29 / 03 / 2024

Bizim Evler Güzelce daire resimleri

Bizim Evler Güzelce daire resimleri

Büyükçekmece'de  92 bin 200 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Bizim Evler Güzelce örnek daire görselleri yayınlandı. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor...

Bizim Evler Güzelce'de ev fiyatları ne kadar? Bizim Evler Güzelce fiyat listesi Ekim 2022!  

Bizim Evler Güzelce projesi İhlas Holding imzasıyla İstanbul Büyükçekmece'de yükseliyor. Bizim Evler Güzelce projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Bizim Evler Güzelce fiyat listesi...

Bizim Evler Güzelce satılık daire fiyatları Eylül 2022! 

Büyükçekmece'de 92 bin 200 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Bizim Evler Güzelce projesinde yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Peki Bizim Evler Güzelce satılık daireler ne kadar? İşte Bizim Evler Güzelce satılık daireler...

Bizim Evler 9 fiyat listesi Eylül 2022! Bizim Evler 9 güncel fiyat...

Bizim Evler 9 projesinde yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Bizim Evler 9 fiyat listesi Eylül 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Bizim Evler 9 fiyat listesi Eylül 2022! Bizim Evler 9 güncel fiyat...

İhlas İnşaat'ın üç projesinde teslimler başlıyor!

İhlas İnşaat Grubu, Büyükçekmece’de "Bizim Evler Güzelce", Beylikdüzü’nde "Marmara Evleri 4" ve Ispartakule’de "Bizim Evler 8" projelerinde daire teslimlerine bu yaz başlıyor.

İhlas Yapı'da 0,79 oranı ile 120 ay vade imkanı!

İhlas Yapı, Bizim Evler 8 Ispartakule'de, Beylikdüzü’nde Marmara Evleri 4 ve Büyükçekmece’de Bizim Evler Güzelce projelerinde yeni yıla özel 0,79 oran ile 60 aydan 120 aya kadar varan vade imkanı sunuyor...

Zeki Celep: Türkiye’de kalıcı yatırıma davet ettik!

İhlas Yapı’nın gözde projelerinden Bizim Evler 7, Bizim Evler 8, Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri 4 Avrupa’da vitrine çıktı. “Evim Türkiye” fuarında gurbetçi vatandaşlar İhlas Yapı’nın prestijli projelerinde geleceğe dönük yatırım yapma fırsatını yakaladı.

İhlas Yapı gözde projelerini Evim Türkiye'de tanıtacak!

İhlas Yapı’nın gözde projelerinden olan Bizim Evler 7, Bizim Evler 8, Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri 4 Avrupa’da görücüye çıkıyor. 8-10 Şubat tarihlerinde Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenecek olan “Evim Türkiye” fuarında projelerini tanıtacak.

İhlas Yapı’nın projeleri için GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor!

İhlas Yapı’nın İstanbul’daki önemli projelerinden Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri 4  projeleri için GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor. PVC boru sistemleri ile projelerin atık su drenajlarının sağlıklı bir şekilde yapılması sağlanacak.

Bizim Evler Güzelce örnek daire!

Büyükçekmece'de  92 bin 200 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Bizim Evler Güzelce örnek daire görselleri yayınlandı. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor...

Bizim Evler Güzelce ödemeleri!

Bizim Evler Güzelce ödemeleri hakkında bilgiler haberimizde yer alıyor. 92 bin 293 metrekare arsa alanına sahip projede 709 konut ve 111 ticari ünite bulunuyor. 

Bizim Evler Güzelce fiyatları!

17 bloktan meydana gelen Bizim Evler Güzelce projesinde 709 konut ve 111 ticari ünite yer alıyor. Bizim Evler Güzelce fiyatları daire tiplerine ve alanlarına göre değişiyor. 

İhlas Yapı 3 yeni projesi 24 Nisan'da basına tanıtacak!

İhlas Yapı; Ispartakule'deki Bizim Evler 8, Büyükçekmece'deki Bizim Evler Güzelce ve Beylikdüzü'ndeki Marmara Evleri 4 projelerini basına tanıtacak. 

Bizim Evler Güzelce fiyat 2018!

Toplam 709 konut ve 111 ticari üniteden meydana gelen Bizim Evler Güzelce projesi ulaşım açısından da avantajlı bir konumda yer alıyor.  İşte Bizim Evler Güzelce fiyat 2018..

Bizim Evler Güzelce daire resimleri Haberi

Bizim Evler Güzelce daire resimleri

İhlas Holding tarafından Büyükçekmece'de hayata geçirilen Bizim Evler Güzelce projesinde ön satışlar devam ediyor. 17 blok olarak tasarlanan projede bloklar 7 ila 10 katlı olarak inşa ediliyor. 

İnşaat çalışmalarının başladığı Bizim Evler Güzelce projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor. Projedeki 3+1 ve 4+1 daireler için çift kapalı otopark imkanı bulunuyor.

688 adet daire ile 116 ticari birimin yer aldığı Bizim Evler Güzelce projesinin yüzde 80'inin deniz manzarası bulunuyor. Projedeki 2+1 daireler 361 bin TL'den, 3+1 daireler 552 bin TL'den ve 4+1 daireler 731 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 

Bizim Evler Güzelce örnek daire görselleri yayınladı. İşte örnek daire görselleri;