18 / 04 / 2024

beykoz imar planları son durum

beykoz imar planları son durum

Beykoz Boğaziçi Geri Görünüm ve Etkilenme Bölgesi 1. Etap 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Revizyon Uygulama İmar Planları askıya çıktı.

Boğaziçi 1/1000’lik İmar Planı 2. Etabı meclisten geçti!

Beykoz Belediyesi Meclisi Ocak ayının son toplantısında Boğaziçi Alanı 1/1000 Ölçekli Geri Görünüm ve Etkilenme Bölgesi Koruma Amaçlı Revizyon Uygulama İmar Planı 2.Etabı’nı onayladı. 

Yücel Çelikbilek: Beykoz’un imarının iyi olması çaba sarf ediyoruz!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in imar ve mülkiyet çalışmaları hakkında vatandaşları bilgilendirmek için düzenlediği toplantılar bu hafta Çengeldere'de gerçekleştirildi.

Beykoz Riva Deresi çevresindeki 6 mahallenin imar planları askıya çıkarıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından tamamlanan Riva Deresi çevresindeki toplam 6 mahallenin imar planları askıya çıkarıldı. İşte detaylar...

Beykoz'daki 23 mahallenin yeni imar planları onaylandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Beykoz'da 9 bin 162 hektar alanda, tam 23 mahallenin yeni imar planlarının onaylandığını söyledi.

Beykoz'da imar planları tamamlanıyor!

Beykoz Belediyesi, Zerzevatçı Mahallesi üzerinde devam eden imar planı çalışmalarıyla ilgili mahallelilere imar planları hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Beykoz'un imar planları hazırlanıyor!

Beykoz halkının merakla ve heyecanla beklediği imar planları adım adım hazırlanıyor, Beykoz Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü imar planlarında revizyona devam ediyor.

Yücel Çelikbilek'ten imar planları değerlendirmesi!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, İBB Meclisi’nde onaylanan imar planları hakkında bilgilendirici açıklama yaptı.

Torun Center'ın imar planlarının yürütmesi durdu mu?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Torun Center'ın imar planlarının yürütmesi hakkında açıklamalar yapıldı.

Ataşehir Yenisahra ve Barbaros imar planları için komisyon kurulacak!

Yenisahra ve Barbaros mahallelerinin imar planlarıyla ilgili bilgilendirme toplantısında, iki mahallenin 1/5000’lik imar planlarının karara bağlanması için İBB Meclisi nezdinde girişimlerde bulunacak bir komisyon kurulmasına karar verildi.

Torun Center'ın imar planlarının yürütmesi durduruldu!

Mecidiyeköy’deki eski Ali Sami Yen Stadı’nın yerinde yükselen Torun Center projesinin imar planlarının yürütmesi durduruldu.

Nuran Uslu, imar planlarındaki son durumunu açıkladı!

Beyendik Belediye Başkanı Nuran Uslu, yaptığı açıklamada, Beyendik Belediyesi'nin ilave imar planlarıyla ilgili AK Parti İlçe Başkanı Boyalık ile beraber, AK Parti Edirne Milletvekili Sezen'i ziyaret ederek projenin imzalanmasına ilişkin yardım istediğini söyledi.

Bursa Gürsu'da imar planları konuşuldu!

Bursa Gürsu Belediye Meclisi 15 Temmuz darbe girişimi sonrası ilk toplantısını yaptı. Gürsu'nun imar planlarının tekrar gözden geçirildiği toplantıda ana maddelerden biri kamu yatırımlarında ilçe içinde yeterli büyüklükte arsa bulunmamasıydı.

İsmail Gültekin: Yalova'da öncelik imar planları!

Mimarlar Odası Yalova Temsilciliği Başkanı İsmail Gültekin,"Bu günlerde Yalova'da yapılacak olan imar planların bir önceliği vardır" dedi.

Altınkum'da imar planları iptal edildi!

Altınkum bölgesine ilişkin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın hazırladığı imar planları yoğun yapılaşma içerdiği için mahkeme tarafından iptal edildi.

Sinop'ta imar planları askıda!

Sinop Belediye Başkanlığınca uzun süredir üzerinde çalışılan ve ihale ederek yapımları tamamlanan milad olarak sayılan imar planları Belediye Meclisince oy birliği ile onaylanarak bir aylık askıya alındı.

beykoz imar planları son durum Haberi

beykoz imar planları son durum

Beykoz Boğaziçi Geri Görünüm ve Etkilenme Bölgesi 1. Etap 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Revizyon Uygulama İmar Planları askıya çıktı. Bir aylık askı süresi sonunda plan bölgesinde yaşayan Beykoz halkı artık taşınmazları için imar alabilecek. 

Beykoz Belediyesi'nde yer alan habere göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından 17 Ekim 2017 tarihinde onaylanan ve Çiğdem Mahallesi’nin tamamı, İncirköy, Soğuksu ve Çubuklu Mahallelerinin bir kısmını kapsayan 1. Etap imar planı 12.01.2018-12.02.2018 arasında Beykoz Belediyesi Plan ve Projeler Müdürlüğü’nde askıda kalacak. Beykozlular plan itirazlarını bu tarihler arasında Beykoz Belediye Başkanlığı’na yapabilecek.

Askı süresi dolduktan ve itirazlar değerlendirildikten sonra yürürlüğe girecek planın ardından vatandaşların imar durumuyla ilgili müracaatları alınacak, imar durumu müracaatları ise İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ne yapılabilecek.

Boğaziçi Geri Görünüm ve Etkilenme Bölgesi 1. Etap 1/1000 ölçekli Koruma...