27 / 04 / 2024

Bilgili Grubu Miami oteli

Bilgili Grubu Miami oteli

Bilgili Grubu Amerika’da büyümeyi sürdürüyor. Firma, Miami’nin ünlü oteli Raleigh Otel’i de 103 milyon dolar karşılığında satın aldı.

Serdar Bilgili ile Amerikalı emlak kralı Michael Shvo arasında 3.5 milyarlık dava!

Serdar Bilgili ile Amerikalı emlak kralı Michael Shvo 2018’den beri ortaktı. Ortakların, New York, California ve Miami’deki gayrimenkul yatırımları 3.5 milyar doları geçti. Ancak ortakların arası bozuldu ve mahkemelik oldular.

Serdar Bilgili ve ABD'li emlak kralı Michael Shvo'dan Miami’de VIP davet!

İş insanı Serdar Bilgili ile Amerikalı emlak kralı Michael Shvo, 103 milyon dolara Miami'de aldıkları The Raleigh Hotel'i yeniledi. Geçtiğimiz gün milyonlarca dolar harcayarak yeniledikleri The Raleigh Hotel'in bahçesinde davet veren ikiliyi, dostları yalnız bırakmadı...

Serdar Bilgili ABD'de rezidans yapacak!

Son bir yılda peş peşe yaptığı gayrimenkul yatırımları ve alımlarıyla dikkat çeken Bilgili Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili ortakları ile beraber Beverly Hills’deki 9.200 Wilshire Bulvarı’nda 54 rezidanstan oluşan ortak bir projeyi hayata geçirme kararı aldı...

Serdar Bilgili Miami'deki otellerini rezidansa dönüştürecek!

Serdar Bilgili, Miami'de otel satın almıştı. Bilgili bu otellerin parsellerini birleştirip, imar değişikliğine gitmeyi planlıyor. 

Serdar Bilgili Miami’de 2 otel daha aldı!

Serdar Bilgili, ABD’li emlak kralı Michael Shvo ve Alman bankacılık devi Deutsche Finance America ile birlikte Richmond Hotel’i ve South Seas otelini satın aldı. Bilgili iki otel için 139.9 milyon dolar ödedi...

Serdar Bilgili, Swissotel'i KKTC'ye çekebilecek mi?

Bilgili Grubu'nun patronu Serdar Bilgili, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki (KKTC) otelinin işletmesini Swissotel'e vermek üzere anlaşma masasına oturmuş...

Baran Süzer Miami'de iki yeni otel açacak!

Türk işadamları Miami’ye yaptıkları yatırımlarını arttırıyor. Serdar Bilgili’den sonra şimdi de Baran Süzer, Miami’de iki otel açmak için hazırlanıyor. Süzer’in yatırım için 250 milyon dolar bütçe ayırdığı konuşuluyor.

Serdar Bilgili'nin The Raleigh Hotel’i için açılış partisi!

Serdar Bilgili, 103 milyon dolara Miami’de aldığı The Raleigh Hotel’de açılış partisi düzenleyecek. Davete çok sayıda ünlü isim katılacak.

Bilgili Grup Miami’deki ünlü Raleigh Otel’i satın aldı!

Bilgili Grubu Amerika’da büyümeyi sürdürüyor. Firma, Miami’nin ünlü oteli Raleigh Otel’i de 103 milyon dolar karşılığında satın aldı.

Bilgili, gayrimenkuldeki tecrübesini dünyaya satıyor!

Bilgili Grubu, gayrimenkul yatırımı ve yönetimindeki tecrübesini dünyaya satıyor. Bilgili, New York Manhattan 5. Cadde’de bulunan eski Gucci binasını, proje geliştirmek üzere 135 milyon dolara satın aldı.

Serdar Bilgili, ABD'deki Gucci binası için 155 milyon dolar ödedi!

Bilgili Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili, Gucci Building’te yaklaşık 10 bin metrekarelik bir alan satın aldı. Bilgili ve Alman ortağı bu satın alma için 135 milyon dolar ödedi.

Miami Okan Tower'ın lansmanı yapıldı!

İnşaat sektörü dahil, turizmde, eğitimde, sağlıkta ve gıdada 50 yıllık tecrübeye sahip Okan Grubu’nun yeni projesi 70 katlı Okan Tower Miami satışa çıktı.

The House'un Türkiye başarısı Miami’ye açılıyor!

İrlanda merkezli Kerten Grubu Türkiye’deki The House Hotels yatırımının ardından markayı Miami’de rezidans konut projesi ile dünyaya taşımaya karar verdiğini açıkladı.

Bilgili Grubu Miami oteli Haberi

Bilgili Grubu Miami oteli

Bilgili Grubu, Manhattan 5. Cadde’deki Gucci binası yatırımından 6 ay sonra, Tommy Hilfiger ve Doğuş Holding’in sahibi olduğu Miami’nin ünlü oteli Raleigh Otel’i de 103 milyon dolara satın aldı. Firma, Almanya merkezli Deutsche Finance ile New York’un önde gelen firmalarından SHVO ile ortaklık yapıyor. Bilgili Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili, South Beach’teki art deco tasarımının eşsiz bir örneği olan ve 1947 yılında LIFE dergisi tarafından “Amerika’nın en güzel havuzu” seçilen havuzuyla ünlü olan oteli satın aldıkları için mutlu olduklarını kaydetti.

Bu zamana kadar Türkiye’ye 500 milyon doların üzerinde yabancı sermaye getiren ve Türkiye’de yönettiği gayrimenkul portföy büyüklüğü 2 milyar dolara ulaşan  Bilgili Grubu, Amerika’da yaptığı ikinci yatırımla yönettiği portföyü dünyanın bir diğer önemli şehrine de taşıdı. Küresel ölçekte...