20 / 04 / 2024

beşiktaş belediye başkanı kim

beşiktaş belediye başkanı kim

Görevden alınan Murat Hazinedar'ın yerine gelecek isim bugün saat 15:00'te belli olacak. Hazinedar'ın yerine CHP'den Tahir Doğaç, AK Parti'den İsmail Akyıldız aday oldu.

Beşiktaş Belediye Başkanı 11 Ocak'ta seçilecek!

İstanbul Beşiktaş Belediye Başkanı 11 Ocak 2018 tarihinde saat 15:00'te seçilecek.

Murat Hazinedar Ankara'da gayrimenkul zengini çıktı!

İstanbul Eyüp’te lüks bir villası olduğu ortaya çıkarılan Eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın, Ankara’da taşınmaz zengini olduğu anlaşıldı. 

Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm için ilk kepçe vuruldu!

İstanbul Beşiktaş’ta Akat Mahallesi, Zeytinoğlu Caddesi’nde iki binanın yıkımının başlamasıyla birlikte kentsel dönüşüm çalışmalarının ilk adımı atıldı. Belediye iştiraki İmar A.Ş tarafından yapılan ilk dönüşüm yıkımında Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da yer aldı.

Beşiktaş Belediye Başkanı Tahir Doğaç oldu!

Beşiktaş Belediye Başkanlığı'na CHP'nin adayı Tahir Doğaç seçildi. Doğaç vekaleten görevden alınan Murat Hazinedar'ın yerine geçecek.

Beşiktaş Belediye Başkanı 11 Ocak'ta seçilecek!

İstanbul Beşiktaş Belediye Başkanı 11 Ocak 2018 tarihinde saat 15:00'te seçilecek.

Yasin Kartoğlu, Başakşehir Belediye başkanı oldu!

Başakşehir Belediye Başkanı görevine Başakşehir Belediyesi Meclisi'nin yaptığı oylama ile Yasin Kartoğlu getirildi. Kartoğlu yaptığı açıklamada 'Halka hizmet, Hakk'a hizmettir.' düsturu ile gece gündüz demeden çalışacağız" dedi.

Roma Belediye Başkanı mültecilere ev verecek!

Roma Belediye Başkanı Virginia Raggi , 31 Ekim itibarıyla mafyanın elinden alınarak el konulmuş 200 bin bina ve villalara sığınmacının yerleştirileceğini belirtti...

Beşiktaş Belediyesi'nden emlak vergisi açıklaması!

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, 2018 yılı için ilçedeki emlak vergisi oranına yönelik çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı.

Murat Hazinedar: Beşiktaş Belediyesi'nin imar izni yok!

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, "Ne Ihlamur parkında ne de başka hiçbir alanda Beşiktaş Belediyesi'nin imar izni yoktur. Bu konuda biz o iddia sahiplerinden daha hassasız" dedi.

Beşiktaş Sağlıklı Yaşam Merkezi açıldı!

Sağlıklı Yaşam Merkezi, Cihannuma Mahallesi’nde gerçekleştirilen açılış töreniyle açıldı. Açılışa Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Beşiktaş'a yeni bir meydan inşa edilecek!

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Mehmet Coşkundeniz bugünkü yazısında Beşiktaş belediye Başkanı Murat Haznedar ile röportaj gerçekletirdi. Coşkundeniz, Haznedar'ın Beşiktaş'taki projelerini anlattı. İşte o yazı...

Beşiktaş'taki 23 tarihi çeşme restore edilerek hizmete açıldı!

Beşiktaş Belediyesi tarafından restore edilen 23 çeşme hizmete açıldı. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, KUDEB ve Plan Proje Birimi uzman mimarlarının çalışmaları sonucunda ilçedeki tarihi çeşmelerin yenilendiğini söyledi.

Osmangazi Belediye Başkanı: Bursa Devlet Hastanesi taşınsın!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa Devlet Hastanesi’nin Acemler’deki Merkez Komutanlığı arazisine yapılacak olan sağlık kompleksine taşınması gerektiğini, çünkü Muradiye’yi Bursa turizmine kazandırmak istediklerini söyledi.

Antakya Belediye Başkanı: Hiçbir yeşil alanı imara açmadık

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, geride kalan 16 aylık dönemde Antakya içinde hiçbir park alanını imara açmadıklarını ve kente de 21 yeni park kazandırdıklarını söyledi.

Murat Hazinedar'ın Beşiktaş'taki arsasında inşaat başladı!

CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, boğaz manzaralı villasının yanında aldığı arsaya şantiye kuruldu. 27 Mayıs'ta yapı izni çıkarılan arsada çalışmalar başladı.

beşiktaş belediye başkanı kim Haberi

beşiktaş belediye başkanı kim

İçişleri Bakanlığı'nın görevden aldığı Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın yerine gelecek yeni belediye başkanı saat 15.00'teki seçimle belirlenecek.


Hürriyet Gazetesi'nden Fatma Aksu'nun haberine göre, seçim için birçok isim dolaşıyor. Bilgilere göre, CHP Genel Merkezi’nin adayı Beşiktaş Belediye Meclisi Birinci Başkanvekili Tahir Doğaç, Hazinedar’ın adayı ise Rıfat Örnek. Ancak Hazinedar’a muhalif CHP’li meclis üyeleri Affan Mahmut Keçeci, Eyüp Birgün, Bülent Tatar ve Merve Öztopaloğlu Küçükel de aday adaylarıydı.

Ak Parti'nin adayı İsmail Akyıldız, CHP'nin aday ise Tahir Doğaç oldu. Çoğunluğun oyunu alan aday vekaleten başkanlık koltuğuna...