19 / 04 / 2024

Bingöl imar planı

Bingöl imar planı

CHP Bingöl İl Başkanı Bazencir, kentsel dönüşüm projesinin hak sahiplerini mağdur ettiğini söyledi. Bazencir, “Hak sahiplerinin mağduriyetlerini dile getiriyor ve hatta çaresiz kaldıklarını belirtiyoruz” dedi.

Bingöl'de kentsel dönüşüm projesi bir seçim daha görecek!

CHP Belediye Başkan Adayı Vahdettin Uzunyayla, Kültür Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için Belediyenin İller Bankasından talep ettiği 57 milyon TL’lik kredi talebinin iptal edilmesiyle ilgili konuştu.

Bingöl'ün ilave imar planları iptal edildi!

Bingöl Belediyesi, bir önceki meclis toplantısında onanan ilave imar planının iptal edildiğini açıkladı.

Bingöl için yeni imar revizyon planı hazırlandı!

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, kentte görev yapan ulusal ve yerel basın temsilcileriyle bir araya gelerek, 15 aylık süresini değerlendirdi.Barakazi yeni imar revizyonu planının hazır olduğunu belirtti.

Bingöl imar planı yenilenecek mi?

Bingöl’ün gelecek 20 yıllık imar sorununun çözümü için ilk adım atıldı. Yıllardır devam eden mülkiyet, kat, yeşil alan ve yol sorunları ile ulaşım aksaklıklarını kapsayan geniş kapsamlı imar revizyon planı askıya çıktı.

Bingöl'ün imar planı yenileniyor!

Bingöl'ün gelecek 20 yıllık imar sorununun çözümü için ilk adım atıldı. Yıllardır devam ecen mülkiyet. Kat, yeşil alan ve yol sorunları ile ulaşım aksaklıklarını kapsayan geniş kapsamlı imar revizyon planı askıya çıktı.

Bingöl'ün imar planları yenileniyor!

Bingöl'ün gelecek 20 yıllık imar sorununun çözümü için ilk adım atıldı. Yıllardır devam eden mülkiyet, kat, yeşil alan ve yol sorunları ile ulaşım iki arını kapsayan geniş kapsamlı imar revizyon planı askıya çıktı.

Bingöl'ün imar planı yenileniyor!

Bingöl'ün gelecek 20 yıllık imar sorununun çözümü için ilk adım atıldı. Yıllardır devam eden mülkiyet, kat, yeşil alan ve yol sorunları ile geniş kapsamlı imar revizyon planı askıya çıktı.

Kadıköy'deki o inşaat için koruma amaçlı imar planı hazırlandı! İBB, 'kurul kararına aykırı' dedi.

İstanbul Kadıköy’de bulunan tescilli tarihi eser Sokullu Konağı ve arkasında yer alan 2 bloklu sitenin iskan ruhsatını alabilmesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koruma amaçlı imar planı hazırladı... İşte detaylar...

Antakya Koruma Amaçlı İmar planı masada! Bina tasarımına kadar tüm detayları içeriyor!

Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Vekili Birol İnceciköz, Antakya Koruma Amaçlı İmar Planı’nın istişare toplantısına katılarak, bölgenin tarihi ve kültürel kimliğinin mekanla birleştiği imar planı çalışmalarının, Türkiye Tasarım Vakfı işbirliğinde tamamlandığını açıkladı.

İstanbul Adalar'da imar planı sorunu çıkmaza girdi! Halk derdini anlatıyor, belediyeler ne diyor?

İstanbul Adalar için uzun süredir beklenen ve geçen ay askıya çıkarılan koruma amaçlı imar planındaki maddeler Ada sakinlerini endişelendirmeye başladı. Peki bu konuda halk neye itiraz ediyor, belediyeler ne yapıyor?

Uzungöl İmar Planı’na durdurma kararı!

Uzungöl için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın hazırladığı yeni imar planı çalışması yargıya taşındı. İmar planıyla ilgili mevzuatına aykırı olduğu nedeniyle durdurma kararı verildi.

Kültürpark Platformu'ndan Kültürpark Koruma Amaçlı İmar Planı açıklaması!

Dün Kültürpark Koruma Amaçlı İmar Planı’nın meclisin onayına sunulacağı toplantıya dakikalar kala Kültürpark Platformu flaş bir adım attı. Meclis önünde basın açıklamasında bulunan platform, Başkan Soyer ve meclis üyelerine seslenerek planı ‘reddedin’ dedi. 

Alim Karaca: Fethiye'nin bütüncül imar planı sorunu çözülmeli!

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, ilçeye ziyarete gelen Muğla Valisi Orhan Tavlı’ya tersanenin taşınması, bütüncül imar planı ve körfezin temizlenmesi problemlerini anlattığını ve çözüm için destek istediğini belirtti.

Amorium Antik Kenti için koruma amaçlı imar planı hazırlandı!

Afyonkarahisar'ın Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, Amorium Antik Kenti'nin turizme kazandırılacağını açıkladı. Bu kapsamda, Amorium Antik Kenti için koruma amaçlı imar planı hazırlandı.

'Kültürpark Koruma Amaçlı İmar Planı' tartışmalara neden oldu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer tarafından Meclis’e sunulan ‘Kültürpark Koruma Amaçlı İmar Planı’ tartışmalara yol açtı.

İzmir Kültürpark Koruma Amaçlı İmar Planı meclis onayına sunuldu!

İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan Kültürpark Koruma Amaçlı İmar Planı İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde onaya sunuldu.

Tuzla Konaşlı'da imar planı tartışması!

CHP Tuzla İlçe Başkanı Ali Eren Bingöl, Konaşlı Mahallesinde gecekondu alanında imar planı olmamasına karşı 2017'de TOKİ’nin imar planı çıkarttırarak vatandaşların mağdur olduğunu iddia etti. Bingöl, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Olimpos Koruma Amaçlı İmar Planı'na bölge halkından destek!

Olimpos'la ilgili hazırlanan Koruma Amaçlı İmar Planı'na bölgede oturanlar ve pansiyon işletenlerden tam destek geldi. Bölge sakinleri, bu durumun Olimpos'u kurtarma projesi olduğunu belirtti...

Tarihi Saraçoğlu Mahallesi için imar planı iptal edildi!

Cumhuriyet’in ilk toplu konut projesi olan Saraçoğlu Mahallesi’ne 'dönüşüm' adı altında otopark yapılmasıyla ilgili koruma amaçlı imar planı iptal edildi.

Kars’ın koruma amaçlı imar planı ve kentsel tasarım projesi yapılacak!

Kars Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından Kars merkezde koruma amaçlı imar planı ve kentsel tasarım projesi yapım işi için danışmanlık hizmeti alınacak.

Bingöl imar planı Haberi

Bingöl imar planı

Bingöl Kültür Mahallesi’nde yapımın başlanan ancak çeşitli nedenlerden dolayı henüz tamamlanmayan Kentsel Dönüşüm Projesi’nin hak sahiplerini mağdur ettiğini söyleyen CHP Bingöl İl Başkanı Ahmet Bazencir, belediye ve milletvekillerini eleştirdi.

Çapakcur Gazetesi'nde yer alan habere göre; Bazencir, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “2016 tarihinde dönemin belediyesi tarafından dile getirilen ve büyük bir heyecan oluşturan Kültür Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi maalesef aradan 3 yıl geçmesine rağmen henüz üzerine tek bir taş bile konulmamış vaziyette boş arazi olarak duruyor. Yine dönemin belediyesi tarafından hak sahipleriyle sözleşme imzalanmış, kiralar ödenmeye başlamış, proje 2 defa ihale edilmiş ve seçimler öncesi temel atma töreni yapılmıştır. Bu durum hak sahiplerini sevindirmişti ancak sevinçleri kursaklarında kalarak, hak sahiplerinin duygularıyla oynanmıştır.”

Bazencir, şöyle devam etti: “Proje, Bingöl’ün çehresini değiştirecek bir vizyon...