26 / 04 / 2024

bingöl hasar tespit çalışmaları son durum

bingöl hasar tespit çalışmaları son durum

Erzurum Valisi Okay Memiş Bingöl depremiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Yaptığımız çalışmalarda 31 az hasarlı, 4 orta hasarlı, 53 de ağır hasarlı konut tespit ettik" dedi.

Bingöl'deki hasar tespit çalışmaları 3 güne kadar tamamlanacak!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Bingöl'deki depremle ilgili olarak, "En geç 3 güne kadar hasar tespit çalışmalarını tamamlıyor olacağız" dedi.

Bingöl'de hasar tespit çalışmaları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Bingöl'de yaşanan 5,7 büyüklüğündeki deprem sonrası 180 kişilik 90 ayrı ekiple hasar tespit çalışmalarına fiilen başlanıldığını bildirdi.

Hasar tespit sorgulama nasıl yapılır? e-Devlet bina hasar tespit sorgulama 2023! Hasar başvurusu yapacaklar dikkat!

Hasar tespit sorgulama nasıl yapılır? e-Devlet bina hasar tespit sorgulama 2023! Hasar tespit başvurusu yapacaklar dikkat!

Bingöl'deki depremde 68 yapı ağır hasar gördü!

Bingöl Kiğı'da meydana gelen depremde toplamda 68 yapı ağır hasar gördü...

Bingöl depreminde bazı evler hasar gördü!

Bingöl Kiğı'da dün akşam yaşanan depremde, 4 köyde bazı ev ve ahırlar hasar gördü.

Artvin Yusufeli'nde 193 bağımsız bölümde hasar tespit edildi!

Yusufeli ilçesine bağlı Dereiçi köyünde, 52'si konut, diğerleri de ahır, samanlık, dükkan ve okula ait bir eklenti olmak üzere 193 bağımsız bölümde hasar tespit edildi.

İzmir'de 145 bin 677 binada hasar tespit çalışmaları tamamlandı!

İzmir depremiyle ilgili hayata geçirilen çalışmalar hakkında konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir'de 145 bin 677 bina ile 737 bin 291 bağımsız bölümde hasar tespit çalışmalarını tamamladıklarını açıkladı.

İzmir'de 109 bin 921 binada hasar tespit çalışması yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Bugüne kadar 109 bin 921 binada 586 bin bağımsız bölümde hasar tespit çalışması tamamlanmıştır. Ağır hasarlı, acil yıkılacak ve yıkık bina sayımız 506'ya, 4 bin 239 bağımsız bölüme ulaşmıştır" dedi.

İzmir'de 61 bin 735 binada hasar tespit çalışması tamamlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yaptığı açıklamada, "Bugün itibarıyla 61 bin 735 binada, 348 bin bağımsız bölümde hasar tespit çalışması tamamlanmıştır." dedi.

İzmir'de 141 bin bağımsız bölümün hasar tespit çalışmaları tamamlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir'de şu ana kadar 22 bin binada, 141 bin bağımsız bölümün hasar tespit çalışmalarını tamamladıklarını dile getirerek, ağır hasarlı, acil ve yıkık bina sayısının 180 olduğunu açıkladı.

İBB hasar tespit ekibi İzmir'de!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi arama ve kurtarma ekipleri görevlerini tamamlayıp geri dönme hazırlığı yaparken, depremin meydana getirdiği hasar tespit çalışmalarına katılmak amacıyla, 20 kişilik teknik ekip ve 10 araçlık yeni bir çalışma grubu da İzmir’e gitti. 

İzmir'de hasar tespit edildi! Bakanlık açıkladı!

İzmir'de yaşanan 6.6'lık deprem sonrasında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca bölgede hasar tespit çalışmaları tamamlandı. Yapılan araştırmalar sonrasında İzmir genelindeki son durum csb.gov.tr tarafından paylaşıldı..

İnşaat Mühendisleri Odası İzmir'deki hasar tespit çalışmalarına dahil edilmedi mi?

İnşaat Mühendisleri Odası(İMO) İzmir'de yaşanan deprem sonrasında hasar tespit çalışmalarına katılmak için başvuruda bulunmuştu. İzmir İl Müdürlüğü, derneğin başvurusunu reddetti.

İzmir'de hasar tespit çalışması yapılmalı!

İzmir'de depreme ilişkin hasar tespit çalışması yapılması gerekmekte. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, İnşaat Mühendisleri Odası'nın (İMO) katılma talebini reddetmiş. İMO yapılan yanlıştan dönülmesi gerektiğini belirtiyor.

4 bin 424 binada hasar tespit çalışması yapıldı! 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir'de meydana gelen şiddetli depremin ardından 4 bin 424 binada, 33 bin 434 bağımsız bölümde hasar tespit çalışmalarının yapıldığını açıkladı.

bingöl hasar tespit çalışmaları son durum Haberi

bingöl hasar tespit çalışmaları son durum

Merkez üssü Bingöl Karlıova olan 5,7 büyüklüğündeki depremden etkilenen Erzurum'un Çat ilçesinde, depremzedeler için 3 bin çadır kuruldu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, hasar tespit çalışmalarını yerinde görmek üzere ilçeye giden Erzurum Valisi Okay Memiş, Yavi ve Gökçeşeyh mahallelerinde incelemeler yaptı.

Memiş, incelemelerden sonra yaptığı açıklamada, ilçeye İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), jandarma, emniyet, kaymakamlık, büyükşehir ve ilçe belediyelerinin desteğiyle 3 bin çadır kurduklarını belirtti.

Başvuru yapan tüm vatandaşların çadır ihtiyacının giderildiğini belirten Vali Memiş, şu şekilde konuştu:

"Yaptığımız çalışmalarda 31 az hasarlı, 4 orta hasarlı, 53 de ağır hasarlı konut tespit ettik. Depremzedeler için gerekli yardımlar yapılıyor. Vatandaşlarımıza gıda kolileri de dağıttık. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından ilçede hasar tespit çalışmaları devam ediyor. Ekiplerimiz olayın yaşandığı günden itibaren hasar tespit çalışmalarını sürdürmektedir....