26 / 04 / 2024

beyşehir imarı son durum

beyşehir imarı son durum

Konya Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir'in imarını istişare ve bilgilendirme toplantısında ele aldı. Özaltun: "Yeni yapılan planla 5,6 ve 7 metrelik yollar kalmasın." diye konuştu.

Beyşehir'de yeni imar planları hayata geçiriliyor!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir’in her alanda olduğu gibi artan eğitim yatırımlarıyla da gelişip değiştiğini, büyüme kaydettiğini dile getirdi. 

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap sözleşme dönemi!

Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap konut Projesi’nde yer alan konutların sözleşme imzalama işlemleri için son gün bugün olarak belirlendi.

Konya Beyşehir'de emlak ve çevre vergisinde son gün 31 Mayıs'ta!

Konya Beyşehir'de Çevre Temizlik ve Emlak Vergileri'nin ilk tasitinin ödeme süresinin 31 Mayıs’ta biteceği Beyşehir Belediyesi Emlak ve Mali İşler Müdürlüğü tarafından açıklandı.

Konya Beyşehir yeni imarlarla modernleşecek!

Konya Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir'in imarını istişare ve bilgilendirme toplantısında ele aldı. Özaltun: "Yeni yapılan planla 5,6 ve 7 metrelik yollar kalmasın." diye konuştu.

Konya Beyşehir Devlet Hastanesi Haziran'da açılacak!

AK Parti Konya Beyşehir Başkanı Mustafa Şenol yapımı süren Beyşehir Devlet Hastanesi'nin Haziran'da açılacağını söyledi. Şenol, hastanenin bölgenin en modern şekilde donatılmış hastanesi olacağını bildirdi.

Konya Beyşehir'de 2017 proje yılı olacak!

Konya Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2017'de de yeni projelerin olacağını söyledi. Özaltun, ''Projelerin yatırım bedeli 15-20 milyon lirayı buluyor" diye konuştu.

Beyşehir'de bir yılda 245 yapıya ruhsat verildi!

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, 2016 yılında toplam 245 yeni yapıya ruhsat verdi.

Beyşehir'e 1/5 binlik nazım imar planı!

Konya’nın Beyşehir ilçesinde düzenlenen toplantıda, 1/5 binlik nazım imar planı masaya yatırıldı.

Konya Beyşehir Devlet Hastanesi'ne 50 milyon TL yatırım!

AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı, Beyşehir ilçesinde son iki yılda hayata geçirilen dev kamu yatırımları ve devam eden projelerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Konya Beyşehir'in çehresi Karayolu ve YHT ile değişecek!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, merkez mahalle muhtarları ile yemekte bir araya geldi.

Konya Beyşehir OSB'de hedef 20 fabrika!

Konya'nın Beyşehir ilçesinde 2001 yılında kurulan organize sanayi bölgesinde değişik sektörlerde üretime başlayan fabrika sayısı 8'e yükseldi.

TOKİ Beyşehir Huğlu Konutları'nın inşaatı başladı!

KONYA'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir'in Huğlu Mahallesi'nde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılacak konutların inşaat çalışmalarının başladığını söyledi.

Konya Beyşehir'in çehresi değişiyor!

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, tarihinin en fazla hizmetini bu dönemde alan Beyşehir'in altın dönemini yaşadığını söyledi.

beyşehir imarı son durum Haberi

beyşehir imarı son durum

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, "Yeni yapılan planla 5,6 ve 7 metrelik yollar kalmasın. 1/5 binlik ve ardından gelecek 1/100 binlik planlar bu sorunların giderilmesi için bir fırsat" dedi


Beyşehir'in imarı, düzenlenen istişare ve bilgilendirme toplantısında masaya yatırıldı. 


Toplantının ana gündem maddesini Beyşehir’deki yapılaşmanın durdurulduğuna yönelik iddialar ve imar çapı verilememesi gibi sorunlar oluşturdu. Yapılan konuşmalarda Konya Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından ilçelerde herhangi bir inşaat durdurma kararı alınmadığı, alınan kararın revizyona uğraması muhtemel yerlerde imar çapının verilmemesine yönelik olduğu belirtildi.


Beyşehir Belediyesi hizmet binasında, Beyşehir ve Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Ticaret Odası Başkanlığının ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Konya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Nurullah Osmanlı, belediye meclis üyeleri, ilçede faaliyet gösteren...