20 / 04 / 2024

beylikdüzü Alya Penta

beylikdüzü Alya Penta

Beylikdüzü Belediyesi'nin 19 Mayıs'ta açılışını yaptığı Yaşam Vadisi kentin nefes alacağı noktalardan biri olmaya hazırlanırken, Alya Pentalılar da bu dev parka komşu olmanın heyecanını yaşıyor.

Akkuş Gayrimenkul Beylikdüzü’nde cami ve kreş inşa edecek!

Alya markası ile gayrimenkul ve inşaat sektöründe hayata geçirdiği nitelikli projeler aracılığıyla Beylikdüzü’nün gelişiminde öncü olan Akkuş Gayrimenkul, bölgeye 3 bin 296 metrekare büyüklükte kreş ve 3 bin 17 metrekare büyüklükte cami inşa  edecek.

Beylikdüzü Alya Onist'te fiyatlar 375 bin TL'den başlıyor!

BOSS4Gayrimenkul’ün Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Alya Onist’te yüzde 35 peşinata 36 ay taksit fırsatı sunuluyor. Proje 2020 yılının Eylül ayında teslim edilecek...

Beylikdüzü Alya Onist 1 güncel fiyat!

Beylikdüzü Alya Onist 1 güncel fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. 8 blok şeklinde yükselen projede toplam 106 konut bulunuyor.

Beylikdüzü Alya Onist 1 ön satışta! 

BOSS4 Gayrimenkul İnşaat’ın ikinci projesi olan Alya Onist 1, örnek dairesiyle birlikte ön satışa çıkarıldı. Beylikdüzü Kavaklı’da hayata geçirilen projede, lansmana özel fiyatlarla satışa sunulan daireler, 384 bin TL’den başlıyor...

Beylikdüzü Alya Onist satışta! Yeni proje!

Akkuş Gayrimenkul tarafından Beylikdüzü'nün Kavaklı bölgesinde inşa edilen Alya Onist projesi satışa çıktı. Projede 2+1 dairelerin fiyatları 475 bin TL'den başlıyor.

Beylikdüzü'nde Alya hareketliliği yaşanıyor!

Beylikdüzü Adnan Kahveci Bulvarı’nda hayata geçirilem Alya Penta projesinde teslimatlara bu ay başlanırken, Alya Grandis projesinde ise satış ve inşaat hızla sürüyor. 

Beylikdüzü Alya Grandis satış ofisi!

Alya Grandis projesi BOSS4 Gayrimenkul İnşaat tarafından Beylikdüzü'de hayata geçirildi. Projede teslimler iki yıl sonra gerçekleşecek...

Alya Grandis Beylikdüzü'nde 700 bin TL'ye! Yeni proje!

Alya Grandis Beylikdüzü projesi BOSS4 Gayrimenkul İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 100 daire ve 8 dükkana yer verilen projede fiyatlar 700 bin TL'den başlıyor. 

Alya Penta'da teslimler Nisan 2018'de!

Beylikdüzü’nde Adnan Kahveci bulvarında hayata geçirilen Alya Penta projesi, büyük ve ferah daireleri ile geleneksel ailelerin ilgisini çekiyor.

Alya Penta'da erken teslim müjdesi!

Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Alya Penta'da teslimler 6 ay önce çekildi. Nisan 2018'de teslim edilecek projenin temi Ekim 2016'da atılmıştı... 

Alya Penta sakinleri Yaşam Vadisi'ne komşu oldu!

Beylikdüzü Belediyesi'nin 19 Mayıs'ta açılışını yaptığı Yaşam Vadisi kentin nefes alacağı noktalardan biri olmaya hazırlanırken, Alya Pentalılar da bu dev parka komşu olmanın heyecanını yaşıyor.

Alya Penta’da 48 ay faizsiz konut imkanı!

Akkuş Grup’un Avrupa yakasının cazibe merkezlerinden Beylikdüzü’nde inşa ettiği butik projesi Alya Penta’da 48 ay faizsiz konut imkanı ile daire sahibi olunabiliyor.

Beylikdüzü Alya Penta'da banka kredili satışlar başladı!

Akkuş Grup'un Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Alya Penta’da banka kredili satışlar başladı, projede 2+1, 3+1, 4+2 ve 5+2 konut tipleri bulunuyor.

beylikdüzü Alya Penta Haberi

beylikdüzü Alya Penta

Akkuş Grup, Beylikdüzü’nde  yeni projesi Alya Penta ile ilçenin en işlek caddesi Adnan Kahveci’de halkın nefes alacağı, eğlenerek sosyalleşeceği devasa kent parkı Beylikdüzü Yaşam Vadisi’ne komşuluk ediyor.


Türkiye’nin köklü sanayicilerinden Akkuş Grup bünyesinde faaliyet gösteren Akkuş Gayrimenkul, Beylikdüzü’nde az katlı binalarda estetik ve butik bir yaşam keyfi sunduğu projesi  Alya Penta da banka kredili satışları başlattı. Yapı Kredi ve İş Bankası ile yapılan özel anlaşmayla birlikte Alya Penta’da 48 aya varan vadelerde sıfır faizle konut sahibi olma imkanı tanındı. Projenin örnek dairesi yakın zamanda ziyarete açılıyor.


E-5 ve Avcılar sahil yoluna yakınlığı ile ulaşım kolaylığı sunan Alya Penta sakinleri, Bakırköy-Büyükçekmece yeni metro hattıyla da kent merkezine daha hızlı erişim imkanına sahip oluyor. 3.565 m2 ‘lik alan içerisinde kapalı yüzme havuzu, kapalı...