19 / 04 / 2024

betonart yaz okulu ne zaman

betonart yaz okulu ne zaman

Türkiye'nin dört bir yanından gelen mimarlık öğrencileri BETONART Mimarlık Yaz Okulu’nun 18’incisi için TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde buluştu.

MEB yaz okulu tarihleri 2023 resmen belli oldu! Yaz okulu ne zaman başlayacak, ücretli mi?

Pek çok kişi tarafından merak edilen MEB yaz okulu tarihleri 2023 resmen belli oldu. Peki Yaz okulu ne zaman başlayacak? Yaz okulu ücretli mi?

Geleceğin mimarları TOBB Ekonomi Ve Teknoloji Üniversitesi’nde buluştu!

Türkiye’nin dört bir yanından mimarlık öğrencilerini bir araya getiren BETONART Mimarlık Yaz Okulu’nun 18’incisine katılan 30 öğrenci kapanışta eserlerini sergiledi...

Ankara'da BETONART Mimarlık Yaz Okulu başladı! 

Türkiye'nin dört bir yanından gelen mimarlık öğrencileri BETONART Mimarlık Yaz Okulu’nun 18’incisi için TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde buluştu.

Betonart Mimarlık Yaz Okulu 27 Temmuz'da başlayacak! 

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) tarafından hayata geçirilen Betonart Mimarlık Yaz Okulu’nun 18’incisi TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek. 

BETONART Mimarlık Yaz Okulu’nun 17’ncisi gerçekleşti!

TÇMB tarafından, BETONART Mimarlık Yaz Okulu’nun 17’ncisi gerçekleşti. Çimsa’nın ana sponsorluğuyla gerçekleştirilen proje Türkiye’nin dört bir yanından mimarlık öğrencilerini buluşturdu.

Betonart Mimarlık Yaz Okulu AGÜ'de başladı!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) tarafından, bu yıl Çimsa’nın ana sponsorluğuyla düzenlenen ve Türkiye’nin dört bir yanından mimarlık öğrencilerini bir araya getiren BETONART Mimarlık Yaz Okulu AGÜ'de başladı..

Büyükçekmece Türkoba İlköğretim Okulu inşaatında son durum!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, 7 milyon harcama yapılarak onarılan Türkoba İlköğretim Okulu'nun müteahhidini ve mühendisini İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ihbar etti. Akgün, “Bu milletin parasını çöpe atıyorsunuz. Günahtır, yazıktır” dedi.

BETONART Mimarlık Yaz Okulu 15. yılını kutladı!

TÇMB’nin 2002 yılından beri “BETONART” markası altında mimarlık öğrencilerine yönelik düzenlediği uygulama ağırlıklı atölye çalışması, OYAK Çimento ve Adana Çimento Fabrikası’nın desteğiyle gerçekleşti.

15. BETONART Mimarlık Yaz Okulu açılıyor!

TÇMB'nin (Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği) 2002 yılından bu yana “BETONART” markası altında hayata geçirdiği mimarlık öğrencilerine yönelik uygulama ağırlıklı atölye çalışması, bu yıl 5 Ağustos-13 Ağustos 2016 tarihleri arasında Adana'da gerçekleşecek.

Ünye 14. BETONART Mimarlık Okulu sona erdi!

TÇMB’nin 2002 yılından beri “BETONART” markası altında mimarlık öğrencilerine yönelik düzenlediği uygulama ağırlıklı atölye çalışması, OYAK Çimento Grubu, Ünye Çimento Fabrikası’nın desteğiyle gerçekleşti.

Oyak Ünye Çimento, mimar adaylarını betonla buluşturuyor!

OYAK Çimento A.Ş.’nin desteğiyle Mimarlık Yaz Okulu, “Betonun Bilindik Hafifliği” temasıyla Ünye Çimento’da 30 Ocak 2016 Cumartesi günü OYAK Ünye Çimento San. ve Tic. A.Ş. Genel Müdürü Yıldıray Yıldız’ın açılış konuşmasıyla başladı.

14. BETONART Mimarlık Okulu Ordu'da başlıyor!

TÇMB’nin 2002 yılından beri “BETONART” markası altında mimarlık öğrencilerine yönelik düzenlediği uygulama ağırlıklı atölye çalışması, OYAK Çimento, Ünye Çimento Fabrikası’nın desteğiyle gerçekleşecek.

Kuş Cenneti projeleri görücüye çıktı!

Samsun’un Bafra ilçesindeki Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'nde düzenlenen 'Peyzaj Mimarları Odası Genç Yaz Okulu Projesi'ne katılan öğrencilerin hazırladığı projeler, Samsun Büyükşehir Belediyesi Kent Müzesi bahçesinde sergilendi.

betonart yaz okulu ne zaman Haberi

betonart yaz okulu ne zaman

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) tarafından, Baştaş Başkent Çimento A.Ş ve Konya Çimento A.Ş.’nin ana desteğiyle düzenlenen ve Türkiye’deki mimarlık öğrencilerini bir araya getiren BETONART Mimarlık Yaz Okulu’nun 18’incisi TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi ev sahipliğinde başladı. Mimarlık Bölümü’nde 3. sınıfı bitirmiş, 4. sınıfa geçmiş öğrencileri buluşturan ve on gün sürecek olan BETONART Mimarlık Yaz Okulu, etkinliğin kapanış gününde öğrencilerin eserleriyle yapılacak sergi açılışı ve ardından sertifika töreni ile sona erecek.

Yaz okuluna katılmaya hak kazanan 30 öğrenci 27 Temmuz - 5 Ağustos tarihlerinde yaz okulunda buluşuyor. BETONART Mimarlık Yaz Okulu’nun açılış konuşmaları, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Mimarlık Bölüm Başkanı Nur Çağlar, TÇMB Eğitim Müdürü Sabit Uslu, BAŞTAŞ Hazır Beton San. ve Tic. A.Ş Genel Müdürü Mesut Altıok, Binat...