19 / 04 / 2024

Beylikdüzü öğrenci yurdu

Beylikdüzü öğrenci yurdu

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Jetkent Sitesi’ni ziyaret etti. Başkan İmamoğlu bu ziyarette Beylikdüzü'ne yeni bir öğrenci yurdu inşa edileceğinin müjdesini verdi.

Beylikdüzü Yaşar Acar Spor Kompleksi Mayıs'ta açılacak!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından inşa edilen Yaşar Acar Spor Kompleksi ve Öğrenci Yurdu’nda sona gelindi. İnşaatının büyük kısmı tamamlan kompleks Mayıs'ta açılacak.

Beylikdüzü’nde 50 kişilik öğrenci yurdu açıldı!

Beylikdüzü'nde inşa ediln Emir Sultan Orta Öğrenim Erkek Öğrenci Yurdu'nun açılışı gerçekleşti...

Büyük Edirne Öğrenci Yurdu İşletmeciliği Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Büyük Edirne Öğrenci Yurdu İşletmeciliği Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Aslan Ali Baş ve Metin Yıldız ortaklığında kuruldu.

Öznur Kız Öğrenci Yurdu Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öznur Kız Öğrenci Yurdu Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli  ile M.Mustafa Kaykısız  ve Ebru Yurdanur Kaykısız tarafından kuruldu.

Uygar Peyzaj İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu Şubesi açıldı!

Uygar Peyzaj İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu Şubesi bugün Çekmeköy'de 19 milyon TL sermaye bedeli ile Yüksek Kırıcı tarafından açıldı.

Bartın ve Zonguldak'ta öğrenci yurdu inşaatları tamamlandı!

Toksözler Petrol ve İnşaat Genel Müdürü Sefa Toksöz, “2018’de Kredi Yurtlar Kurumu’nun ihalelerini kazanarak Bartın ve Zonguldak’ın Çaycuma ilçesindeki öğrenci yurdu projelerini üstlendik. Pandemi sürecinde yaşadığımız zorluklara rağmen, kamu yararı gözeterek inşaatlarda sona geldik” dedi. 

Ankara Atatürk Kız Öğrenci Yurdu inşaatında son durum!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve  Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara'nın Mamak ilçesinde yapımı süren 2 bin 500 kişilik Atatürk Kız Öğrenci Yurdu inşaatında incelemelerde bulundu.

TOBB'un, Kırşehir'de yaptırdığı kız öğrenci yurdunun inşaatı tamamlandı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Kırşehir'de inşa ettirilen kız öğrenci yurdu binasının inşaatı tamamlandı.

İzmir Karabağlar'daki öğrenci yurdu tamamlandı! 

İzmir Karabağlar'da Özel Atatürk Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu'nun yapımı tamamlandı. Yurt öğrenci kayıtlarına başladı. 

Beylikdüzü Yaşar Acar Fen Lisesi Öğrenci Yurdu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam den Beylikdüzü Belediyesi, ilçenin dört bir yanında hizmete girecek 25 eserden 20. si olan Yaşar Acar Fen Lisesi Öğrenci Yurdu’nu hizmete açtı.

Edremit'e 300 kişilik kız öğrenci yurdu müjdesi!

Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı’nın girişimleriyle birlikte Edremit’in yurt sorunu çözüm bulacak. Kaymakan Ali Sırmalı Edremit'e 300 kişilik kız öğrenci yurdu müjdesi verdi. 

Tunceli’de 200 kişilik öğrenci yurdu yapılıyor!

TOBB tarafından Tunceli’de yapımına başlanılan kız öğrenci yurdu inşaatında sona gelindi. 200 kişilik yurtta geçici kabul işlemleri başladı.

Özel Rumeli Kız Öğrenci Yurdu Limited Şirketi kuruldu!

Özel Rumeli Kız Öğrenci Yurdu Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeliyle  Aziz Burak Pınarbaşı ile Oya Biçer tarafından Bahçelievler'de kuruldu.

Zeytinburnu Fatma Akbalık Kız Öğrenci Yurdu açıldı!

Kız öğrencilerin huzurla ve güven içinde kalacağı 414 yataklı Fatma Akbalık Kız Öğrenci Yurdu’nun açılışını yapan Zeytinburnu Belediyesi, yüzlerce kız öğrencinin “Kalacak yer” derdine son verdi.

Altınova Kız Öğrenci Yurdu tamamlanma aşamasında!

Yalova Altınova'da hayata geçirilen 200 yataklı Altınova Kız Öğrenci Yurdu’nun inşaat çalışmaları devam ediyor. Altınova Kız Öğrenci Yurdu tamamlanma aşamasında.

Beylikdüzü öğrenci yurdu Haberi

Beylikdüzü öğrenci yurdu


Mahalle ve sitelere ziyaretlerini sürdüren Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü’ne bölge bölge odaklanarak, ilçenin ihtiyaç duyduğu hizmetleri ve dönüşümü için gerekenleri masaya yatırıyor. Vatandaşlardan gelen talepleri dinleyen ve soruları cevaplandıran İmamoğlu, en son Adnan Kahveci Mahallesi’nde bulunan Jetkent Sitesi’ndeydi. Adnan Kahveci’nin Beylikdüzü’nün en fazla nüfus alan mahallesi olduğunu ve nüfusunun 80 bini bulduğunu ifade eden İmamoğlu, Adnan Kahveci’deki sitelerin büyük metrekarelik yeşil alanlara sahip olmasının avantaj olduğunu söyledi. İmamoğlu, Ihlamur Caddesi üzerinde müzik temalı bir park yaptıklarını ve kısa zaman içerisinde o noktada müzik temalı bir parkın açılışı olacağını dile getirdi.



Kız ve Erkek Öğrenci Yurdu Geliyor


Yine Adnan Kahveci Mahallesi için bir Emekliler Lokali projesi olduğunu duyuran Başkan İmamoğlu, Ebubekir Camii’nin bulunduğu yerde de kreş yapımının hızla devam ettiğini,...