruk bina yıkıldı!

Çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Altındağ Belediyesi; Beşikkaya, Feridun Çelik, Hacettepe ve Peçenek Mahallesi'nde halk sağlığını tehdit eden 50 metruk yapıyı yıktı.

Ankara Beşikkaya Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Altındağ Belediyesi Beşikkaya Aile Sağlığı Merkezi'ni hizmete açtı.

Altındağ Beşikkaya'ya yeni kültür merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Altındağ Belediyesi Beşikkaya Mahallesi'nde yeni bir kültür merkezi inşa ediyor. Merkezin 2017 sonunda tamamlanması hedefleniyor.

Altındağ Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı!

Bu zamana kadar görevi olmamasına rağmen eğitime yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Altındağ Belediyesi, bir eğitim kurumunu daha hizmete açtı. Beşikkaya Mahallesi’ne yapılan ve bu yıl eğitim-öğretime başlayan Anadolu İmam Hatip Lisesi mütevazi ancak coşku dolu bir törenle açıldı.

Altındağ projelerinde son durum!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, güne hızlı bir başlangıç yaptı. Önce Beşikkaya Mahallesi’ndeki at maneji inşaatını gezen Başkan Tiryaki, daha sonra Doğantepe Mahallesi’ne yapılacak olan parkın son durumu hakkında bilgi aldı.

Altındağ Belediye Başkanlığı kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Altındağ Belediye Başkanlığı Ankara ili, Altındağ ilçesi, Beşikkaya Mahallesinde kat karşılığı inşaat işi yaptıracak. İhalelerin toplam bedeli 163 milyon 860 bin 26 TL olarak belirlendi.

Ankara Cinderesi için düğmeye basıldı!

Altındağ’ın yeniden yapılanması için mücadelesini sürdüren Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, Beşikkaya Mahallesi Cinderesi bölgesinin yapılanması için düğmeye bastı.

Altındağ Hüseyin Gazi Kültür Merkezi yeniden inşa ediliyor!

Eskiyen ve sürekli tadilat isteyen, Beşikkaya Mahallesi’ndeki Hüseyin Gazi Kültür Merkezi yeni baştan yapılıyor.

Altındağ Beşikkaya Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı!

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, Beşikkaya Mahallesi’nde geçtiğimiz yıl temelleri atılan 32 derslikli Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni 2016-2017 yılı eğitim ve öğretim yılına yetiştirdi.

Ankara Altındağ'a 9 milyon TL'lik okul!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki önderliğinde kısa süre önce yapımına başlanan Beşikkaya Mahallesi’ndeki okulun yapımı, yeni eğitim ve öğretim yılında kapılarını açmak için son sürat devam ediyor.

Altındağ Sabır Cami hizmete açıldı!

Altındağ Belediyesi, Ankara’ya kazandırdığı mahalle camilerine bir yenisini daha ekledi. Beşikkaya Mahallesi’ne yapılan Sabır Camii, dualar eşliğinde açıldı, Sabır Camii, bölgedeki eksikliği ortadan kaldırdı.

Ankara Cinderesi'nde dönüşüm başladı!

45 bine yakın gecekondu yıkan Altındağ Belediyesi, Beşikkaya Mahallesi, Cinderesi bölgesindeki yıkım çalışmalarını tamamladı. Bölgedeki yıkım çalışmalarında tam 750 gecekondu çok kısa bir sürede yıkıldı.

Altındağ Cinderesi’nde dönüşüm başladı!

Altındağ Belediyesi, çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyor. Bugüne kadar Altındağ’da kavgasız gürültüsüz 45 bine yakın gecekondu yıkan Altındağ Belediyesi, Beşikkaya Mahallesi, Cinderesi bölgesindeki yıkım çalışmalarını da tamamladı.

Beşikkaya Haberi

Beşikkaya

Alemdağ, Beşikkaya, Karapürçek ve Gültepe mahallelerindeki camiler, 2015 yılında tamamlanacak.


Vatandaş istiyor Başkan Tiryaki yapıyor

Altındağlı vatandaşlar tarafından mahalle camilerine yoğun talep olduğunu belirten Başkan Tiryaki, bu ibadethanelerin 2015 yılında tamamlanacağı müjdesini verdi. Tiryaki, Altındağ’ın hızla değiştiğini söyleyerek daha önce Karapürçek, Beşikkaya ve Altın Köy’e 4 cami yaptıklarını hatırlattı. Ezan okunduğunda cemaatin rahatlıkla abdest alıp, erkenden namaza yetişebileceği ibadethaneler inşa ettiklerinin altını çizen Başkan Tiryaki: “Bu kutsal mekânlar bölge halkının ihtiyaçlarını karşılayacaktır” dedi. 


Tiryaki, mahalle camilerinin özelliklerinden de bahsetti. Altındağ’a yapılacak olan camilerin gösterişten uzak bir yapıda olduğunu ifade eden Başkan Tiryaki, ibadethanelerin alt kısmının ticarethane olarak kullanılmamasını istedi. Tiryaki, mahalle camilerinin her zaman temiz ve bakımlı olacağını da sözlerine ekledi.


Bu camiler bir başka…

Altındağ Belediyesi tarafından yapımına başlanan camilerde Selçuklu Mimarisi’ne ait...