29 / 03 / 2024

Bilkent Şehir Hastanesi işçileri iş mi bıraktı

Bilkent Şehir Hastanesi işçileri iş mi bıraktı

150’ye yakın işçi 9 aydır bünyesinde çalıştıkları CCN Holding’in ihalesini kazandığı Bilkent Şehir Hastanesi'nde maaşlarını alamadıklarından dolayı iş bırakma eylemi başlattı.

Bilkent Şehir Hastanesi'nin yapım maliyeti yanlış mı hesaplandı?

Bilkent Şehir Hastanesi’nin KÖİ modeliyle yapım maliyetinin yarı yarıya düşük hesaplandığı ileri sürüldü. TEPAV raporu, hastanenin KÖİ modeliyle yapım maliyetinin 6 milyar 776 milyon TL, devletin kendi imkanlarıyla yapım maliyetinin ise sadece 3.9 milyar TL olduğunu gözler önüne serdi. 

Bilkent Şehir Hastanesi'nin açılış tarihinin zararı TBMM'de!

Bilkent Şehir Hastanesi'nin taahhüt edilen zamanda tamamlanamaması nedeniyle oluşan zarar meclis gündemine taşındı. CHP'li Ünsal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bilkent Şehir Hastanesi ne zaman açılacak?

Bilkent Şehir Hastanesi projesinin açılışının ertelenmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Gök, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Murat Çeçen: Yer altına da şehir hastanesi yapacağız!

Avrupa’nın en büyük hastanesi olan Bilkent Şehir Hastanesi’nin yapımını tamamlayan CCN Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çeçen, grubun stratejilerini ve gelecek yatırımları anlattı.

Ankara Şehir Hastanesi'nin teknoloji altyapısında Türk Telekom imzası!

Türkiye’nin sağlık alanındaki en büyük kamu-özel iş birliği projelerinden olan Bilkent’teki Ankara Şehir Hastanesi’nin tüm bilgi teknolojileri altyapısı, Türk Telekom Grubu tarafından yapıldı. 

Bilkent Şehir Hastanesi arazisinin akıbeti TBMM gündeminde!

Bilkent Şehir Hastanesi'nin eksikliklerine ve kapatılan hastanelerin arazilerinin akıbeti TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tekin, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Bilkent Şehir Hastanesi 14 Mart'ta açılacak!

Avrupa'nın en büyük, dünyanın ise tek seferde inşa edilen en büyük hastanesi olma özelliğini taşıyan Bilkent Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor. Ankara Bilkent Şehir Hastanesi 14 Mart'ta açılacak. 

Bilkent Şehir Hastanesi hasta kabulüne başladı!

Avrupa'nın en büyük, dünyanın tek seferde yapılan 3'üncü büyük hastanesi Ankara Bilkent Şehir Hastanesinde, hasta kabulüne başlandı..

Üç şehir hastanesi daha kapılarını açmaya hazırlanıyor!

Sağlık Bakanı Koca, 'Bu yıl içinde Ankara Bilkent Şehir Hastanesi, Ankara Etlik Şehir Hastanesi ve Bursa Şehir Hastanesi olmak üzere toplam 8 bin 636 yatak kapasiteli hastaneler hizmete girecek' diye konuştu.

Üç şehir hastanesi daha kapılarını açıyor!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada, "Bu yıl içinde Ankara Bilkent Şehir Hastanesi, Ankara Etlik Şehir Hastanesi ve Bursa Şehir Hastanesi olmak üzere toplam 8 bin 636 yatak kapasiteli hastaneler hizmete girecek." dedi.

Bu yıl 3 yeni şehir hastanesi hizmete açılacak!

Dünyaya örnek olan şehir hastaneleri rekora koşuyor. Bu yıl Ankara Bilkent ve Etlik şehir hastanelerinin yanında Bursa Şehir Hastanesi'de halkın hzmetine sunulacak.

Bilkent Şehir Hastanesi çok yakında açılacak!

Aday ve Aday Adayları Buluşma Programı'nda partililere hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, yatırım bedeli 3 katrilyon lirayı aşan 3 bin 704 yataklı Bilkent Şehir Hastanesi'ni çok yakında açacaklarını, 3 bin 577 yataklı Etlik Şehir Hastanesi'nin inşaatının da sürdüğünü söyledi...

Bilkent Şehir Hastanesi açılış için hazır!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Şehir hastaneleri hayalim olan projeler dizisiydi' dediği o hastanelerden biri olan Bilkent Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor. Hastanenin 15 Şubat-15 Mart tarihlerinde hizmete başlaması planlanıyor.

Bilkent Şehir Hastanesi işçileri iş mi bıraktı Haberi

Bilkent Şehir Hastanesi işçileri iş mi bıraktı

2018 yılı itibariyle faz faz açılması planlanan Ankara Şehir Hastanesi Bilkent’in finansmanı için, yerli ve yabancı 8 adet bankadan 890 milyon Avro'luk proje finansman kredisi sağlayan CCN Holding işçilere 2 buçuk aydır maaş ödemesi yapamadığı iddia edildi. Cumhuriyet gazetesinde yer alan habere göre, 150’ye yakın işçi 9 aydır bünyesinde çalıştıkları CCN Holding’in ihalesini aldığı şehir hastanesinde maaşlarını alamadıklarından dolayı iş bırakma eylemi başlattı.

”Kurban bayramından beri paramız yok”

2 buçuk aydan beri neredeyse her gün maaşları için taşeron firma ile görüşmeye çalıştıklarını ama sürekli ödeme gününün ertelendiğini söyleyen işçiler ”Salı gidiyoruz,çarşamba gelin; çarşamba gidiyoruz perşembe gelin diye diye bizi oyaladılar ve neredeyse 3 aydır paramızı vermediler” diye konuştular. Konuştuğumuz işçiler en son kurban bayramında sadece 3 günlük yevmiye aldıklarını belirttiler ve...