19 / 04 / 2024

beykoz belediyesi sosyal konut

beykoz belediyesi sosyal konut

Beykoz Belediyesi bir yıllık yatırım ve çalışmaların paylaşıldığı Yılsonu Değerlendirme Toplantısı’nı yaptı. Toplantıda konuşan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Beykoz'a sosyal konut müjdesi de verdi.

Beykoz Belediyesi, yeni spor kompleksi inşaatı için düğmeye bastı!

İstanbul Beykoz Belediyesi 1908 seyirci kapasiteli Beykoz Spor Ormanı'nda yapımına başlayacak projenin inşaatına başlandığını duyurdu. İşte yeni spor kompleksi hakkında merak edilenler...

Beykoz Belediyesi 9 bin metrekarelik arsayı satıyor! Megakentte arsa sahibi olma fırsatı! 

Beykoz Belediyesi, İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Baklacı Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Beykoz'da yer alan arsanın ihalesi ne zaman? 

Beykoz Belediyesi Tokatköy'deki kentsel dönüşümün detaylarını açıkladı!

Beykoz Tokatköy Mahallesi'nde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesinin detayları Beykoz Belediyesi'nin internet sitesinden yayımlandı. İşte Tokatköy Mahallesi kentsel dönüşüm projesi hakkında merak edilenler...

Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün yeni binası yükseliyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yapımına başlanan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün yeni binası hızla yükseliyor.

Çorum Belediyesi Sosyal Tesisleri yeniden açılıyor!

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum Belediyesi’ne ait sosyal tesisleri inceledi.

Beykoz Belediyesi Hizmet Binası açıldı!

Beykoz Belediyesi’nin en önemli yatırımları arasında yer alan, Beykoz Belediyesi Beykoz Belediyesi Hizmet Binası hizmete açıldı.

Beytaş Beykoz Belediyesi Halk Paz. İşlt.Ve Tic.Anonim Şirketi Beykoz Katı Atık Toplama Ayırma Şubesi açıldı!

Beytaş Beykoz Belediyesi Halk Paz. İşlt.Ve Tic.Anonim Şirketi Beykoz Katı Atık Toplama Ayırma Şubesi bugün 24 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Beykoz Belediyesi, mesire alanını Okçular Vakfı’na verdi!

Beykoz Belediyesi, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan kiraladığı mesire alanının kullanım hakkını 2043 yılına kadar 'bedelsiz bir şekilde' Okçular Vakfı’na verdi...

Beykoz Belediyesi yıl sonu değerlendirme toplantısı yapıldı!

Beykoz Belediyesi bir senelik yatırım ve çalışmaların masaya yatırıldığı Yılsonu Değerlendirme Toplantısı’nı gerçekleştirdi.

Beykoz Belediyesi'nin 2019 bütçesi 465 milyon TL!

Beykoz Belediyesi Meclisi 465 Milyon Türk Lirası olarak belirlenen 2019 Yılı Mali Bütçesi’ni oy çokluğuyla kabul etti.

İmar barışı Beykoz Belediyesi'nde masaya yatırılacak!

Beykoz Belediyesi Meclisi’nin Eylül ayı son toplantısında açıklamalar yapan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek: “İmar barışında öngörünüm Ekim’de mecliste görüşülecek” dedi.

Beykoz Belediyesi'nden Selim’e yeni hizmet binası!

Beykoz Belediyesi’nin kardeş şehri olan Kars’ın Selim ilçesinde inşa ettiği Selim Belediyesi Hizmet Binası ve Yücel Çelikbilek Kültür Merkezi açıldı.

Beykozlulara sosyal konut müjdesi!

Beykoz Belediyesi bir yıllık yatırım ve çalışmaların paylaşıldığı Yılsonu Değerlendirme Toplantısı’nı yaptı. Toplantıda konuşan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Beykoz'a sosyal konut müjdesi de verdi.

beykoz belediyesi sosyal konut Haberi

beykoz belediyesi sosyal konut

Kavacık Eurasia Limak Otel’de yapılan toplantıya Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Başkan yardımcıları, birim müdürleri, meclis üyeleri, danışmanlar, muhtarlar ve STK temsilcileri katılım gösterdi. Programda AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanı Şeref Kaçmaz, İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir de bulundu.

Hazırlanan 2017 Yılı Faaliyet Filmi ile hizmetlerin anlatıldığı toplantıda bir yıllık çalışmalar masaya yatırılarak tamamlanan çalışmaların kapsamlı bir değerlendirmesi yapılırken, yürütülen projelerin geldiği aşamalar hakkında bilgiler verildi. Programda söz alan isimler icraatlar hakkında görüş ve önerilerini paylaştı.

Toplantıda yöneltilen sorulara da cevap veren Başkan Yücel Çelikbilek tarafından son bölümünde de 2018 yılı hedefleri ve yatırımları hakkında katılımcılara bilgiler verildi.

Başkan Çelikbilek: “2019’da Meclis Üyesi sayımız 37 olacak”

İlçe nüfusunun...